Şimdi Ara

Power Supply Bana Yetersizmi Geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bendeki PSU Gerçek 350W BİEN Ben Bu PSU İle 2 Tane 1 GB Ram - Pentium D (200MHZ Overclcok) - Stok Fana Benzer Bir Fan (Cooler Master) Bide 8800GTS Kullanıyorum Sizce Yeterlimidir ? Bendeki Bu Performanssızlık acaba PSU"danmıdır ?
    Bazı Oyunları Falan Kasıyorum veya Office Uygulamalarında Falan Neden Acaba ?

• Bien psunun Gerçek 350w olduğunu sanmıyorum
  • sen o powersupply'i değiştir çünkü gerçek değil highpower yada aopen 350 watt al çok rahat işini görür sorunun çözülür makinanı riske atma en azından değiştir psu'nu hemen
  • 8800 gts yi 350 w ile çalıştıramazsın.psu elinde patlar walla.gerçek wattı 400 ün altında olmayan bir psu gerekiyor sana.
  • Nasıl Kullanıyorumki Ben ? Hiç Reset Falan Yok? + Overclock
  • PSU yetmiyorsa kasmaz, direk reset atar, sistem donar. Kasma sorunu PSU yetmemeyle alakası yok. Virüs olabilir, İşlemci ya da başka bir parça aşırı ısınıyor olabilir, Oyunlar da ekran kartının ram'i dolduyor ondan kasıyor olabilir. İhtimaller çok fazla yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 15 Haziran 2009; 11:18:50 >
  • Bu gerçek W olayıyla ilgili sorumu izninizle burada sorayım konu kirliliği olmasın.

ASUS'un TA 9A1 kasasıyla gelen 350W ASUS marka psu sizce gerçek 350W değeri vermekte midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: inorax

Bu gerçek W olayıyla ilgili sorumu izninizle burada sorayım konu kirliliği olmasın.

ASUS'un TA 9A1 kasasıyla gelen 350W ASUS marka psu sizce gerçek 350W değeri vermekte midir?

ASUS PSU lar vaadettikleri değeri verirler. Yani sağlam PSU'lardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orjinalden alıntı: inorax

Bu gerçek W olayıyla ilgili sorumu izninizle burada sorayım konu kirliliği olmasın.

ASUS PSU lar vaadettikleri değeri verirler. Yani sağlam PSU'lardır.

Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.