arkadaşlar sadece kasa ve power u almadım tavsiyelerinizi bekliyorum tşk ederim
650 - 800 W arası terchin olsun o sistem için...
Özellikle GTX275 çok güce ihtiyaç duyuyor. O nedenle iyi ve yüksek güçlü bir power alman gerek.
Tavsiye edebileceğim power markaları; TAGAN, Enermax,Thermaltake,High Power. Bu markaların 550- 600W lık powerleri senin için ideal olacaktır. Hangisini seçeceğim dersen ilk olarak TAGAN veya Enermax düşün diyebilirim.
Sistemin hayırlı olsun.
MIO 935BB FL650 500W MidT ATX SİYAH KASA arkadaşlar bu kasa ve power nasıl sizce kaldırırmı
Kaldırmaktan kasıt "çalıştırır mı?" ise evet, çalıştırır. Biz burda "kaldırmaz" dersek, siz gidip o kasayı alıp bağlantılarını yaptıktan sonra bilgisayarı açtığınızda çalıştığını görerek buraya gelip "kaldırıyor işte" dersiniz. Der misiniz? Dersiniz. He işte burda durmak lazım. Bilgisayar parçaları sürekli aynı enerjiyi çekmez. Yüklendiğinizde, parçaları daha fazla çalışmaya zorladığınızda daha yüksek değerlerde enerji çekmeye çalışırlar. Hesap yapıp da bilgisayarınızın 600 watt'lık güç kaynağına ihtiyaç duyduğunu görürseniz, bu bilgisayarı 300 watt'lık bir güç kaynağı da çalıştırır evet. Veya verdiğiniz 150 liralık kasa içindeki güç kaynağı da çalıştırır. Gün gelip de "Bilgisayarım açılmıyor" diye başlık atıp "oyun oynarken aniden kapandı, ne olduğunu anlamadım, sorun nerde acaba" dediğinizde de güç kaynağı hiç aklınıza gelmez. Bilgisayar parçalarına özenip de 1 TB'lık disk alıp, GTX 275 alıp sonra da güç kaynağına verilecek paradan kaçmak akıllıca değil. Bilgisayarımızın kasasına 300 lirayı, güç kaynağına 500 lirayı veriyorsak, bunu gerizekalı olduğumuz için yapmıyoruz. Sonuç olarak "kaldırmaz". Tavsiye edildiği gibi Enermax, Tagan gibi güvenilir güç kaynağı üreticilerinin adam gibi güç kaynaklarından birine ihtiyacınız var.
Link koyarsan yardımcı olabilirim.
Ama şunu söyleyeyim önceden, kasa ile beraber gelen powerler senin işine yaramaz. Asla takıp çalıştırayım deme..
arkadaşlar ben paradan kaçmıyorum bu sisteme uygun olacak power ı soruyorum bu parçalara 2000 küsür para verdikten sonra 200 veya 300 tl sadece power a verilebileceğinin farkındayım sadece uygun olan bir power hangisi onu öğrenmek istiyorum o kasa yı alıpta sonradan forum a girip yok bu kasala yani power ile çalıştı gibi deme gibi bir düşüncem yok ben sizlerinde fikirini almak istedim yardımınız için tşk ;)
Efendim rica ederim, öyle görünüyor olsa bile sözüm size değildi aslında, sözüm geneleydi...
Aslında bir kısmı da size. Kendi yazdıklarımı tekrar okuduğumda satır aralarında aslında size "bu konu ciddi bir konudur, önem verin" mesajını vermeyi amaçladığımı görüyorum. Seçmiş olduğunuz bileşenler güzel ve pahalı parçalar olduğu için bunları basit bir güç kaynağıyla riske atmanızı istemedim -ki bunu yapan inanın çok kişi var-. Sözlerim kırıcı olduysa kusura bakmayın.
:) yaklaşımınıza sevindim :) bu arada bana bir boş kasa ve bir power belirlermisniz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme