Şimdi Ara

POWERCOLOR R9 285 tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gtx 960 ile arasında kaldım ve fiyat farkıda malumunuz. r9 285'i tavsiye eder misiniz? (nasipse,i5 4460 ile kullanıcam)
    http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r9-285-turboduo-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• Bende aynı ikileme düşmüştüm sonra r9 280 de karar kıldım.3gb olması vram sıkıntısı yaratmaz oyunlarda.Arada max 5 10 fps fark ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi işlemci ile birlikte kullanıyorsunuz ve gta v oynama şansınız olduysa, başarılı mı ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuZGuN2

hangi işlemci ile birlikte kullanıyorsunuz ve gta v oynama şansınız olduysa, başarılı mı ? teşekkürler

Ben de yeni aldım pazartesiyi bekliyorum.Islemci 4460

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gta5'i 280x ile oynadim korsan yama2 sirf amd islemcilerde kotu mu diye indirdim oynamiyorum ama fraps ile test ettigimde 73 ortalama vermisti ve oyun grafikleri kendi ayarlamis very high high karisik sekilde ama 3gb ram bu oyuna yakisir ayarlari istediginiz gibi acabilirsiniz.15.4 surucu kurmak zorunlu gibi bir sey cunku daha eski surumlerde iyi olmuyor.islemci amd 8320 3.5 ghz idi sonra 4.0 da denedim sizin islemcilerde de sorun cikarmaz 285 960 280 280x bunlarin hepsiyle oynanir iyi bir islemciyle ama ayar acmak icin 3gb olmasi bence iyi olur.
  • İlk çıktığındaki testlerde 280 ile 280x arasındaydı. Overclock ile 280x geçiyordu.
    190 watt güç tüketimi(R9 280 220 watt, 280x 250watt).
    Bellek bantgenişliğinde %40 daha verimli Gnc 1.2 mimarisini kullanıyor. Dezavantaj olarak 2 gb belleği ve mantle tam destek vermiyordu ama şuan mantle yalan oldu gibi bir şey.
    Ayrıca tessellation oranında tahiti serisine göre daha verimli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.