Şimdi Ara

PowerColor r9 280x sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar powercolor r9 280x ekran kartım oyunlarda crysis 2 BF4 gibi oyunlarda 70-74 derece işlemcide 60-64 arası normalmi bazı test programlarında 80 dersce oluyo ekran kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: eneschad

merhaba arkadaşlar powercolor r9 280x ekran kartım oyunlarda crysis 2 BF4 gibi oyunlarda 70-74 derece işlemcide 60-64 arası normalmi bazı test programlarında 80 dersce oluyo ekran kartı

Vram lere giden bir soğutucu yok o yüzden normal değerler eğer içizde şüphe olursa fan hızını artırırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

merhaba arkadaşlar powercolor r9 280x ekran kartım oyunlarda crysis 2 BF4 gibi oyunlarda 70-74 derece işlemcide 60-64 arası normalmi bazı test programlarında 80 dersce oluyo ekran kartı

Vram lere giden bir soğutucu yok o yüzden normal değerler eğer içizde şüphe olursa fan hızını artırırsınız

Bende fan hızını arttırmak istiyorum nasıl arttırırım hangi programla yardımcı olurmusunuz bende bitane ekran kartı soğutucusu var onun soğutucuları olourmu dersiniz xmatek vd 964 die

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Bende fan hızını arttırmak istiyorum nasıl arttırırım hangi programla yardımcı olurmusunuz bende bitane ekran kartı soğutucusu var onun soğutucuları olourmu dersiniz xmatek vd 964 die

Msi afterburner veya asus gpu tweak üzerinden fan hızını artırabilirsiniz

• eneschad E kullanıcısına yanıt
    Peki 70 derecede falan ses nasıl?Ses belirgin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

Peki 70 derecede falan ses nasıl?Ses belirgin mi?

SESİ NORMAL FAN %40 DEVİRDE ÇALIŞIYOR
    Normal derken herkesin normali farklı.pc ortamı sessiz olduğunda net duyuluyor mu?
    %70 lerde nasıl peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    R9 290 Sapphire
    4 yıl önce açıldı
    PASİF. SİLİNEBİLİR.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

Normal derken herkesin normali farklı.pc ortamı sessiz olduğunda net duyuluyor mu?
    %70 lerde nasıl peki?

ESİNDİ SESİ VE BİRAZ UĞULTU RAHATSI ETMİYO DUYULUYOR YANİ FANIN DÖNDÜĞÜNÜ ANLIYOSUNUZ
    oyun oynarken sesi biraz açsanız o fan sesi kaybolur o zaman öyle mi?
  • sıcaklıklar normal merak etmeyin problem çıkmaz.
    Isılar çok normal. Fan devrini artırmana gerek yok.
  • Gözünü sevdiğim Asus kaç saat oyun oynarsam oynayayım 62 dereceyi geçtiğini görmedim. Fan sesini ise duyabilene aşk olsun.

Senin ısıların sorun yaratacak şekilde değil. Fakat daha üstü sorun yaratmaya başlar. Örneğin yaz aylarında 80'e çıkabilir. Kasanda egzos fan yoksa bir tane arkaya takabilirsin.
  • Öyle yapacağım üstte 2 tane yer var yan tarafından da bitane takarım hafta sonu da diğer ekran kartı nın soğutucu ları oluyorsa onlarıda takarım ekran kartı na

• Su powercolora para vermeyin kardesim,sogutucular pert.Dual-x oc,dc2,toxic modellerinden birini alsaydin keske :) Veya en kotu gtx 760 dc2 top.

• Soğutucu ile alakalı bir durum bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Su powercolora para vermeyin kardesim,sogutucular pert.Dual-x oc,dc2,toxic modellerinden birini alsaydin keske :) Veya en kotu gtx 760 dc2 top.

Powercolor a laf yok.. Sapphire in 5 tane dual-x kartını pert etmiş biri olarak çok rahat söyleyebilirim DualX ler de fan konusunda sıkıntılı...
  • fan hızını arttırmak için ayriyetten bir programa gerek yok masaüstünde sağ tıkla orda amd var ona gir ekran kartı performans bölümünden arttırabilirsin
  • Desteksiz atmışsın. Bizzat kullanan kişi olarak yazıyorum bak. Elimde hem 280X Toxic, hem Dual-X, hem de TurboDuo vardı. Soğutucusu gayet başarılıydı.
  • ben 7950pcs+ kullanıyorum oyun oynarken fanların hızını yüzde 40 yapıyorum sıcaklık 50 ile 55 dereceği geçmiyor boştayken bile fan sesi duyulmuyor uzay kasa kullandığım halde
  • Konu biraz hor olacak ama ben ekran kartını ve işlemciyi söküp termal macunu yeniledim işlemci 63'ten 61 e düştü fakat GPU core sıcaklığı 68 den 72'ye çıktı. Vramleri 76'dan 68'e kadar düşürmeyi başardım ama gpu core sıcaklığı macunu değiştiridim diye arttı sanırım :( Bir tavsiyeniz var mı ? Kaç dereceye kadar makul sıcaklık değerleri tam yükte bf4'te 72 derece fazla değildir heralde ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.