Şimdi Ara

Power'sız Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut kasam Kapakları falan bozuldu fanlar artık tam çalışmıyor. Sessiz geleceğe dönük bir kasa tavsiyesine ihtiyacım var. 700 lira civarı COOLER MASTER HAF X 942 düşünüyorum bu fiyatlara çıkmaya gerek var mıdır ?

amd phenom ii x4 965 3.4 ghz
    AMD R9 280X 3GB 384bit GDDR5 Ekran kartı
    corsair 1333mhz ddr3
    xigmatek vector s serisi 80plus 750w silver
    samsung 250gb 840 evo
    Gigabyte 870A

• Uranguu U kullanıcısına yanıt
    corsair spec-02 düşünebilirsin. kalan bütçeyi yine bilgisayara harcasan güzel olabilir.
  • Corsair 200R / 230T gibi kasalara bakabilirsin.
    İleriye dönük istiyorsan Corsair 450D alabilirsin

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-obsidian-450d-cc-9011049-ww-power-yok-usb-ses-siyah-kasa.aspx

Uygun fiyatlı istiyorsan Corsair 200R alabilirsin

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5620

• Corsair 780t alabilirsin kullanıyorum çok kaliteli bir kasa.
  • Zalman z5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tabi tercih suzin elbet hocam ancak uygun bir kasa alip 2. elden 350 400 e 8320 8350 almanizi oneririm. 2. El sicak bakmiyorsaniz 8300 su anda alinabilecek f/p işlemcusi amd ucun. Board masrafina girmeden alabilirsiniz

Edit: 83xx serisi ve 63xx serisi desteklemiyormus. Islemci uldate i bu saatten sonra gerekmez sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 12 Kasım 2015; 23:50:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haf x 942 kullanıcısı olarak memnunum. Fanları çok sağlam.

Sessiz mi diye sorarsan, piyasa da haf x 942'den daha sessiz kasalar mevcut ama bu kadar fazla sayıda fana sahip değiller.
    Ses konusunda çok iyi diyemem; ancak kablo saklama, soğutma, iç hacim ve dış görünüş açısından Corsair Air 540 öneririm. Ne var ki ürünü aldığımdan beri fiyatlarına bakmadım. İsterseniz bir göz atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Dark n10 ana bi bak derim kaliteli güzel bir tasarım olmuş şahsen hoşuma gitti benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 780T - COOLER MASTER HAF X 942 arasında kaldım Tercihim Haf x oldu şimdilik sorun yok gibi bakalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.