Arkadaşlar eski notebookumu kardeşime vermiştim. SAMSUNG R620-JS01TR Bir gece oyun oynayıp normal şekilde kapattı. Ertesi sabah ise açamamış.
Power tuşuna basıyoruz touchpad ışığı yanıyor power ışığı yanıyor dvd çalışıyor ama fan dönmüyor. içini açtım temizledim, ramleri çıkartıp taktım sonuç değişmedi.
prizde-pilde denedim. Son 1 haftadır yatakta oyun oynuyordu, birkaç defa kendini resetlemiş (5 senede ilk defa oldu).
Anakartmı yanmıştır ? Eğer anakart yanmışsa tahmini tamir masrafı ne kadardır ?
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: MoneyTalks
Arkadaşlar eski notebookumu kardeşime vermiştim. SAMSUNG R620-JS01TR Bir gece oyun oynayıp normal şekilde kapattı. Ertesi sabah ise açamamış.
Power tuşuna basıyoruz touchpad ışığı yanıyor power ışığı yanıyor dvd çalışıyor ama fan dönmüyor. içini açtım temizledim, ramleri çıkartıp taktım sonuç değişmedi.
prizde-pilde denedim. Son 1 haftadır yatakta oyun oynuyordu, birkaç defa kendini resetlemiş (5 senede ilk defa oldu).
Anakartmı yanmıştır ? Eğer anakart yanmışsa tahmini tamir masrafı ne kadardır ?
Teşekkürler.
Tahmininiz doğru olabilir kuzey köprüde de sıkıntı olabilir aynı şey başıma gelmişti çünkü görüntü yok diğer her şey stabildi. 100-200TL arası bir masraf olur sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme