Şimdi Ara

Power supply watt çöktümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bilgisayarcıyım, powersuplly ısmarlıyoruz 300watt yazıyor fakat 100-200 anca veriyor.
    500watt yazıyor, 300 ancak veriyor.
    Bu tip sıkıntılarımız ister müşterilerden isterse kendi siparişlerimizden çok başımız ağrıyabiliyor.
    Bu işin profesyonelce çözümünde lütfen bilgili arkadaşlar cevap verirse çok memnun olacağım.

Ben minik bir araştırmada bulundum. Onuda eklemek istiyorum.
    Aşağıdaki bir ürünle sonuca ulaşabilirmiyiz?

http://urun.gittigidiyor.com/Enerji-Tuketimi-Olcum-Cihazi-Wattmetre_W0QQidZZ39970034
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O cihaz ile güç kaynağının duvardan çekeceği gücü ölçersiniz ve böylelikle ancak güç kaynağının verimini bulabilirsiniz.

Ancak kaç watt verdiğini oldukça sağlam bir amper-metre ile 12V, 5V ve 3.3V kanallarından gelen akım miktarını ölçerek hesaplayabilirsiniz.

Benim aklıma gelen yol şuan bu.
  • Çok geniş çaplı bir araştırmaya gerek yok, Çin malı teneke powerları almayacaksınız bu kadar basit...

Giriş seviyesi düşük ve o.b vga'lı sistemlere markalı (Asus,Aopen,Fsp,Xilence vb) psu'ların min. 350w olanlarını takmanız yeterli, burada önemli olan aslında ne tür sistemlere hangi ürünleri alıp taktığınızdır...

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 10 Haziran 2011; 19:12:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.