< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ocak 2023; 20:10:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robor 50.000 mAh 869 TL
-
-
Gerçek 50000 mi acaba? Buna benzer migrosta da 30000lik vardı 159tl ye ama sıkıntıli diye alanlar pişmandi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekno KaliteyoutubeÜrünü Almak için : https://bit.ly/3ePYNbB Ürün Bilgileri: 50000 mAh USB, Lightning, Type-C, Micro USB Giriş Çıkışları Dahili El Feneri, Lityum Pil, Led Göstergeli Hayat Kurtaran Ürün :)https://www.youtube.com/watch?v=WGAlaBrQTv0&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ocak 2023; 20:23:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'dan başka bir ildeki mağazalarda bulunmuyor siteden kontrol ettiğimde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok yok hiçbir yerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HB yorumları iyi değil
50000 Powerbank mi olur yahu oldu olacak UPS alın kampa götürün 220V da verir :)
-
şaka bir yana gerçekten kamp yapanlar için tavsiyem Bosch dewalt vb. (hatta einhell bataryaları bir hayli uygun fiyatlı) bilindik markaların 18 VOltluk şarjı matkap bataryalarından alıp yanına batarya/USB başlıklarından almaları. Hem gittikleri gün sayısınca ihtiyaçları kadar yanlarına alırlar. Örneğin 2 gün kamp içinse 1 tane 4,0 Ah lik patarya alırsınız, bir hafta ise 3 tane alırsınız. Hem elektriğe erişiminiz olduğunda çok hızlı şarj imkanı sağlıyorlar. Ayrıca çok kaliteli hücrelerden oluştukları için çok uzun ömürlü oluyorlar. Bunlar gibi 1-2 yıl 2 yıldan sonra çöp olmazlar.
-
Hocam selamlar,
Bahsettiğiniz cihaz bu mu oluyor acaba? Fiyat 900 lira civarı görünüyor, pahalı değil mi? Hem akü hem de usb dönüştürücü almak mantıklı gelmedi sanki.
https://www.hepsiburada.com/einhell-te-cp-18-li-usb-solo-mobil-usb-donusturucu-pm-HB000007HGWQ
Evet ama çok pahalı oradaki fiyatı, prime days de 130 TL gibi fiyatlara kadar düştü amazonda. Tekrar bu fiyata inmez ama arada 200 civarı fiyatlara indiğini görüyorum arada, Akakçe den de geçmişe bakarsanız gözüküyor
akakce.comEinhell TE-CP 18 Li USB-Solo Mobil Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/yedek-aku-sarj-cihazi/en-ucuz-einhell-te-cp-18-li-usb-solo-mobil-sarj-cihazi-fiyati,394562093.htmlşu adna en düşük fiyat 349 gözüküyor ama indirime girer mutlaka. Sık sık giriyor özellikle amazonda. Listeye ekleyip takip etmek lazım.
Ayrıca hali hazırda başka markalarda bataryalarınız var ise (bosch, dewalt, makita vb.) markalar için aliexpresste de benzer ürünler var.
Burada asıl pahalı olan bataryalar, mesela yakın geçmişte 2.0 Ah pil + şarj aleti de 375 TL ye indi (Hatta şu anda 415 TL yine gayet iyi fiyat bence düşünnen alabilir) 4.0 Ah pil + şarj aletini de yine 475 gibi bir fiyata almıştım. Buradaki 2,0 - 4,0 Ah olaylarına takılıp 4000 mah zannetmeyin denk değiller powerbanktaki mah lar 3,6 Volt baz voltaja göre yazılır burdakilerin baz voltajı 18Volt. Doğru kıyaslama şekli Wh tir. 18V 4,0 A pil 18 x 4 = 72 Wh tir, ve gerçekten bu değeri rahatlıkla veriri. Sizin 50000 mah dediğiniz tuğla eğer gerçekten 50000 mah ise 180 Wh demek. Yani 4,0 Ah lık bataryalardan 2,5 adet alsanız Aynı gücü hatta fazlasını elde edersiniz. Birde matkap bataryalarında aynı boyutlarda 5,0 - 6,0 Ah gibi kapasitelerde mevcut, onlar çok indirime girmiyor ama yinede takiple yakalanabilir. Bende alamadım ama akakçeden gördüm Bosch 2 tane 5,0 Ah + şarj aleti 815 TL den satılmış kasım ayında... Gerçekten efsane fiyatmış.
akakce.comBosch 1880 CV 2x GBA 18V 5.0 Ah Başlangıç Kiti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/yedek-aku-sarj-cihazi/en-ucuz-bosch-1880-cv-2x-gba-18v-5-0-ah-baslangic-kiti-fiyati,1115514623.htmlAyrıca matkap bataryalarda kullanılan Li-Ion piller bu powerbanktekilere göre hem çok daha kaliteli hemde yüksek şarj ve deşarj olabilen piller. Bu sebeple yıllar boyu hizmet eder, yeterki aşırı/dibine kadar boşaltmayın pilleri. Bir üst linkte verdiğim bosch şarj aleti 8,0 Amperlik bir şarj aleti. 5,0 Ah lik bataryayı 35 dk. da 80% seviyesine kadar, 45dk. ise tamamen şarj edebiliyor. Yani kampa gittiğinizde bile arada elektriğe erişiminiz olsa da süre sınırlı oluyordur. yukarıdaki Bosch set ile 2 tane 5,0 Ah bataryayı 1 saat içinde tamamen boş konumdan 80% şarja şarj edebilirsiniz. 50.000 mah lık bataryayı usb şarj aletiyle şarj etseniz herhalde 24 saat sürer. Veya 100Watt a yakın güç sağlayabilen iyi bir güneş paneliniz var ise normal bir şarj aleti ile (Hızlı şarj aleti 200Watt civarı güç istiyor yanılmıyorsam) 3-4 saatte 2 bataryanızı da şarj edebilirsiniz. Bu arada 2 adet 18V 5,0 Ah de 180 Wh kapasite demek yani o powerbank ile aynı ama yine de o powerbank in 50K mah verebildiğine ben inanmıyorum.
Bataryalar pahalı olabilir ama verdiğiniz paranın hakkını veriyor, ayrıca kamp harici zamanlarda da evde boş boş duran bir tuğla yerine şarjlı matkabınıza güç verebilir. Çünkü bu konuda paylaşılan 50000 lik cihaz okadar büyük ki kamp harici günlük hayatta kullanılmaz, yılda 2 kampa gidersiniz sonrasında ancak yer kaplar. Diğer bataryalarda şarjlı süpürgeden tutunda, şarjlı vidalamaya kadar evde kullanabileceğiniz nice cihaza güç verir.
Dolayısıyla kampçılara tavsiyem böyle bir çözüme yönelmeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 9 Ocak 2023; 9:58:35 >
-
amazon otuz binlik powerbankı yetmiş sekiz liradan satmıştı
memnunum
-
sözkonusu ürünün fiyatı yetmiş beş lira doksan dokuz kuruş idi...
-
Ayrıntılı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hocam. 2 adet 2,5 ah akü ve sarj cihazı indirime girince de mobil dönüştürücü almayı planlıyorum.
Verdiğiniz önemli ve faydalı bilgiler için teşekkürler...
Einhell bataryaları kendi şarj aletini kullanmadan herhangi bir powerbank'in usb çıkışı üzerinden şarj etme imkanı veya bunun için geliştirilmiş bir adaptör/aparat var mı? Malum şebeke elektriği olmayan arazi ortamında kullanılan Einhell marka bir cihazın bataryasının powerbank ile şarj edilmesi mobilite anlamında büyük avantaj sağlar.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
-
Bildiğim kadarıyla yok. Malesef eğer kamp süresinde birden fazla şarj edilecekse ayrı bir şarj aleti götürme gerekliliği doğruyuor. Eğer sırt çantanıza yükleyip daha çıkmak gibi kamplara gidiyorsanız tabi ayrı bir dert. Bu çözüm daha çok arada bir elektriğe erişiminiz olduğu durumlar için iyi bir çözüm.Bu arada 220V çıkış verebilen mobil güneş enerjileri de var, ancak tabi ayrı bir şarj aleti götürme gerekliliği olacaktır.
Bu çözümün güzel yani dediğim gibi, sırf kamp için bütün yıl boş boş yatacak bir tuğlaya para vermemiş oluyorsunuz, birde kısa süreli enerji erişiminiz olduu zamanlarda hızlıca şarj etme imkanı sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 9 Ocak 2023; 18:39:40 > -
bu konuda bahsedilen sistemi viofo a129 araç kamerasını beslemek için kullanabilir miyiz? Şu an 2 adet 20binlik anker powerbanki dönüşümlü olarak kullanıyorum. Yaklaşık 12 saat arayla batarya değiştirmeye arabaya gidiyorum. Ama bazen arabayı uzak yere bırakmak zorunda kaldığımda daha uzun gidecek batarya çözümüne ihtiyacım var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Evet ama çok pahalı oradaki fiyatı, prime days de 130 TL gibi fiyatlara kadar düştü amazonda. Tekrar bu fiyata inmez ama arada 200 civarı fiyatlara indiğini görüyorum arada, Akakçe den de geçmişe bakarsanız gözüküyor akakce.com Einhell TE-CP 18 Li USB-Solo Mobil Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.akakce.com/yedek-aku-sarj-cihazi/en-ucuz-einhell-te-cp-18-li-usb-solo-mobil-sarj-cihazi-fiyati,394562093.htmlşu adna en düşük fiyat 349 gözüküyor ama indirime girer mutlaka. Sık sık giriyor özellikle amazonda. Listeye ekleyip takip etmek lazım. Ayrıca hali hazırda başka markalarda bataryalarınız var ise (bosch, dewalt, makita vb.) markalar için aliexpresste de benzer ürünler var. Burada asıl pahalı olan bataryalar, mesela yakın geçmişte 2.0 Ah pil + şarj aleti de 375 TL ye indi (Hatta şu anda 415 TL yine gayet iyi fiyat bence düşünnen alabilir) 4.0 Ah pil + şarj aletini de yine 475 gibi bir fiyata almıştım. Buradaki 2,0 - 4,0 Ah olaylarına takılıp 4000 mah zannetmeyin denk değiller powerbanktaki mah lar 3,6 Volt baz voltaja göre yazılır burdakilerin baz voltajı 18Volt. Doğru kıyaslama şekli Wh tir. 18V 4,0 A pil 18 x 4 = 72 Wh tir, ve gerçekten bu değeri rahatlıkla veriri. Sizin 50000 mah dediğiniz tuğla eğer gerçekten 50000 mah ise 180 Wh demek. Yani 4,0 Ah lık bataryalardan 2,5 adet alsanız Aynı gücü hatta fazlasını elde edersiniz. Birde matkap bataryalarında aynı boyutlarda 5,0 - 6,0 Ah gibi kapasitelerde mevcut, onlar çok indirime girmiyor ama yinede takiple yakalanabilir. Bende alamadım ama akakçeden gördüm Bosch 2 tane 5,0 Ah + şarj aleti 815 TL den satılmış kasım ayında... Gerçekten efsane fiyatmış. akakce.com Bosch 1880 CV 2x GBA 18V 5.0 Ah Başlangıç Kiti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.akakce.com/yedek-aku-sarj-cihazi/en-ucuz-bosch-1880-cv-2x-gba-18v-5-0-ah-baslangic-kiti-fiyati,1115514623.htmlAyrıca matkap bataryalarda kullanılan Li-Ion piller bu powerbanktekilere göre hem çok daha kaliteli hemde yüksek şarj ve deşarj olabilen piller. Bu sebeple yıllar boyu hizmet eder, yeterki aşırı/dibine kadar boşaltmayın pilleri. Bir üst linkte verdiğim bosch şarj aleti 8,0 Amperlik bir şarj aleti. 5,0 Ah lik bataryayı 35 dk. da 80% seviyesine kadar, 45dk. ise tamamen şarj edebiliyor. Yani kampa gittiğinizde bile arada elektriğe erişiminiz olsa da süre sınırlı oluyordur. yukarıdaki Bosch set ile 2 tane 5,0 Ah bataryayı 1 saat içinde tamamen boş konumdan 80% şarja şarj edebilirsiniz. 50.000 mah lık bataryayı usb şarj aletiyle şarj etseniz herhalde 24 saat sürer. Veya 100Watt a yakın güç sağlayabilen iyi bir güneş paneliniz var ise normal bir şarj aleti ile (Hızlı şarj aleti 200Watt civarı güç istiyor yanılmıyorsam) 3-4 saatte 2 bataryanızı da şarj edebilirsiniz. Bu arada 2 adet 18V 5,0 Ah de 180 Wh kapasite demek yani o powerbank ile aynı ama yine de o powerbank in 50K mah verebildiğine ben inanmıyorum. Bataryalar pahalı olabilir ama verdiğiniz paranın hakkını veriyor, ayrıca kamp harici zamanlarda da evde boş boş duran bir tuğla yerine şarjlı matkabınıza güç verebilir. Çünkü bu konuda paylaşılan 50000 lik cihaz okadar büyük ki kamp harici günlük hayatta kullanılmaz, yılda 2 kampa gidersiniz sonrasında ancak yer kaplar. Diğer bataryalarda şarjlı süpürgeden tutunda, şarjlı vidalamaya kadar evde kullanabileceğiniz nice cihaza güç verir. Dolayısıyla kampçılara tavsiyem böyle bir çözüme yönelmeleri. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X