Arkadaşlar yarın tarih dersine hazırlamam gereken bir sunum ödevim var.son güne bırakmıştım.Ancak powerpoint im lisanssız ürün olduğu için açılmıyor.Daha doğrusu acılsada hiçbişey yapamıyorum.Lütfen yardım edin ne yapabilirim ? Nasıl hazırlayabilirim sunumumu ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Hangi sürüm office kullanıyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
Hangi sürüm office kullanıyorsun ?
2010.internet üzerindeki bütün key leri denedim ama sonuç aynı :S
Konu Başlığınız Revize Edildi.
Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
DH Yönetimi
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
Konu Başlığınız Revize Edildi.
Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
DH Yönetimi
tamam dikkat ederim.ama durum gerçekten acil
arkadaşlar birisi yardım edebilir mi lütfen ?
Bakınıyorum, özel mesaj yoluyla döneceğim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme