Şimdi Ara

Power supply Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 115 volta geçildiği için power supply yanmış,yeni power geldi aynı özelliklerde.Anakarta büyük olan konnektörü bağladım.Ufak olanı da bağladım hdd ve cd rom da takıldı.Üzerinde voltaj ayarı yok yani 230 volt.Fakat kabloları taktığımda powera basınca herhangi birşey olmuyor.Anakart'ın üzerindeki ışık da yanmıyor.Sorun anakartta olabilir mi ??

• Test etmenizde fayda var. Eğer 115 volta geçtiğinde çok kısa bir sürede olsa anakarta elektrik gittiyse yakmış olabilir.İmkanınız varsa tüm parçaları kontrol edin veya bir serviste yaptırın.
  • anakartın güç besleme devresi günümüz anakartları gibi korumalı değilse ve eski tip ise power supply anakarta zarar verir.
  • anakartta hasar olabılır

bırde power tusunda sorun olabılır
  • anakart yanmış olabilir bazen powerlar anakartı ve diğer parçalarıda yakabiliyo geçmiş olsun.
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Servise götürmem gerekir herhalde çünkü tüm parçaları tek tek kontrol edicek imkanım yok
  • benzer bişeyi bende arkadaşın bilgisayarında yapmıştım 3-4 yıl önce.
    yeni psu taktık hiç sorun olmadı.
    bence kasa nın power ve reset düğmesinin anakarta bağlantılarını kontrol et.
    doğru yerdelermi diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power supply tamiri yapılırmı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasadaki donanımları kontrol et hangisinde hata olduğu tespit edebilirsin
  • bncede servise yolla pcden anlamıyosan içini karıştırman daha büyük problemlere yol acabilir...
  • eski powr supply ana karta hasar vermiş olabilir
    yada anakartın power supply taktığın koblolar yanlıi takılmış olabilr ,kabloları kontrol et
  • anakart arıza görmüş olabilir test et bi
  • parcaları tek tek test etmenizde fayda var ama imkanınızın olmadığını söylüyosunuz bir serviste yaptırmanız daha iyi olur sizin için......
  • anakartın güç besleme devresi günümüz anakartları gibi korumalı değilse ve eski tip ise power supply anakarta zarar verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.