Yeni aldıgım ekran kartı powercolor 6850 oyunlarda ve masaüstünde çözünürlük 1024x768den fazla olunca yazılar bulanıklaşıyor ve kayıyor heryerden driver baktım suan yüklü ama sorunu bulamadım Hdmi ile bağlı LG 106 Ekran tvye örnek olarak şu ss yi atayım
Merhaba. Televizyonun modeli nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: std350
Merhaba. Televizyonun modeli nedir?
LG 42PA4500 hocam
Merhaba. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Sizin televizyonunuzun çözünürlüğü 1024x768. Bu yüzden bu çözünürlüğün dışındaki değerlerde tam verim alamamanız normal. Bende de 42PQ6000 plazma tv var. Benzer özelliklere sahip. Bu televizyonlar 1920x1080 çözünürlüğe kadar görüntü sinyali alabiliyor. Ama orjinal çözünürlüğü 1024x768 olduğu için alınan görüntü sinyalini bu çözünürlüğe düşürüp gösteriyor. Dolayısıyla orjinal çözünürlüğü gibi verim alamıyorsunuz. Ben sadece film izlerken tv'yi kullandığım için bir sıkıntı yaşamamıştım.Akşam bende değişik çözünürlüklerde masaüstü ve oyun denerim. Eğer sorun çıkmazsa sürücü versiyonunu size bildiririm. Bu arada bende de MSI 6850 var.
Merhaba.
1024x768 dışındaki çözünürlüklerde ekrana sığmama veya küçük kalma gibi sorunların yanında bahsettiğinize benzer bulanıklık problemleri bende de oluyor( Ama kullanılamayacak kadar fazla değil). 1024x768'de ise görüntü ekrana tam oturuyor ve netliği çok iyi. Win10 64 bit için çıkan son resmi sürücüyü kullanıyorum.
Yukarıda dediğim gibi 1024x768 dışındaki çözünürlükler, bende kullanılamayacak kadar kötü değil. Film ve oyunlarda neredeyse farkedilmiyor bile. Masaüstü kullanımı biraz problem olur sadece. Bu durum sizde kullanılamayacak kadar kötü ise oyunlarda çözünürlüğü 1024x768 yapıp FSAA ve AA'yı olabildiğince artırırsanız görüntü kalitesini iyileştirebilirsiniz.