Arkadaşlar internette arayınca çok fazla çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımı yeni aldım 1 aydır düzgün çalışıyordu. Dün birdenbire monitör kendi kendine "power saving moda" geçti. Sonra restart attım düzeldi ama 10 dakika sonra tekrar aynı şey oldu. Daha sonra ne yaptıysam düzelmedi habire "power saving moda" geçiyor. Ancak "psm" ye geçtiğinde bilgisayar hala çalışıyor, fanların hepsi çalışıyor, ısınma sorunu yok. Bu sorunla daha önce karşılaşmış olan bir yardımcı olsun lütfen kafayı yiyeceğim.
Monitörde sorun yok başka kasayla denedim. Bilgisayarda donanımsal bir sorun olduğunu da sanmıyorum. Format atmayı mı denesem ?? Sistem restore de yaptım olmadı.
P4 64 bit 3.0, 512x2 RAM, HIS X550, LG DVD Writer, MSI I915P 7058 Combo anakart, Aopen ES50 kasa XP PRO SP 1, Samsung 120 SATA
ekran karti ayarlarina bak, bir de monitor ayarlarini kurcala istersen. kac sene oldu, monitoru kurcalama isi gecen gun mu ne aklima geldi. bir kurcaladim. nasil kurcalamamisim ki bugune kadar ilginc di mi..
zamanlanmış görevleri ve denetim masasındaki güç seçeneklerini inceledinmi kardeş? bence problem yazılımsal, donanımsal bir hata olduğunu sanmıyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme