sorun sizce nedir ? 550w bu sisteme azmı geldi acaba ? hava sıcaklığımı ? yoksa başka bişiymi ?
bu gıbı sorunları teknık yardım bolumune acmanız gerekır
powerının markası ne güvenilir bi marka değilse sorunlar çıkabiliyor örnek:BROSS ilk defa duyduydum sorunlu çıktı bi arkadaşta geri göndermekten bahsediyodu
quote:
Orjinalden alıntı: Creed160
powerının markası ne güvenilir bi marka değilse sorunlar çıkabiliyor örnek:BROSS ilk defa duyduydum sorunlu çıktı bi arkadaşta geri göndermekten bahsediyodu
arkadaş zaten glacial power demiş markası yazıyor..gp kaliteli marka..neden böyle bir sorun çıkıyor şaşırdım gerçekten..
valla bende çok şaşkınım. gece cızırtısından wow oynayamadım kapattım şmdi açtım 3 saattir ses yok. geceyimi bekliyodur nedir anlamadım :)
quote:
Orjinalden alıntı: ChaosGKN
valla bende çok şaşkınım. gece cızırtısından wow oynayamadım kapattım şmdi açtım 3 saattir ses yok. geceyimi bekliyodur nedir anlamadım :)
acaba senin sisteme özel muamelemi yapıyor başka sistemde denediğinde yapıyomuydu.bence sen o psuyu ver başka bir marka al dene high power ocz falan al
servise gönderdim saten yenisni verdiler ! bi psu bu sesi neden yapar onu öğrenmek istiyorum...
psu dan olduğuna eminsin değilmi?eğer tam emin değilsen sesin kaynağı anakart yada ekran kartıda olabilir.bence iyice bir dinle.eğer kesin psu dansa içindeki sargılar yapabilir.verniği iyi yapılmamıştır oda cızırtıya sebep olur.
dostum elektronik işi şans işi.bende de ocz sthealthstream 600watt wardı..aynı problemi yapıyordu ama sürekli yapıyordu.pcnin yanında oturulmuyordu.garantiye gönderdim yenisiyle değiştirdiler.şimdiki fena değil.sende tekrar göndermelisin,yoksa allah korusun senin bileşenlere zarar verebilir..
ilginc... Bencede bi götür baksınlar
quote:
Orjinalden alıntı: _prozac_
psu dan olduğuna eminsin değilmi?eğer tam emin değilsen sesin kaynağı anakart yada ekran kartıda olabilir.bence iyice bir dinle.eğer kesin psu dansa içindeki sargılar yapabilir.verniği iyi yapılmamıştır oda cızırtıya sebep olur.
ekran kartını çıkartıp denedim psu dan gelio ses.
2ner kardeş elektronik şanş işide bendekide bahtsız bedevi şansı :) bidaha gönderisem servise 3. psu olcak ::)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme