Yeni bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Bu iki ekran kartı önerildi ama başlıkta dediğim gibi aralarında 133 TL fark var. Sizce bu farkı verip HD6850 mi yoksa HD5770 mi almalıyım? Teşekkürler.
Aradaki fiyat farkına değer, tabi diğer sistem bileşenleri de önemli.
Vatandan toplamak istiyorum bilgisayarı. World card a 12 taksit yapmalarından dolayı. Maalesef bu ürün vatanda yok.
Arakadaşım Bn de 9 gün Önce Vatan Bilgisayardan Sapphire HD5770 1GB Aldım. Harika Bir Kart Kesinlikler Tavisiye Ederim... Şuanki tüm Oyunları En ufak bi Kasma Bile Olmadan En Üst Sevide Oynatabiliyor...( GTA 4'ü Ayarların Hepsi Very High'da Çözünürlük : 1280x1024 de en ufak bi kasma bile olmadan oynatabiliyor...)
bu saatten sonra 1280'li ekran almayacaktir her halde arkadas.1920 21.5" bir monitor guzel gider ve 6850 1920 icin 5770'den daha iyi olur.gta4 ekran kartina degil islemciye yuklenir.butun oyunlar derken metro 2033 very high acsana bi en ufak kasma olmadan.
bu saatten sonra 1280'li ekran almayacaktir her halde arkadas.1920 21.5" bir monitor guzel gider ve 6850 1920 icin 5770'den daha iyi olur.gta4 ekran kartina degil islemciye yuklenir.butun oyunlar derken metro 2033 very high acsana bi en ufak kasma olmadan.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: xX.GHoST.Xx
Arakadaşım Bn de 9 gün Önce Vatan Bilgisayardan Sapphire HD5770 1GB Aldım. Harika Bir Kart Kesinlikler Tavisiye Ederim... Şuanki tüm Oyunları En ufak bi Kasma Bile Olmadan En Üst Sevide Oynatabiliyor...( GTA 4'ü Ayarların Hepsi Very High'da Çözünürlük : 1280x1024 de en ufak bi kasma bile olmadan oynatabiliyor...)
saka mısın ya 1280 ne 10 sene önceki monitörüm öyleydi artık millet 1900lere gecti
farketmez 1280 ac metro 2033'u very high yine oynatmayacak takilmadan.burada sana 1280'de 5770 yeter mi diye konusmuyoruz zaten soran arkadas muhtemelen 1920 alacagi icin 5770 yeterli gelmez yani sana cogu oyunda yetebilir ama arkadasa bende var her oyuna yetiyor diyemezsin senin monitorun farkli.
farka değer talon hawk gtx460 da düşünülebilir
oc'lu durumda nerdeyse 2 kat fark yapıyor 6850 değer bence..
quote:
Orijinalden alıntı: HaremdeCurcuna
Vatandan toplamak istiyorum bilgisayarı. World card a 12 taksit yapmalarından dolayı. Maalesef bu ürün vatanda yok.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. O zaman ekran kartını sizin dediğinizle değiştirebilirim. Zaten fiyatlarıda aynı. _SeRHaT_ arkadaşımızın önerdiği şu sistemi almayı düşünüyorum.
Ekran kartını değiştirdikten sonra tamamdır sanırım.
quote:
Cevaplarınız için teşekkür ederim. O zaman ekran kartını sizin dediğinizle değiştirebilirim. Zaten fiyatlarıda aynı. _SeRHaT_ arkadaşımızın önerdiği şu sistemi almayı düşünüyorum.
Sistem gayet güzel olmuş güle güle kullan...
quote:
Güzel sistem şimdiden hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: xX.GHoST.Xx