Şimdi Ara

PowerColor Servis Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4-5 yıl kadar önce aldığım PowerColor r9 270x ekran kartım 1 hafta önce oyun oynarken aniden bozuldu. Ekrandaki görüntü bir anda dondu, reset atmak zorunda kaldım. Bios ekranı gibi şeyler ekrana gelsede windows açıldığında tamamen ekran siyah oluyor.

Güvenli modda onboard karttan görüntü alabildim.

Sürücüler silip yüklendi sorun değişmedi.

Bende powercolor'ın sitesine baktım türkiyede kim bakıyor servisine diye. Koyuncu Elektronik ve Mascom bilgisayar adlı iki firma adı var. Mascom bilgisayar yıllar önce kapanmış, Koyuncu elektronik ise yazdığım e posta ya cevap vermedi, aradığımda da PowerColor servisine bakmadıklarını söyledi.

Ekran kartını aldığım vatan-bostancı mağazasına gittiğimde garantisi bitmiş ürünleri göndermediklerini söylediler, bana da mascom pc ya da koyuncu elektronik yazan kağıt verdiler.

PowerColor'ın servisine kim bakıyor? vatana falan baktığım da hala satış yapıldığını görüyorum ama servise bakan bir muhattap bulamadım kendime.

• PowerColor ne yazık ki Türkiye pazarından geçen yıl çıktı.
    Kartını başka markaların teknik servislerine götürüp oralardan ücretli şekilde hizmet almaya çalışabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueFlame22

PowerColor ne yazık ki Türkiye pazarından geçen yıl çıktı.
    Kartını başka markaların teknik servislerine götürüp oralardan ücretli şekilde hizmet almaya çalışabilirsin.

Cevapladığınız için teşekkürler.

Hocam ben sapphire, msi gibi markaların kullandığı servislere mail attım yardım edemeyeceklerini söylediler. Benim başka nereye tamir ettirebileceğim hakkında en ufak bir fikrim yok. En son asus servisine mail attım henüz dönmediler. Bu tarz tamir yapan firma ismi biliyorsanız ateşleyebilir misiniz?
  • BreakingNews B kullanıcısına yanıt
    Ugurexpress vardı bundan 2 sene önce yollamıştım hala var mı bilmiyorum çok hasas ve temiz işcilik yapıyorlar bi bak bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.