Şimdi Ara

PowerClor HD6990 Yoksa 7960 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar cok iyi derecede performans için bi ekran kartı almak ıstıyorum bi sitede 1.235TL 6990 buldum powerclor olanlar %9 indirimliymiş sanrm teknobiyotikte ise 7970 1.400 6990 mı daha iyi 7970 mi bi ona kanaat getirelim ve fiyatlar bu durumda ise hangisini tercih ederdiniz

Ek olarak bunlar için bi güç kaynagı önerebilecek ben x-strike serisinden 800W olanı dusunuyordum 6990 ve 590 gibi güçlü kartları sorunsuz çalıstırır yazıyor ve 12 V kanalına 66A veriyormuş ve bu x-strike psu da cok ucuz diğerlerıne gore 263TL

önerilerinizi bekliyorum
    Not : Crossfire önermeyin kartım desteklemiyor tek slot var 16x iyi günler yardımlarınız için teşekkürler simdiden

• Hocam HD 6990'la falan uğraşmayın, HD 7970 alın. Çünkü HD 6990'da Crossfire mantığıyla çalıştığı için; yeni çıkan oyunları çift grafik çipiyle oynayabilmek için AMD'den sürücü beklemek durumunda kalabilirsiniz. Sonuçta ne SLI'n nede Crossfire'ın sorunları tam anlamıyla çözülebilmiş değil Bu yüzden tek kart daha mantıklı
  • Bencede.Ama aceleci olmaya gerek yok.Ancak birkaç ay içinde duzelir hatalar.Hem sıkıntı da çıkmaz.Farkettiysen hatalar varmış 7970 lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam HD 6990'la falan uğraşmayın, HD 7970 alın. Çünkü HD 6990'da Crossfire mantığıyla çalıştığı için; yeni çıkan oyunları çift grafik çipiyle oynayabilmek için AMD'den sürücü beklemek durumunda kalabilirsiniz. Sonuçta ne SLI'n nede Crossfire'ın sorunları tam anlamıyla çözülebilmiş değil Bu yüzden tek kart daha mantıklı

6990 crossfire mantığ ile çalısıyor evet ama testlerde hiç desteklemeyen bi oyun görmedim 6990 ile tam güç alınmayan oyun varmı bilgilendirirmisin varsa bu

bide donanım haberde coğu testte hd6990 yüksek performans verimliliğini görünce ve fiyatida araısnda 300 TL gibi bi fark varken neden o değilde o diye kaldım 7970 yeni yonga kullanıyor daha iyidir tabikide ama 6990 vs 7970 görmek isterdim cunki bütçede onemli simdi 6990 + psu alablrm 7970 alrsam sadece onu alrm psuda alrsam daha fazla olr

Not : amatör burda edindiğim bilgiler ile yazı yazıyorum kımse kızmasın bana sakın darılırım.

• "yeni çıkan oyunları çift grafik çipiyle oynayabilmek için AMD'den sürücü beklemek zorundasın "
    hocam peki herşey amd mı bakıyor bu firmalar bu kartları göz önünde bulundurmuyorlarmı oyunları çıkarırken ? biz az çokta olsa pc konusunda bilgimiz var ama cogu bilmeyenler testlere bakıp bu karttan almıstır parası olanlar en iyisi olduğu için dediğinde haklıysan çift gpu ekran kartları vasat bişi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    MSI GTX 670 OC Geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet daha iyi bunu alın siz silver ve modüler kablo olması verdigim psu dan iyi olmasındaki en önemli 2 neden
    şu corsair markasına hep bi sıcaklıgım oluyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 29 Ocak 2012; 19:01:50 >
  • tamam o psu yeter banada 6990 hakkında bilgi edinmem gerekli crossfire mantığıyla çlısyr istediği mantkla çalssn sorn yokta ilerki oyunlarda sorun cıkarırmı şuan herhlde sorunsuz her oyunu açıyor bf 3 vb ultra aa vb
  • GTX590a bak SLI mantığıyla çalışmıyor ve de HD 6990ı kasana sığdırabilecekmisin peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

GTX590a bak SLI mantığıyla çalışmıyor ve de HD 6990ı kasana sığdırabilecekmisin peki ?

Dark Knight kasam var 36CM boşlk peh hava atmak gibi olmasn :D (Gerekirse SSD yerini cıkartp 40CM bile yaprm :D)
    He bide gxt590 hangi mantıkta bilmiomda fiyatı 6990 göre 600 TL fln fark var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrsCraix -- 29 Ocak 2012; 20:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsCraix

quote:

GTX590a bak SLI mantığıyla çalışmıyor ve de HD 6990ı kasana sığdırabilecekmisin peki ?

Dark Knight kasam var 36CM boşlk peh hava atmak gibi olmasn :D (Gerekirse SSD yerini cıkartp 40CM bile yaprm :D)

Hydra Lucid di sanırım üzerindeki çipin adı. Bi araştır derim. HD 6990 nerde 1200TL?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hydra Lucid di sanırım üzerindeki çipin adı. Bi araştır derim. HD 6990 nerde 1200TL?

burdahttp://www.elektroutlet.com/PowerColor-HD6990-4-GB-512Bit-GDDR5-16X,PR-20231.html

bide birşey soracam benim anakartımda crossfire özelliği yok bu kart çalısmazmı bende ?
    ankartım :http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/foxconn-h55mxv-intel-h55-lga1156-ddr3-matx-anakart.html

Anakart alamam yeni acil bilgilendirin sanırım 6990 crossfire özelliği istiyormş anakartta :/ ona göre kararımı değştirrm 7970 yönelirim

• Bildiğim kadarıyla gerek yok crossfire desteğine.
  • Arkadaşlar haklı 7970 almak daha mantıklı.6990 çift grafik işlemcisine sahip dolayısıyla bazı oyunlarda mesela cf desteği olmayınca tek kart olarak yani tek 6970 olarak çalışacak.Dolayısıyla 7970 den daha düşük performans verecek.
  • 7970 özel soğutmalı tasarım beklemede kalmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

7970 özel soğutmalı tasarım beklemede kalmalısın

valla sürünüyom her an alabilrm hd 3650 var paylasmlı cod black ops bile multide kasıyor fps 20-25 deli kanser oldm vuramıyorum adam kasa içi sogutmam iyi yan panel 20CM ekran kartını püfürüo üst panelde 1 x 12cm dışarı atıyor arka egzoz 1x12cm oda dışarı önde 1 x 12cm oda içeri hava sirikilasyonu iyi yani sorun olacagını sanmıyorum baksana daha 6990 özeli yok 7970 ne zmn gelir :D
  • Yeni bir üst seviye bir kart çıktığında en az 3 ay bekle, acele edersen çok büyük zarara girersin. 1000 liralık kartlar 600-700'den satıldığında çok büyük küfredirsin valla benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Yeni bir üst seviye bir kart çıktığında en az 3 ay bekle, acele edersen çok büyük zarara girersin. 1000 liralık kartlar 600-700'den satıldığında çok büyük küfredirsin valla benim gibi.

acil gerekmese beklerimde valla multi oyun oynıymz oldm bi dota oynuom oda warcraft üzerindn 1998 oyunumdr kaç artk bilmıom :D
    parada zarar olur muhakak hep düşecektir teknoloji ilerledikçede kart sornsz olsn performansı ezici olsn vb :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Yeni bir üst seviye bir kart çıktığında en az 3 ay bekle, acele edersen çok büyük zarara girersin. 1000 liralık kartlar 600-700'den satıldığında çok büyük küfredirsin valla benim gibi.

acil gerekmese beklerimde valla multi oyun oynıymz oldm bi dota oynuom oda warcraft üzerindn 1998 oyunumdr kaç artk bilmıom :D
    parada zarar olur muhakak hep düşecektir teknoloji ilerledikçede kart sornsz olsn performansı ezici olsn vb :D

Eğer multi oyunlar için alıyorsan o kadar abartılı bir kart almana gerek yok cidden. Ama yine de sana kalmış, paraya kıyarım diyorsan 7000 serisinin en üst modelini al bence...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.