Arkadaşlar haftaya bu sistem alacağım. Lütfen bu parçaların olumsuz yanlarını görürseniz yada başka bir ürün önerirseniz cevap yazın (özellikle anakart ve işlemci için) anakartı seçerkende amacım ilerde phenom II lere geçmem. SİSTEM: İşlemci : Amd ahtlon x2 7750 BE (lütfen görüşlerinizi yazın)
Hdd : WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB 3.5'' SATA II 7200RPM 32mb cache
Ram kingston hyperx 2 gb
sürücü: lg dvd yazıcı
POWER olarak aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz . tavsiye ederken maddi olarak düşünün. ben high power alacağım eğer bu sisteme uygun olursa. BİRDE sistem için işlemciyi 3100mhz de çalıştırmayı , ekran kartı içinde 625mhz düşünüyorum. belki 650 yi zorlarım
Biostar varken MSI DKA 790GX i ankart olarak önermem
ileriye dönük yatırım ve max load da bile sorun çıkarmaması için psu yu 500-550watt öneririm
ayrıca sistem çok güzel bir overclock sistemi olmuş
Arkadaşlar herkeze fikirlerini belirttiği için teşekkür ederim @LEON-X hocam ben sistemi daha çok f/p oranı yüksek olmasını istiyorum o yüzden msı biraz daha pahalı kötü deil ama biraz daha pahalı
@ HiqhWoltage hocam tavsiye ettiğin kart gerçekten de çok güzel ama ben taksitle alacağım için bana göre en uygun olanı hepsiburada dan bi kart almak olacak o da sapphire 4830 en ucuzu hb de o kart olsaydı onu alacaktım zaten birde bonusa 500 üzeri alışverişe 50 tl hediye çekiyle o kartı 140 tl ye getirecem
@Confusion teşekkürler hocam amaç overclock zaten
şimdi benim amacım şu eğer bu(high power) power yeterse bunu alacağım ileride phenom II lere geçecem ve hem işlemci hemde ekran kartını yükseltecem o zamanda powerıda yükseltecem tabi. benim merak ettiğim high power bu sisteme yeter mi çünkü şu an için maddi bir sıkıntı içerisindeyim ki kasayı bile çıkma 20 tl lik everest alacağım ki zaten mushkin alsam bile onuda ileride değiştircem.(yaklaşık 5-6 ay içinde).o yüzden bu sistem için high power yeter mi yoksa en az mushkin mi gerekir???
350w psu ile benzer sistemi kullananlar var. tabi 400w psu ile sıkıntı yaşama ihtimalin azalır, hatta mushkin 400w 5-6 ay sonra değiştirmene bile gerek kalmayabilir.
hmm kasa fena değil. ama taksitle 140 a geliyor. eğer high power dan vazgeçersem onu alırım psu sağlam mı peki?
Cooler master kaliteli markadır, bu kasadan kullandım, işçilik kalitesi ve şıklığı çok iyi. güç kaynağı yeterli, sadece güç kaynağının piyasa fiyatı 85tl falan. sadece kasa 40tl gibi bir fiyata geliyor. kasanın içinde 12cm lik bir fan var. fan sadece 20tl civarı piyasada. yani fiyat performansı yüksek bir ürün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme