Şimdi Ara

Powerstorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yöneticilerden biri şunu açıklayabilir mi, acep? Ayrıca madem powerstorm tarafsız değil,tarafsız bir yöneticiniz yok mu,spor bölümüne bakacak?

• Kesinlikle yöneticiliği elinden alınmalı, böyle saçmalık olmaz.
  • mesajlarım da hiçbir uyarı vermeden hemen siliniyor
    ne bir şu nedenden dolayı şu mesajınız silindi diye uyarı geliyor ne de bir uyarı mesajı
    bu mesaj silinmesi de bazı Fb li arkadaşların kabul etmek istemediği gerçekleri uygun bil dille yazdığımda oluyor
    uygun bir şekilde yazıldığından dolayı da ceza puanı gelmiyor ama mesajım anında siliniyor
    bu olay sadece taraftar bölümünde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Mayıs 2012; 0:39:55 >
  • hiç şaşırmadım nedense...
  • Kimi kime şikayet ediyorsunuz beyler
  • Yıldızları sarı , nick lacivert dikkat çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Yıldızları sarı , nick lacivert dikkat çekerim

ama sahaya yansımamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOVED: Forum Admini
    20 yıl önce açıldı
    TuVNeRa
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yıldızları sarı , nick lacivert dikkat çekerim

Hocam onu bırakta khala yazık oldu be
  • ben renktaşların öğrenmesini istemiştim
    benim mesajlarım gibi bir çok mesaj siliniyordur diye düşünüyorum
    neden silindiğini hakkında bilgi vermek amaçlı gs bölümüne konu açtım
  • Sakin olun yaw, orda espri yapmış power.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 1 Mayıs 2012; 1:29:27 >
  • Powerstorm'dan bir alıntı yapıyım, siz ne demek istediğini anlarsınız.

quote:

Canım kime isterse ona ceza veriyorum. Artık aksini savunmuyorum çünkü ne yaparsak yapalım yargılarınız değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 1 Mayıs 2012; 1:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Sakin olun yaw, orda espri yapmış power.

ben burada gülen birini görmedim
    yönetici olması benimle alay edebileceği anlamına gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Üyeler ile alay edecek vaktimiz yok. Sonra buraya alıntıları yazıp, asıl amacınızı bu kadar açık göstermeyin.

quote:

Canım kime isterse ona ceza veriyorum. Artık aksini savunmuyorum çünkü ne yaparsak yapalım yargılarınız değişmiyor.

Burdaki ''yargılarınız'' kelimesi şimdi daha iyi anlaşılıyor sanırım. Çünkü bu şekilde gerçekten uzak şekilde yargılamak bir süre sonra kabak tadı veriyor insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 1 Mayıs 2012; 2:00:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Alay edilmesi söz konusu değil. Lakin dediğiniz şekilde olsa şikayetiniz olumlu sonuçlanmazdı.
    Powerstrom için sürekli fb yakıştırması var. Kendiside bu durumdan sıkılmış olsa gerek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • espri foruma yansımaydıysa sorun yok.
  • quote:

Alay edilmesi diye bir durum söz konusu değil. Lakin dediğiniz şekilde olsa şikayetiniz olumlu sonuçlanmazdı.
    Powerstrom için sürekli fb yakıştırması var. Kendiside bu durumdan sıkılmış olsa gerek.

neyse uzatmanın manası yok
    mesajlarımın silinmesinin de üstüne böyle bir olay yaşayınca insanları bilgilendirmek istemiştim
    arkadaş ile daha önce bir sorun da yaşamadım
    ama herhangi bir tartışma olduğunda o anda olaya tarafsız olarak bakabilecek bir admin(mesela bir gs li üye ile fb li üye tartışıyor mesajları silmek ya da arkadaşları uyarmak için atıyorum trabzonlu ya da bjk li yönetici devreye girerse) mesajları okursa ve gereğini yaparsa sevinirim
    son olarak da bazı üyeler(özellikle Fb li olanlar isimlerini söylememe gerek yok) istedikleri kadar provakatörlük yapsınlar uygulanan en büyük ceza mesajlarını silmek oluyor
    ama iş gs li üyelere gelince anında uzaklaştırma alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

espri foruma yansımaydıysa sorun yok.

Espiriyi forum içinde yapmadığına göre sorun yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

espri foruma yansımaydıysa sorun yok.

Espiriyi forum içinde yapmadığına göre sorun yok bence.

o zaman powerstorm donanımhaberde diyebilir miyiz?
  • powerstorm sitenin sahiplerinden yanılmıyorsam.istediğini yapar ama adil olması yeterli.bu adama gıcık oluyorum ne yazarsa yazsın basayım cezayı,bu adamı seviyorum ne yazarsa yazsın silmem mantığı güdecekse sadece sitenin sahipliği kısmı ile ilgilensin,cezaydı adaletti bunlara bulaşmasın mümkünse...benim başıma çok geldi,bir örnek vereyim adamın biri bir mesajda yırtık şeyden çıkıyorsun diye bir laf etti şikayet ettim 2 gün mesaj orda durdu 2 gün sonra aynı adama yanılmıyorsam konu da aynıydı ben aynı lafı ettim sırf ne olacak diye,beklediğim gibi 4 uyarı puanı yallah 4 gün... bunu kendine yakıştırıyorsa devam etsin ama benden tavsiye bu işlere bulaşmasın birçok admin var donanımhaberde onlara bıraksın bu işleri...
  • @ilkerinanç

Hocam yazdıklarının bir bölümü tamamen yanlış. Powerstorm bu forumun tepe yöneticisidir, admindir ve yönetimde söz sahibidir. Dediğiniz 4 uyarı olayında, eğer senin 1 uyarı puanın varsa 4 uyarı puanı daha alırsan 4 gün otomatik banlanırsın. Ama o şikayet ettiğin üyenin hiç uyarı puanı yoksa, 4 uyarı puanı verildiğinde banlanmaz. Bu aldığı uyarılarıda yönetimden başkası göremez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.