Merhaba arkadaşlar. Şirket içerisindeki bir bilgisayarın power supply'ı anlayamadığım bi sebepten dolayı bi anda arızalandı. Onu değiştirip yerine yeni bir 400W'lık Frisby power supply aldım. Fakat o da aynı şekilde arızalandı. Power düğmesine basıyorum işlemci fanı 5-6 tur döndükten sonra duruyo. Başka bi bilgisayarın power supply'ını alıp değiştirdim bilgisayar açılıyo. Sizce sorun ne olabilir. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
sistem bileşenlerini yazmalısın işlemci vs..?? Frsiby denen meret 1000w da yazsa yarısını bile veremez gerçekte... yeni psu alırken markaya dikkat edilmeli...gerçek gücünü yansıtan modeller seçilmeli..
Arızalandı dediğin power başka makinede çalışıyor mu?
frisby, sisteminiz Allaha emanet
Frisby gercekden boş bi cihaz.
walla frisby gerçekten dandik bişe ama el mahkum alıoz. (Fiyattan dolayı) :] power supply başka makinada da çalışmıyo yani kesin gitmiş :] peki regüleli güzel bi ups sorunumu çözermi sizce? elimde 3KVa'lık bi ups var. Güzel bi power supply aldıktan sonra ups'i devreye soksam sorun çözülürmü sizce?
frisby'ye 40ytl vericeğine git fsp 300 watt al sistemin hem sessiz hem daha güvenli olsun
120 dolarlık asus kasalar var içinden 500W da güzel PSU çıkıyor onu alabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
ups ile psu açığını kapatamazsınız
Hocam benim amacım gerilim dalgalanmalarını regüle etmek, sağlıklı bir çıkış sağlamak ve dolaylı yoldan psu'yu korumak. Elimdede 3 KVa'lık bir ups var. ( Güç kablosu yok yanlız :P ) Yani sorun elektrik hattında gibi görünüyo. Çünkü bu 2. psu daha öncede yanmıştı. Bende bu sorunu ups ile çözebileceğimi düşünüyorum. UPS'in bi faydası olumu acep?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme