Şimdi Ara

POWERDEN CIZIRTI GELİO !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar glacialpower 550w power aldım 1 kere servise gitti yenisini verdiler ama buda cızırtı yapıyo ! 10snye cızırdıyo 10snye susuyo 10snye cızırdıyo 10snye susuyo böle devam ediyo. 1-2 saat böle sonra susuyo

sistem bu:

ECS A780GM-A
    AMD PHENOM 8750
    SAPHİRE HD4850
    500GB HDD
    4GB KİNGSTONE
    DVD-RW

sorun sizce nedir ? 550w bu sisteme azmı geldi acaba ? hava sıcaklığımı ? yoksa başka bişiymi ?

• bu gıbı sorunları teknık yardım bolumune acmanız gerekır
  • powerının markası ne güvenilir bi marka değilse sorunlar çıkabiliyor örnek:BROSS ilk defa duyduydum sorunlu çıktı bi arkadaşta geri göndermekten bahsediyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creed160

powerının markası ne güvenilir bi marka değilse sorunlar çıkabiliyor örnek:BROSS ilk defa duyduydum sorunlu çıktı bi arkadaşta geri göndermekten bahsediyodu

arkadaş zaten glacial power demiş markası yazıyor..gp kaliteli marka..neden böyle bir sorun çıkıyor şaşırdım gerçekten..
  • valla bende çok şaşkınım. gece cızırtısından wow oynayamadım kapattım şmdi açtım 3 saattir ses yok. geceyimi bekliyodur nedir anlamadım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaosGKN

valla bende çok şaşkınım. gece cızırtısından wow oynayamadım kapattım şmdi açtım 3 saattir ses yok. geceyimi bekliyodur nedir anlamadım :)

acaba senin sisteme özel muamelemi yapıyor başka sistemde denediğinde yapıyomuydu.bence sen o psuyu ver başka bir marka al dene high power ocz falan al
  • görmemişim pardon sebebini bende anlamadım garantisi varsa gönder bence uğraşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servise gönderdim saten yenisni verdiler ! bi psu bu sesi neden yapar onu öğrenmek istiyorum...
  • psu dan olduğuna eminsin değilmi?eğer tam emin değilsen sesin kaynağı anakart yada ekran kartıda olabilir.bence iyice bir dinle.eğer kesin psu dansa içindeki sargılar yapabilir.verniği iyi yapılmamıştır oda cızırtıya sebep olur.
  • dostum elektronik işi şans işi.bende de ocz sthealthstream 600watt wardı..aynı problemi yapıyordu ama sürekli yapıyordu.pcnin yanında oturulmuyordu.garantiye gönderdim yenisiyle değiştirdiler.şimdiki fena değil.sende tekrar göndermelisin,yoksa allah korusun senin bileşenlere zarar verebilir..
  • ilginc... Bencede bi götür baksınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _prozac_

psu dan olduğuna eminsin değilmi?eğer tam emin değilsen sesin kaynağı anakart yada ekran kartıda olabilir.bence iyice bir dinle.eğer kesin psu dansa içindeki sargılar yapabilir.verniği iyi yapılmamıştır oda cızırtıya sebep olur.

ekran kartını çıkartıp denedim psu dan gelio ses.

2ner kardeş elektronik şanş işide bendekide bahtsız bedevi şansı :) bidaha gönderisem servise 3. psu olcak ::)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.