Herkese merhaba öncelikle benim bilgisayarım eski ve yavaş bir bilgisayar sorunların çoğunu düşündüm şuan sorunun Power supply de olduguna karar verdim benim cpu nun woltage si 350w yavaş olma nedeni bu olarak düşünüyorum. ve zaten görev yöneticisinde perforomans kısmında cpu kullanımı %100 gözüküyor. yani acayip kullanıyor 700w luk Power supply alıcam bilgisayara zarar verirmi acaba yani ekran kartı yada ram yakar mı?
Şimdiden yardım eden herkese teşşekkürler.
Fazla PSU zarar vermez. Herhangi bir hasara yol açmaz hatta iyidir. Bu arada donup takılmasının sebebi PSU nuz değil, PSU nuz biraz düşük ama sisteme yeterli olabilir. Bu yazılımsal bir problem. Aynısı benim de başıma gelmişti işlemci hep %100 dü. geri aldım sistemi ama sizin için format yolu gözüküyor.
Haklısınızda hep %100 deil merak etmeyin mesela %10 gözüküyor bir siteye tam giricem %100 e yükseliyor yani bence psu dan kaynaklanan bir sorun. ben arkadaşımdan nvidia 9800 ekran kartı almıstım yine yavaş, ramım az sanmıştım 4 gb ram yaptım gene yavaş ama sanırım sorun bu sefer psuda işlemcim eski ama hızlı bir işlemci işlemcide sorun olacağını düşünmem.
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiz485
Haklısınızda hep %100 deil merak etmeyin mesela %10 gözüküyor bir siteye tam giricem %100 e yükseliyor yani bence psu dan kaynaklanan bir sorun. ben arkadaşımdan nvidia 9800 ekran kartı almıstım yine yavaş, ramım az sanmıştım 4 gb ram yaptım gene yavaş ama sanırım sorun bu sefer psuda işlemcim eski ama hızlı bir işlemci işlemcide sorun olacağını düşünmem.
pc niz nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme