selam arkadaşlar bende cooler master cosmos 1000 full tower kasa var ve bu kasada orijinalinde 4 tane 12 cm fan var ben sonradan işlemci soğutucu vs.ekledim 7 tane şimdi kasanın yan kapağını kesip 2 tane daha 12 cd fan koycam yani toplamda 9 tane 12 cm fan olcak yanlız buna power yetermi bilmiyorum sistemim şöyle
gigabytep35-ds3p intel quad 6600 3 adet OCZ 1 gb 800mhz ddr2 ram 2 adet seagate 250 gb sata2 16mb sabit disk işlemci soğutucusu COOLER MASTER HYPER 212 INTEL / AMD İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU sparkle 8800 gts 512 mb direcxt 10 skystar 2 dvb kart nec dvd yazıcı ve lg 22xdvd yazıcı kart okuyucu samsung 22 inc 226 bw lcd monitör power high power 620 watt
sistemim bu şimdi bu sistem 9 tane 12 cm cooler master fan kaldırırmı sitemi zorlamak istemem yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Fazlasıyla yeterli gelir merak etme
Bu arada 9 tane fanla o kasanın etrafında nasıl durursun onu bilmiyorum
Ben nasıl duruyorsam o da durur herhalde.
Sistemi aşırı zorlamazsan cpuya fazla voltaj verip oc yapmazsan.. Gayet Yeterli bence
kasa büyük zaten bir üst modelinde yan kapakta 30 cm fan var bunda koyulmamış ben üst modelini kendim yapim dedim işyerinde laser kesim ile iki tane delik açtım zaman fotoları koyarım ilginiz için teşekkür ederim
620w High Power fazlasıyla yeter kasabilirisn sistemini merak etme. Ben 500w ile günlük sistemimi 3.6gh'de 7/24 kullandım
evet lazerle bu makina heryerde kullanılmaz büyük fabrika özel kesimlerde kullanılır bu laser ile saç veya aliminyum kesilir yüksek voltaj ile akım verilir ve istenilen ölçüde kesim yapılır herhang bir pislik veya gürültü olmadan temiz bir şekilde kesim yapılır bu şekilde çok kasa kestim yan kapaklara
şöyle diyeyim bir tane daha 8800gts koysan 3 tanede harddisk eklesen yine yeter hatta ekran kartını gtx260 alsan bi de slı yapsan bile yeter 3 tane harddisk dahil +oc yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme