elimde hd6950 1gb var bunu nasıl 6970 yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
1gb olan modeller 6970 olmuyo hocam 2gb olması lazım
sadece 2 gb modellerinden bios mod oluyor diye biliyorum
kendi ekran kartınız bios dosyanızı ati rbe ile aşağıdaki gibi düzenleyip kaydedin, karta yükleyin belki açılır deneyen yok 1gb modellere
oluşabilecek herhangi bir sorundan, kendiniz sorumlusunuz.
forumda biri 1gb 6950 yi 6970 yapmıştı ve kartını satıyordu sanırım bi araştır belki yardımcı olabilir sana
gigabyte 6950ler 6970 oluyor yan shader açılıyor diye biliyorum. Radeon Bios Editor ile kendi biosunu shader açmayı deneyin.
ya bende baya baktım ama bulamadım denemekte istemiyorum yeni aldım daha kıyamıyorum napıcam bilemedim geri mi versem teknolojix e para iadesi yapıyorlarmı? gider 2 gblığını alır 6970 yaparım fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
arkadaşlar nasıl yapalım iade mi ediyim paşa paşa kullanıyim bi bide takılıyo gibi geliyo bf3 oynarken online phenom x4 2.6 işlemcim 6gb ramim var neden hafif takılma yapıyor olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: yiitwister
elimde hd6950 1gb var bunu nasıl 6970 yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
benimki 2 gb olmasına rağmen unlock olmuyor.sadece pcs+ ve pcs++ modelleri unlock olabiliyor.sakın unlock etmeye kalkışmayın bozarsınız.
evet bide öyle bi olay var demi bunlar çift bios değil benimkide çift fanlı hatta aynısının 1gb modeli daha 15 gün olmadı kartı alalı götürsem mi acaba iade alırlar mı? kredi kartıyla taksitle almıştım problem olurmu acaba?
memnunmusun peki karttan takılma falan oluyor mu battle oynarken?
quote:
Orijinalden alıntı: yiitwister
memnunmusun peki karttan takılma falan oluyor mu battle oynarken?
konu hortlayacak ama memnunum performansından.ultrada kasmadan çalıştırıyor.45-50-60 fps arası geziniyorum.
7 gün içinde degişim yapıyorlar bildigim kadarıyla hocam
1 GB radeon 6950'ler 6970 oluyor ancak mod'lu bios lazım.(Kendinizde yapabilirsiniz ama o daha uzun bir iş.)
Ben de Sapphire 1 GB 6950 var mod'lu bios ile 6970 yaptım hiç bir sıkıntı yok ve Furmark altında dahi saatlerce çalışıyor.(Furmark dosya adı değişik halde.)
Benim kart çift bios değil o yüzden biraz daha riskli ama patlarsa başka bir ekran kartı takarak sanırım yeniden flashlanabilir ama mutlaka orijinal biosu önce yedeklemek lazım.
Kazanç çok fazla değil sanırım öncesinde ve sonrasında benchmark yapmadım.
Ayrıca bu işlemden sonra tam olması için 6970 hızlarına oc'lamak gerekiyor,onunla da uğraşamadım.
Ses ve ısı yönünden iyi soğutmalı bir kart olursa iyi olur.
Bendeki mod^'lu biosu isteyen olursa e-mail atabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: _G_K_N_
kendi ekran kartınız bios dosyanızı ati rbe ile aşağıdaki gibi düzenleyip kaydedin, karta yükleyin belki açılır deneyen yok 1gb modellere
oluşabilecek herhangi bir sorundan, kendiniz sorumlusunuz.
burda nasıl yapılması gerektiği söylemişim demek ki oluyormuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme