Power supply deyip gecmeyin. Nice zamandir Chess radeon 8500 kartimda olusan 'goruntu titremesi' sorunumun -her ne kadar forumdan psu ile ilgli olabilecegini anlatan benzer deneyimleri okumussam da- power supplydan kaynaklandigini bizzat yasarak ogrendim.
Isin ilginc tarafi, bi hafta kadar once baska bir sorundan bozulan anakartimi degistirirken titreme sorununu da halledeyim diyerek Codegen 300W psu'mu Everest 420W ile degistirdim. Sistemi kurdugumda titreme daha da artmisti. Uyduruk psu'lardaki ucuk Watt'lara inanmiyorum tabi ama en azindan 420W yazdiklari heralde birascik daha iyidir die dusunmustum. Yanilmisim. Kardesimin eski Frisby kasasinin psu'su ile deneyip sorunun halloldugunu gorunce canim radeon'umu da kara lekeden kurtardim. Ama frisby de uyduruk sonucta. Belki sadece kardesiminki iyi cikti.
Nitekim kaliteli bir psu alicam. FSP 300W uygun fiyatli (42$ civari) ama ilerisi icin de yeterli mi.Ankara'da bulunabilecek baska bir psu tavsiye edebilecek olan var mi?
http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=27755&whichpage=1 oku istersen bir psunun ramlern çalışma hızına bile ne kadar etkili olduğunu göreceksin bundan al güç sistemindeki oc yaparken sorun olduğunda bunu psudan belleme yani düşünebileceklerin 1 taneside azalmış olur:)
En iyiler FSB marka psu'lar bende var ve gerçek 300 watt...xp 1700 ile 2250 mhz'de hiç sorun yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme