Şimdi Ara

###Power Up Store### ile ilgili herşey... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
10.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksikleri en kısa zamanda düzelteceğim vede yanlış olan kısımları uyardığınız için teşekkürler

ve hepinize değerli katkı ve yorumlarınız içinde teşekkürler
  • saol qardas
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

merchant scroll 300 knight cash karşılığı alabilirsiniz

bu scroll sayesinde merchant(pazar) kurdugunuzda daha gelişmiş bi tezgahla karışılaşırsınız (8 gözükebilen, bölüm farklı renk)

aldığınız bu scroll 10 adettir ve her birinin kullanım süresi 60 dakikadır

her lvl char kullanabilir

TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞ BUNU DEMİŞ,, YANLIŞ !!!!

10 ADET SC NİN HER BİRİ 480 DAKİKA SÜRMEKTEDİR 60 DEĞİL ... !!!!

power up storede 60 dakika yazıyorsa 60 dakika yazarım
  • Ben bildiğim kadarıyla hp ya da exp bonus listesi çıkıyor ingilizce açıklamalı olarak biz bunlariçerisinden bize avantajlı geleni seçiyoruz ve seçerken dikkat edin çünkü tekrar değiştirilme olasılığı yok.
    Çok güzel bir çalışma olmuş. Arkadaşımıza tşk ediyorum bence de üst konu olmalı.
  • SÜPER ÖTESİ
    ßASARILARININ DEVAMINI DİLERİM
  • bu aldıgımız scrolların satışı hakkında açıklama yaparsanız sevinirim.bunları aldıgımız gibi 30 -30 mu satıyoruz.yoksa tek tek satma imkanımız var mı?(bu konuda biraz acemiyim de biraz acıklama yaparsanız iyi olur)
    ve silver pre alıcam trina dahil scrolları sattımmı ortalama kac gb kazancım olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusewx

bu aldıgımız scrolların satışı hakkında açıklama yaparsanız sevinirim.bunları aldıgımız gibi 30 -30 mu satıyoruz.yoksa tek tek satma imkanımız var mı?(bu konuda biraz acemiyim de biraz acıklama yaparsanız iyi olur)
    ve silver pre alıcam trina dahil scrolları sattımmı ortalama kac gb kazancım olur?

bölümü ticaret yapmak için açmadım öncelikle belirteyim bunun için başka bi topicte sorularınıza cevap bulabilirsiniz...

ayrıca scrollerin kaçar tane oldugu yazılı ve bunu deste gibi düşünün satarken desteyi satıyoruz tek tek scrolleri satamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vormound -- 9 Mart 2007; 21:08:15 >

• saol amacım ticaret yapmak değil zaten sadece merak ettiğim için sordum.cevapladıgın için saol
  • ilk yazım gardaşlar slm naber?

• eline saglık mege saygı tebrikler güzel çalışma
  • ilk olarak h.b arkadaslar yenı uye oldum vede bu forumu sevdım çok hoşbi forum bende knihgtçiyim o yüzden ilgiliyim!!!

konu çok güzel olmuss eline ve emegıne saglık
  • Server Değiştirme scroolu hangisi? Onu ayrıntılı anlatır mısn
  • Eline saglık cok faydalı bilgiler eklemissin.Yalnız benim sormak istedigim bi soru var.Persistence scroll diye bi sc var aynı abys blessing gibi ama 30m icindeki oyunculara 30sn icinde 4500 hp verio(Sayılar dogru olmayabilir).Bu sc power up store da yok sanırımBulanlar nerden bulmus? Birine sordum bana gold pre alınca geldi dedi aynı trina gibi hediye gelmis.Bu sc yi nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: San_Juan

Eline saglık cok faydalı bilgiler eklemissin.Yalnız benim sormak istedigim bi soru var.Persistence scroll diye bi sc var aynı abys blessing gibi ama 30m icindeki oyunculara 30sn icinde 4500 hp verio(Sayılar dogru olmayabilir).Bu sc power up store da yok sanırımBulanlar nerden bulmus? Birine sordum bana gold pre alınca geldi dedi aynı trina gibi hediye gelmis.Bu sc yi nerden bulabilirim?

abyys te düşmüş olmalı gold pre alana öyle bi sc gelmiyor

ve o tür bi scroll power up store de bulunmamakta ayrıca abyys teki bu tür %75 hp veren lupin veren vs çeşitli scrolller ve itemler var bunlar gmlerin kullanması için bulunmakta bence çünkü birtanesi hiçbir işe yaramaz

• Güzel çalışma!
  • Bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk94

Server Değiştirme scroolu hangisi? Onu ayrıntılı anlatır mısn

server değiştirme scroll u diye bir scroll yok zaten değiştirmenizde olanaksız
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

Orjinalden alıntı: San_Juan

Eline saglık cok faydalı bilgiler eklemissin.Yalnız benim sormak istedigim bi soru var.Persistence scroll diye bi sc var aynı abys blessing gibi ama 30m icindeki oyunculara 30sn icinde 4500 hp verio(Sayılar dogru olmayabilir).Bu sc power up store da yok sanırımBulanlar nerden bulmus? Birine sordum bana gold pre alınca geldi dedi aynı trina gibi hediye gelmis.Bu sc yi nerden bulabilirim?

abyys te düşmüş olmalı gold pre alana öyle bi sc gelmiyor

ve o tür bi scroll power up store de bulunmamakta ayrıca abyys teki bu tür %75 hp veren lupin veren vs çeşitli scrolller ve itemler var bunlar gmlerin kullanması için bulunmakta bence çünkü birtanesi hiçbir işe yaramaz

Yok o tür bi scroll degil yani attack sc abys eye vs degil.Trade den gosterdi bana buff scroll gibi 30 luk deste ve adı da Persistence scroll (ilk duydugum eleman bana prestant demisti ) gosteren yalan soylemis olabilir ama abysden dustugunu de sanmıyorum.Ama cocugun solediginden baska mantıklı acıklama da bulamıyorum.

• süper konu SaQoL
  • guzel calisma tesekkurler SSS yapalim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.