Şimdi Ara

POWERCOLAR ATİ 4850 TİTREME SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar beb 2 gün önce 4850 aldım.daha önce saphire 4830 kullanıyordum böyle bir sorun yoktu.kartı taktım format attım.ekranda titreme var.60 hertz de biraz 75 hz alınca titreme çoğalıyor.neden acaba acil yardım.

sistemin:
    gigabyte g31m s2l anakart
    2 gb ram 667 mz
    core quad q6600 işlemci
    lc 550 watt power
    powercolar 4850 ekran kartı.

ACİL YARDIM
    GERMAN TRUCK SİMİLATÖRDEDE TİTRİYOR.
    MONİTÖR ASUS VW193D LCD MONİTÖR...
    ekran bazen titriyor bazen titremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riza_kiyak -- 3 Temmuz 2010; 22:30:33 >

• powerin markası ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

powerin markası ne acaba
    solid marka power kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riza_kiyak

solid marka power kardeş.

Alıntıları Göster
    :D
    psu sorun olmuş olabilir

sıcaklıklara bak normal ise psu dandır

daha ayrıntılı bilgi verebilirsen iyi olur fotoğraf video vs.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    önemli değil.

ekran kartının kendi yazılımından bakabilirsin gibi geliyor. bakamazsans

everest ultimate adlı program var biraz karmaşık gelebilir ama anlarsın sanırım

buradan indirebilirsin

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=everest-ultimate-edition&lid=1232

sıcaklık değerlerini gir ona göre söylenir normal olup olmadığı o zaman psu dan olduğunu anlarsın

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ekran kartının programından.. Control panelden Overdrive kısmında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Ekran kartının programından.. Control panelden Overdrive kısmında.

Alıntıları Göster
    sıcaklık 44 c gpu aktivitesi 0 yazıyor.
  • quote:

sıcaklık 44 c gpu aktivitesi 0 yazıyor.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 1-1,5 yıldır kullanıyorum powercolor play 4850 ekran kartını böyle bi sorun olmadı. ekran kartının driverını tekrar kaldırıp kur, sorun çözülmezse servisle görüş derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

yaklaşık 1-1,5 yıldır kullanıyorum powercolor play 4850 ekran kartını böyle bi sorun olmadı. ekran kartının driverını tekrar kaldırıp kur, sorun çözülmezse servisle görüş derim

Alıntıları Göster
    550 watlık power taktım yine aynı delirecem neden acaba.
  • quote:

550 watlık power taktım yine aynı delirecem neden acaba.

Alıntıları Göster
    ATInın offical E.Kartı yazılımdan oluyor. Önceden benim POWERCOLOR HD4770de oluyordu OverDrive enable yapınca masaüsütünde oyunlarda ve webde ekranda titreme oluyordu ,ATInin offical 10,5den sonra olmamaya başladı

Sen ATI overdrive enable olarak mı ? kullanıyorsun
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4830 da dönüştürücü ile kullanıyordum hdm bilmem ne bu direk takılı monitör asus vw193d bunla ilgili olabilirmi?
  • quote:

4830 da dönüştürücü ile kullanıyordum hdm bilmem ne bu direk takılı monitör asus vw193d bunla ilgili olabilirmi?

Alıntıları Göster
    bazen yapıyor bazen yapmıyor hiç bi bilgisi olan yok mu neden yapıyır bunu ya.delirecem.
  • quote:

bazen yapıyor bazen yapmıyor hiç bi bilgisi olan yok mu neden yapıyır bunu ya.delirecem.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi yorum yapacak yokmu sorunu hala çözemedim aynı devam ediyor lütfen yardım....
  • quote:

arkadaşlar bi yorum yapacak yokmu sorunu hala çözemedim aynı devam ediyor lütfen yardım....

Alıntıları Göster
    bence ekran kartından ziyade sorunu mönitörde aramak gerekli.yoksa 60-75 hz titremenin fark etmesi ekran kartından kaynaklanabilecek bi durum olmasa gerek.ben hala crt cilerden olduğum için hiç lcd kullanmadım o yuzden yapabileceklerin hakkında yardımcı olamacağım.lcd kullananlardan yardım alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

bence ekran kartından ziyade sorunu mönitörde aramak gerekli.yoksa 60-75 hz titremenin fark etmesi ekran kartından kaynaklanabilecek bi durum olmasa gerek.ben hala crt cilerden olduğum için hiç lcd kullanmadım o yuzden yapabileceklerin hakkında yardımcı olamacağım.lcd kullananlardan yardım alabilirsin.

Alıntıları Göster
    onboard ekran kartında yani anakartınkinde hiç bi problem yok öyle titreme felan hiç bi sorun yok.powercolar 4850 ekran kartını takınca titriyor kartta mı sorun?
  • quote:

onboard ekran kartında yani anakartınkinde hiç bi problem yok öyle titreme felan hiç bi sorun yok.powercolar 4850 ekran kartını takınca titriyor kartta mı sorun?

Alıntıları Göster
    hiç çözünürlükten bahsetmemişsin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

hiç çözünürlükten bahsetmemişsin kardeşim.

Alıntıları Göster
    çözünürlük 1440x900 de hertz de 75 te
  • quote:

çözünürlük 1440x900 de hertz de 75 te

Alıntıları Göster
    çoğu monitör 60Hz destekler. değişik çözünürlüklerde değişik tarama frekanslarını dene mutlaka düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

çoğu monitör 60Hz destekler. değişik çözünürlüklerde değişik tarama frekanslarını dene mutlaka düzelir.

Alıntıları Göster
    yok kardeş 60 hz dede aynı sorun onboard ta iken bi sorun yok.
  • quote:

yok kardeş 60 hz dede aynı sorun onboard ta iken bi sorun yok.

Alıntıları Göster
    onboard da sorun yoksa monitörden değil. ama onboard da da 1440x900 değilmi? en güncel driver ile dene. olmuyorsa kartı servise vereceksin. ama deneme şansın varsa başka bir monitörle denemeni tavsiye edrim hiç belli olmaz. driver ve monitörle çözülmezse büyük ihtimal belleklerde problem var servise ver bi baksınlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.