ustadlar pc hakkında fazla bır bılgım yok sızın goruslerınızı duymak ısterım yardımcı olursanız tabıkı benım p4 2,8 ghz 512 ram 80 gb hdd saphıre X1650pro agp ekran kartım var ve sanırım power suplyde sorunumvar cunku aşırı derece ısınıyo yanı bı buz kutlesını koyun en fazla 8 dk ıcınde erıyo bana bı yardımcı olurmusunuz ne yapmam gereklı. Herkesın para çıkarı oldugu ıcın butun bılgısayarcılar hep aynı şeylerı soyluyorlar yardımcı olursanız çok sevınırım
güç kaynağı ne marka ?
bılemıyorum kı yanı o kadar kalıtelı bır sey degıl gecen sene almıştım dıgerı ynmıştı
Şebekeden gelen elektirk düzensiz olabilir. Voltaj dalgalanmaları falan.. Diğer psunuzda yanmış.. Aslında kesintisiz güç kaynağı deneme şansınız olsa, psu daki ısınmanın devam edip etmediğini öğrenebilirsiniz. BU arada markalı PSU almak en mantıklısıdır.. Gerçek değerleri yansıtırlar
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Şebekeden gelen elektirk düzensiz olabilir. Voltaj dalgalanmaları falan.. Diğer psunuzda yanmış.. Aslında kesintisiz güç kaynağı deneme şansınız olsa, psu daki ısınmanın devam edip etmediğini öğrenebilirsiniz. BU arada markalı PSU almak en mantıklısıdır.. Gerçek değerleri yansıtırlar
katılıyorum sistemlerimiz ne olursa olsun koruma altına almak lazım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme