Şimdi Ara

Power tuşuna basınca bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sorunum gayet açık açma düğmesine basıyorum ancak bilgisayarda hiçbir belirti yok. 1-2 saniyeliğine fanlar bile dönmüyor. PSU'da sorun vardır diye anakarttan çıkartıp kısa devre ile çalıştırmayı denedim çalıştı. Açma düğmesine giden kabloları kontrol ettim onlar da normal. Anakartta yanan yeşil ışık da yanıyor. Ancak PSU'yu anakarta bağlayınca bir türlü çalıştıramıyorum.

• Power swichin kabloları doğru bağlı mı acaba kontrol ettiniz mi?
  • Evet gayet düzgün takılılar. Daha dün gece normal çalışıyordu kapatıp yattım. Sabah bi ara elektrikler kesilip gelmiş sanırım. Ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama sorunun tam ne olduğunu çözemiyorum.
  • Kapali ve elektrik akini yokken powrr butonuna bir kac kez basip bir sure de basili tutar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu denedim. PSU'nun Power butonunu kapattım. Hatta arkasından PSU'nun fişini de çektim. Bir kaç defa açma düğmesine bastım. Basılı da tuttum. O da işe yaramadı. Bilgisayara bağlı olan tüm kabloları (ethernet, maus-klavye, ekran) söküp öyle açma butonuna bassam bir işe yarar mı? Veya rami, ekran kartını, bios pilini hepsini söküp öyle bir çalıştırmayı denesem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.