valkyrie armorları nasıl kullanacağınızı yukarıya ekleyeceğim birazdan
sc leri ve power up store itemlerini 60 lvl ve üstü charlar trade edebilir satabilir yani arkadaşınıza yollayamazsınız ama yn charlarınızdan biri +60 ise kasanıza koyun yan char ile satın bu olabilir
ncs powe up store da 2000 knight cash karşılığı(20$) satılmaktadır hala çekebilirsiniz
Ewet benim de o konuda bilgiye ihtiyacım war...
valkyrie armorlarına hp yi felan biz mi basıcaz?
Ayrıca o armorlarda hp exp ve defans bonusları bir arada mı kullanılıyor?
PuS ' dan aLıyorsun Ya PedLer ' e Giriyorsun Altta Cospre İtem ' i Seçiyorsun Valkyrie Armor ' mu ALdın Armor'u Seçiyorsun Bi Liste Cıkıyor İşte Hp Ex Def. fLn Oradan Seçiyorsun.
national transfer hakkında bilgi verirmisiniz? yani çarda ki tüm paraları falan boşaltmamız gerekiyormu?ben ork warrior um .human wariror olmak istiyorum (erkek olandan ve beygir olmayandan) çarda para dolu nasıl yapacağım anlatabilirmisiniz? bide trina gibi o sc larda satın alınabilinirmi diğer playerlardan? ncs ve nation basmayı düşünüyorum...
national transfer hakkında bilgi verirmisiniz? yani çarda ki tüm paraları falan boşaltmamız gerekiyormu?ben ork warrior um .human wariror olmak istiyorum (erkek olandan ve beygir olmayandan) çarda para dolu nasıl yapacağım anlatabilirmisiniz? bide trina gibi o sc larda satın alınabilinirmi diğer playerlardan? ncs ve nation basmayı düşünüyorum...
son zamanlarda gördüğüm en güzel bilgilerdi teşekkür ederim kendi adıma.
quote:
Orjinalden alıntı: onlyassas
ncs yi +60 lvl tüm charlar trade edebilir merchanta koyabilir...
chardaki itemler ve para nation transfer sırasında kaybolmaz sadece ırk değiştirmiş olurnusuz ama bu işlemi kesinlikle moradonda yapmalısınız. lufersonda yapacağınız bi nation transfer işlemi charınızın bugda kalmasına neden olur (1. serverlarda delosa ışınlanamamak gibi vs vs) nation transferi kullandıktan sonra sitede bir kere login olup bu işlemi onaylamanız gerekir daha sonra oyuna girdiğinizde human olacaksınız ama barbarian yada male warrior arasında karışıklık çıkabiliyor...
ncs kullanımı ise gayet basit bi işlem moradonda yapabilirsiniz (gerekli npc aracılığıyla) ama friende ki kişileriniz silinecektir 70 questi itemlerinizinde isimleri aynı şekilde değişir (bu işlemde siteye login olmaya gerek yok diye biliyorum)
up
senın calısmanda cok guzel vormound arkadas görmeden actı desem forumu takip eden bırı olmalı ki görmemıs olamaz belkı rekabet yapıp foruma renk katmak istemıstır ıkınızınde ellerıne saglık
resimeri araklasam mı diye düşünüyorum com_x ten bi hoşa gitti
up diyim...
level dergisinin hediyesinden sonra ihtiyaç olacak gibi...
kardes merak ettimde duration item sc bastıktan sonra basılsa 30dk lık sc ları 60dk ya çıkarırmı yada sc warken onu basamayıs değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: GiVeNcHi
duration item buff defans resistance size verilen özelliklerin sürelerini 2 katına çıkarır yanı skıllerle alakası yok.
ac hp attack dex str hp scrollar 30 dk kullanılır transform scrollar ise 60 dk kullanımlıdır 2 k buff ve ac scrollunu lvl 62 + kullanabılır 1-59 lvl charlar ıle scroll satışı kapalıdır
çok güzel çalışma olmuş ...
silver pre alcam ama pover store acılmıor neden acılmıor bılen var mı?
Üst Konuya yakışır bi konu...
Çok güzel çalışma.Emeğe saygı..
saol ust konu pls
güzel çalısma tebrik etmek lasım emege saygı!!!!
ellerine sağlık çok yararlı bi çalışma olmuş! bilgi paylaştıkça çoğalır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme