nation transfer scroll 2000 knight cash karşılığı alabilirsiniz
bu scroll sayesinde ırk değiştirebilirsiniz (ayrıntılı anlatımı forumda bulabilirsiniz)
aldığınız bu scroll 1 adettir ve sadece bir defa kullanabilirsiniz
her lvl char kullanabilir
bu bir defa degil ki 24 saat geçtikten sonra bi daha eski ırkına dönebilirsin diye biliyorum
Çok güzel çalışma olmuş emeğe saygı .
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
nation transfer scroll 2000 knight cash karşılığı alabilirsiniz
bu scroll sayesinde ırk değiştirebilirsiniz (ayrıntılı anlatımı forumda bulabilirsiniz)
aldığınız bu scroll 1 adettir ve sadece bir defa kullanabilirsiniz
her lvl char kullanabilir
bu bir defa degil ki 24 saat geçtikten sonra bi daha eski ırkına dönebilirsin diye biliyorum
aldığın scroll u bir defa kullanabilirsin
eline yüreğine Sağlık doStum Emeğe ßolca Saygı.
eline sağlık güzel çalışma
sağol güzel çalışma
Üst konuluk bile az buna adam çok uğraşmış Saol
bu duration itemden ben hala bişi anlamadım,partide buff aldım buff bitiyo diyelim ne olcak nasıl kullancaz ? yada scrol bastım bitmek üzere bu itemi kullanabilirmiyim ? ben aldım bir tane aylardır kullanamıyorum buff biterken tıklıyorum bişi olduğu yok sürahi oluyo mouse ondan sonra yat aşağı :)
çok saol bende yeni silver aldım nasıl kullanıyim diye düşünüyodum bi sorum var bu scrool ları 60+ satabiliyo diyosunuz 60 altları da trade den koyabiliyo mu yada letter dan 60+ ark.ıma yollasam o satsa olmazmı?
Benim bi sorum olcak yardımcı olurmusun.. Valkyrie Helmet ve armor aldım fakat bana sadece 30 + 20 def geldi fakat 200 birinden 100 diğerinden hp ler gelmedi bana sanırım %4 exp lerde gelmedi onları nasıl yükleyebiliyoz..
tyy
NCS power upta warmı ki hala ?
Çok güsel bir çalışma eline sağlık
güzel paylasım olmus saol.
eline sağlık
Çok güzel paylaşım olmuş ...
valkyrie armorları nasıl kullanacağınızı yukarıya ekleyeceğim birazdan
sc leri ve power up store itemlerini 60 lvl ve üstü charlar trade edebilir satabilir yani arkadaşınıza yollayamazsınız ama yn charlarınızdan biri +60 ise kasanıza koyun yan char ile satın bu olabilir
ncs powe up store da 2000 knight cash karşılığı(20$) satılmaktadır hala çekebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
sc leri ve power up store itemlerini 60 lvl ve üstü charlar trade edebilir satabilir yani arkadaşınıza yollayamazsınız ama yn charlarınızdan biri +60 ise kasanıza koyun yan char ile satın bu olabilir
ncs powe up store da 2000 knight cash karşılığı(20$) satılmaktadır hala çekebilirsiniz
Ewet benim de o konuda bilgiye ihtiyacım war...
valkyrie armorlarına hp yi felan biz mi basıcaz?
Ayrıca o armorlarda hp exp ve defans bonusları bir arada mı kullanılıyor?
Gerçekten çok güzel çalışma olmuş tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
Ewet benim de o konuda bilgiye ihtiyacım war...
valkyrie armorlarına hp yi felan biz mi basıcaz?
Ayrıca o armorlarda hp exp ve defans bonusları bir arada mı kullanılıyor?
yukarıya bilgiler eklendi
ama anlaşılmayan bi nokta olduysa daha açık anlatmaya çalışırım