Şimdi Ara

powera vurdum sorun kökten çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500w high power güç kaynağım var.çok memnundum 1 1buçuk senedir kullanıyorum ama nedense windows u başlattığım zaman powerdan tıkırı gibi cızırtı geliyor .sonra da cızırtı kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Game_Monster -- 19 Temmuz 2010; 12:18:11 >

• CEVAP VEREN YOK MU?
  • belki tozlanmıştır. benim eski adi psunun içindeki silikolar kopmuş fana sürtünüyodu temizledim geçti.
  • Bios ekranında sıkıntı yok da, Windows açılınca ses başlıyorsa sıkıntı anakarttaki akmış kondansatörlerden kaynaklı olabilir.
  • bios ekranında da aynı ses var.
  • KASANIN POWER BÖLÜMÜNE HAFİF VURUYORUM DÜZELİYOR SES.
  • Anlattığınıza göre PSU' nun fanında problem var. Devam ediyorsa garantiye gönderebilirsiniz. Ganantisi yoksa fanı değiştirmek gerekebilir.
  • kardeş vurduüumdan beri cızırtı hiç kalmadı nasıl oldu bilmiyorum.bir kere vurdum ses düzeldi.sorun çözüldü.
  • Tamam o zaman. Türk usulü tamir budur, (işe yaradığında) her zaman demişimdir. Bir süre sonra tekerrür ederse aynı yöntemi uygularsınız hocam.
  • PSU içindekini hava akışını sağlayan plastik bir kanatçık var. O yerinden çıkınca bu tür bir cızırtı yapıyor. PSU nun içini açıp güzelce geri yerleştirip, yapıştırınca bir daha duymazsınız bu sesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan9165

kardeş vurduüumdan beri cızırtı hiç kalmadı nasıl oldu bilmiyorum.bir kere vurdum ses düzeldi.sorun çözüldü.

Hayırlı olsun ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan9165

kardeş vurduüumdan beri cızırtı hiç kalmadı nasıl oldu bilmiyorum.bir kere vurdum ses düzeldi.sorun çözüldü.

En başarılı tamir çözümlerinden biri. %90 etkili sonuç... Şahsi deneyimim.
  • Tekmenin bile dozunu kaçırmamak lazım. Dikkat edelim bir de harddisk okkalı bir dayak yerse inadına dosyalarını kağıt imha makinesini boylar.

Zaten PSU ya laf anlatamassın benim eski pc arasıra ses çıkarıyor 5.1 şiddetinde bir tekme atıyorum sonuç sessizlik =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.