Bende a320m hdv r4.0 anakart var bios'um son sürüm windows 10 kullanıyorum kasayı klavye veya mose ile başlatmanın ayarını biosda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim... "Bu arada PS/2 klavye mouse kullanmıyorum;usb klavye ve mouse kullanıyorum..."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarayan1turk -- 25 Aralık 2020; 19:37:17 > |
POWER TUŞUNA BASMADAN KLAVYE MOUSE İLE MASA ÜSTÜ SİSTEM BAŞLATMA
-
-
alıntıdır
1-BIOS’a girmek için bilgisayarınız açılırken F2 veya DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
(Bilgisayarınızı özelliklerine göre BIOS’a giriş değişebilir.Bunlarda zaten açılışta belirtilmektedir.)
2-BIOS’ta “INTEGRATED PERIPHERALS” bölümüne girin ve “POWER ON FUNCTİON” ayarını bulun.
3-Burada genel ayar olarak “BUTTON ONLY” seçeneği işaretlidir.
(Yani,bilgisayarınız varsayılan olarak power düğmesine basılarak açılmaya ayarlıdır.)
4-Bu kısmı MOUSE RIGHT yapmanız durumunda bilgisayarınız Mouse’a sağ tıklayarak,bilgisayarınızın açılmasını sağlayabilirsiniz.
-
benimki uefi o ayarlar yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: potti34alıntıdır
1-BIOS’a girmek için bilgisayarınız açılırken F2 veya DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
(Bilgisayarınızı özelliklerine göre BIOS’a giriş değişebilir.Bunlarda zaten açılışta belirtilmektedir.)
2-BIOS’ta “INTEGRATED PERIPHERALS” bölümüne girin ve “POWER ON FUNCTİON” ayarını bulun.
3-Burada genel ayar olarak “BUTTON ONLY” seçeneği işaretlidir.
(Yani,bilgisayarınız varsayılan olarak power düğmesine basılarak açılmaya ayarlıdır.)
4-Bu kısmı MOUSE RIGHT yapmanız durumunda bilgisayarınız Mouse’a sağ tıklayarak,bilgisayarınızın açılmasını sağlayabilirsiniz.
bende ps/2klavye için o ayar var şuan baktım ordan enlabed yaptım fakat ben usb klavye kullan dığım için işe yaramıyor
-
Bende şu şekilde:
Benzer içerikler
- video scheduler internal error
- laptop power tuşu olmadan açma
- geçersiz api istek parametresi nedir
- alt tuşu çalışmıyor
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- suya düşen telefona mucize çözüm
- mavi ekran hatası
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X