Şimdi Ara

Power supply bağlantı şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde arabamdan söktüğüm jameson usa 774 anfimi bağlamak istiyorum fakat bu power supply bağlantı şekillerini tam olarak bilmiyorum geçen gün bağladım ses aldım fakat fazla güçlü gelmedi bana bu 12v çıkışları powerdan çıkarken tek kablodan mı ayrılıryor yoksa her kablo ayrı ayrımı dışarıya çıkıyor yani 12v+ 12v- kablosuna tek tek bağlarsam 400w gücü alabilcekmiyim yoksa köprülemekmi gerekecek acaba bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.power supply highpower 500watt h12s modeli +12v1 20 amper +12v2 20 amper bunların ikisine 400wat demiş acaba ikisine bölüyormu gücü ? şimdiden teşekkürler

• powerdan çıkan bütün sarı kabloları birleştirip +ya bütün siyah kabloları birleştirip - ye bağlayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_5110

powerdan çıkan bütün sarı kabloları birleştirip +ya bütün siyah kabloları birleştirip - ye bağlayacaksın.

Bende böyle yaptım ama Tüm sarı ve siyah kabloları kesip birleştirmedim bişey olur mu?
  • Hepsini birlestirirsen daha saglikli olur

• quote:

Hepsini birlestirirsen daha saglikli olur

şimdi hepsini kesip birleştirdim.Ama Çoğu kez Amfi Kendini korumaya alıyor.Kırmızı ışık yakıyor ne yapmalıyım daha önce yapmıyordu...
  • o olay o kadar basit değil diyotta kullanılması lazım ama değerlerini bilmiyorum maalesef. amfiyi tam besleyemiyor olabilirsin. korumaya alıyor olabilir o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

şimdi hepsini kesip birleştirdim.Ama Çoğu kez Amfi Kendini korumaya alıyor.Kırmızı ışık yakıyor ne yapmalıyım daha önce yapmıyordu...

Bi sorun olmaması gerekirdi

Gördüğün gibi bende hepsini birleştirip yaptım gayet normal bi şekilde çalışıyor.

birde alttaki yazıya bi göz at
    23 Amper Güç Kaynağı Nasıl Yapılır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quad4core -- 2 Ocak 2012; 20:49:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power Supply Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bi sorun olmaması gerekirdi

Gördüğün gibi bende hepsini birleştirip yaptım gayet normal bi şekilde çalışıyor.

birde alttaki yazıya bi göz at
    23 Amper Güç Kaynağı Nasıl Yapılır ?

resimler için teşekkürler önceden tek kablo ile bağlıyken Hiçbir sorun yoktu şimdi korumaya alıyor olmassa Tekrar tek bağlıyım.Ama benim baglama şeklim böyle değil sizde 2 tane mi Supply var??

ben böyle bagladım :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 2 Ocak 2012; 21:41:07 >

• Yok bende de bi tane supply var var.o yaziya bakmani istememin sebebi en altta yaziyor " Ayrıca bu proje de görüldüğü gibi sarı kabloların sadece 1 er tanesi kullanılmıştır. Oysa sağlıklı olan yöntem güç kaynağından çıkan bütün sarı kabloların uçlarını birleştirip her güç kaynağından 1 er tane kalın sarı kablo demetini yukarıdaki işlemlere tabii tutmaktır. Tüm aynı renk kablolar güç kaynağından aynı noktadan çıkarlar bunun için bu işlemin bir sakıncası yoktur." Bunu görmeni istememdi.Sen kablolari tekrar kontrol et anfi kendini tekrar korumaya alirsa tek kablo baglarsin.

• quote:

Yok bende de bi tane supply var var.o yaziya bakmani istememin sebebi en altta yaziyor " Ayrıca bu proje de görüldüğü gibi sarı kabloların sadece 1 er tanesi kullanılmıştır. Oysa sağlıklı olan yöntem güç kaynağından çıkan bütün sarı kabloların uçlarını birleştirip her güç kaynağından 1 er tane kalın sarı kablo demetini yukarıdaki işlemlere tabii tutmaktır. Tüm aynı renk kablolar güç kaynağından aynı noktadan çıkarlar bunun için bu işlemin bir sakıncası yoktur." Bunu görmeni istememdi.Sen kablolari tekrar kontrol et anfi kendini tekrar korumaya alirsa tek kablo baglarsin.

sorunu senin resimlere bakarak anladım...

Ben Tüm sarı kabloları Rem(remote) girişine bağladım.Ve rem den +12 volta ince bi kablo çektim o kabloda dayanıksız geldi galiba o yüzden kısadevre yaptı.

Yarın senin yaptıgın gibi yapıyım rem'e 1 sarı kablo gerisini +12 volta baglayıp test ediyim bakıyım olcak mı....

Teşekkürler..

• quote:

quote:

Yok bende de bi tane supply var var.o yaziya bakmani istememin sebebi en altta yaziyor " Ayrıca bu proje de görüldüğü gibi sarı kabloların sadece 1 er tanesi kullanılmıştır. Oysa sağlıklı olan yöntem güç kaynağından çıkan bütün sarı kabloların uçlarını birleştirip her güç kaynağından 1 er tane kalın sarı kablo demetini yukarıdaki işlemlere tabii tutmaktır. Tüm aynı renk kablolar güç kaynağından aynı noktadan çıkarlar bunun için bu işlemin bir sakıncası yoktur." Bunu görmeni istememdi.Sen kablolari tekrar kontrol et anfi kendini tekrar korumaya alirsa tek kablo baglarsin.

sorunu senin resimlere bakarak anladım...

Ben Tüm sarı kabloları Rem(remote) girişine bağladım.Ve rem den +12 volta ince bi kablo çektim o kabloda dayanıksız geldi galiba o yüzden kısadevre yaptı.

Yarın senin yaptıgın gibi yapıyım rem'e 1 sarı kablo gerisini +12 volta baglayıp test ediyim bakıyım olcak mı....

Teşekkürler..

Evet yanlış bağlamışşın sorunu bulduk sanırım, dediğin gibi sarıları hepsini +12ye bağla birini de rem e bağla bide öyle dene

• o anfiyi hayatta o psular beslemez beslemediği için ışık yakıyor devam edersen anfini yakarsınhttp://www.facebook.com/groups/42891388413/ grubumuza katıl yardımcı olayım aynı amfiyi bende evimde kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.