valkyrie armorları nasıl kullanacağınızı yukarıya ekleyeceğim birazdan
sc leri ve power up store itemlerini 60 lvl ve üstü charlar trade edebilir satabilir yani arkadaşınıza yollayamazsınız ama yn charlarınızdan biri +60 ise kasanıza koyun yan char ile satın bu olabilir
ncs powe up store da 2000 knight cash karşılığı(20$) satılmaktadır hala çekebilirsiniz
Ewet benim de o konuda bilgiye ihtiyacım war...
valkyrie armorlarına hp yi felan biz mi basıcaz?
Ayrıca o armorlarda hp exp ve defans bonusları bir arada mı kullanılıyor?
yukarıya bilgiler eklendi
ama anlaşılmayan bi nokta olduysa daha açık anlatmaya çalışırım
Tamam çok teşekkür ederim de şimdi de başka konuda sıkıntım war...
Ben bu armorlara hp mi defans mı bassam? (Ardream charım war....)
ilk olarak ardreamde sin yani exp i geçtik
itelerin iyi ise yani uniq itemlerin varsa ve defense yeterli geliyosa hp çok yararlı olacaktır ama defense konusunda assassin ve warriorların sıkıntı çektiğine rastlamadım pek zaten sıkıntı çekecek durumdaysan ardreamde boşa vakit kaybetmiş olursunuz..
mage için hp ideal zaten defense çokta önemli deil(çok önemli deil hiçe saymıyoruz yani) ondan mage içinde hp ideal olacaktır...
priest için str içinde defense derim çünkü defense çok az oluyo ama int ise tabiki hp
genel olarak kullanılabilecek ve en yararlısı bence hp
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
ilk olarak ardreamde sin yani exp i geçtik
itelerin iyi ise yani uniq itemlerin varsa ve defense yeterli geliyosa hp çok yararlı olacaktır ama defense konusunda assassin ve warriorların sıkıntı çektiğine rastlamadım pek zaten sıkıntı çekecek durumdaysan ardreamde boşa vakit kaybetmiş olursunuz..
mage için hp ideal zaten defense çokta önemli deil(çok önemli deil hiçe saymıyoruz yani) ondan mage içinde hp ideal olacaktır...
priest için str içinde defense derim çünkü defense çok az oluyo ama int ise tabiki hp
genel olarak kullanılabilecek ve en yararlısı bence hp
Peki saol bende hp basıyorum...
harikaaa
güzel topiç emeğe saygı...
güzel çalışma emeğe saygı
dex-hp-str fln sc leri 220 cash deil 70 cashtır..
merchant scroll 300 knight cash karşılığı alabilirsiniz
bu scroll sayesinde merchant(pazar) kurdugunuzda daha gelişmiş bi tezgahla karışılaşırsınız (8 gözükebilen, bölüm farklı renk)
aldığınız bu scroll 10 adettir ve her birinin kullanım süresi 60 dakikadır
her lvl char kullanabilir
TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞ BUNU DEMİŞ,, YANLIŞ !!!!
10 ADET SC NİN HER BİRİ 480 DAKİKA SÜRMEKTEDİR 60 DEĞİL ... !!!!
Yararlı Topic Emeğe Saygı...
süper bi konu ama ben redistrubation item'i analamadım zaten statlarımızı kendimiz de sıfırlatamıyormuyuz?
Merchant Scroll kullanım suresi bir adeti 600dk dır(yani 10 saat)
Güzel paylaşım
Harika bi paylaşım merak ettiğim tüm sorulara cevap buldum gerçekten çok işime yaradı hep böyle çalışmalar bekliyoruz ama çok az denk geliyor.Bu gibi paylaşımların artması dileğiyle..:)
Süper bir çalışma gerçekten eline sağlık
Hll olsun valla süper olmuş ncs alıcaktım ama hiç bir bilgim yoktu yardımların için çok saol
SAOL Kafamın içindeki sorulara çözüm getirdin
fiyatlarını da yazsan spr olur
Emeqine saqLik yaLniz biLdigim kadari iLe 1500 bufun LvL siniri oLmasi Lazm 30 yada 45 ti sanirim onu bi duzeLtirsen tam arastirip eksiksiz oLur ama guseL caLi$ma