Şimdi Ara

Powercolor r9 280x / Msi gtx760 twin fozr oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 ekran kartını kullananlarıdan bilgi almak istiyorum ısı , fps vb aklınıza be gelirse.
    powercolor r9 280x %9 daha önde yaklaşık 10 fps fark ediyor tabi ayarlara göre değişir ama almadan önce konu açmak istedim anakart, işlemci soğtucu ram vb şeyler geldi bir tek ekran kartı kaldı

• http://www.youtube.com/watch?v=WOw5BVlAITo

bunu almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shocksi -- 7 Ağustos 2014; 15:20:32 >
  • shocksi kullanıcısına yanıt
    Gtx 760 r9 280 ayarinda bir karttir o yuzden r9 280x istersen sapphire modelini alabilirsin powercolor servisi çizgi elektronik bu aralar çok şikayet eden var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

Gtx 760 r9 280 ayarinda bir karttir o yuzden r9 280x istersen sapphire modelini alabilirsin powercolor servisi çizgi elektronik bu aralar çok şikayet eden var

sapphire +1

bir mal çok ucuzsa atlamayın hemen ona.
  • Sapphire 280x dual-x powercolordan daha ucuz tabi isterse vapor-x de alabilir

• direk link atmışşsın ama bende araştırıyorum bunun daha iyi olduğunu biliyorum fakat nvdia yazılım olsun kalite olsun daha sıcak bakıyorum, video attım oraya izleyin sonuna kadar en sessiz lerden bir tanesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MSI GTX760 Twin Frozr OC kullanıcısı olarak karttan çok memnunum fakat kesinlikle sıfır fiyatını hak etmediğini düşünüyorum.
    bence her iki kart da işinizi görür ama sıfır almak israf bana kalırsa, makul bir fiyata 2. el alıp kullanmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Ağustos 2014; 16:37:05 >
  • Gtx 760 in parasini tek hak eden kart msi gtx 760 hawk tir. Ama gtx 760 fabrika cikisli oc lu r9 280x in yanindan gecemez.

• Gtx 760 Çok rahat bir kart driver konusunda sıkıntı yaşamazsın. Amd o ekran kartlarına direk desteği keseceğini sanmıyorum fakat elinde sonunda destek kesiliyor. Nvidia ve driver > Amd+10 fps diyorum
  • bende öyle düşünüyorum max 10 12 fps oyunlara göre farklılık açıkcası bu fark için powercolor almak istemiyorum msi gtx 760 oc twin fozr hoşuma gitii diğer 280x e göre sessiz süper bir kart
  • GTX 760 fiyatına R9 280X alınır ve daha iyi seçenekdir, GTX 760'ın güç tüketimi avantajı var ve daha az ısınır, R9 280X ek PSU masrafı da çıkarabilir.
  • 650w yeter fakat f/p olarak r9 280x powercolor alınır diğer fakatı da powercolor kullanmadım videolara baktım tabi olursa hepsinde olur ama noise testlerde en iyisi msi yada asus powercolor değişik biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Gtx 760 Çok rahat bir kart driver konusunda sıkıntı yaşamazsın. Amd o ekran kartlarına direk desteği keseceğini sanmıyorum fakat elinde sonunda destek kesiliyor. Nvidia ve driver > Amd+10 fps diyorum

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin havada da karada da 280x tokatlar 760'ı. 280x in rakibi 770 tir.

Amd genel olarak bir karta 8-9 sene destek veriyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHLD -- 7 Ağustos 2014; 19:46:06 >
  • SHLD kullanıcısına yanıt
    Nerede yanlış bilgi vermişim?
  • herkes bi türküdür tutturmuş powercolor ısınıyor,gürültülü çalışıyor.sanıyormusunuz ki diğer 280xler öyle değil. 280xlerin alayı ısınıyor ve bundan dolayı fanlar yüksek rpmde çalışıyor.ve gürültülü oluyor. msi gtx 760 mı yoksa powercolor 280x mi sorusunda tercihim her türlü powercolor 280x den yana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.