Şimdi Ara

Powerstorm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım adamın mesajı bile silinmedi 2 gün orda durdu diyorum,benim mi yazdıklarım anlaşılmıyor acaba anlamadım ki?
  • Peki şikayetin ile ilgilenildimi?
  • şikayet ettiğim halde 2 gün orda durdu sonra konuyu tamamen sildiler yanılmıyorsam.arada biz de aldık 4 gün cezayı.olan bize oldu yani her zaman olduğu gibi.
    neyse bu sadece bir örnek onlarca örnek verebilirim hafızamı şöyle bi zorlasam.

bakın bir kelime yasak olabilir kullanımı cezayı gerektirebilir bunu anlayabiliyorum,benim kabullenmediği kabullenmeyeceğim ahmete yasakken mehmetin rahatça kullanabilmesi karşılığında da elini konunu sallayıp gezebilmesi.ben yapı olarak haksızlığa adam kayırmaya yanlı kararlara karşı bir insanım başkası amaan ne olcak ya der geçer ben geçmem sonuna kadar giderim niye böyle yapılıyor diye.bu kadar sorun yaşama sebebim de bu forumda.yoksa manyağın psikopatın biri değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 1 Mayıs 2012; 12:13:29 >
  • Ben orada diğerler yazdıklarım gibi sadece espiri yaptım. Çünkü ben ne dersem diyeyim hala fenerlilere ceza verilmiyor bize veriliyor, gs liler kayrılıyor fenerliler kesiliyor, bjklilerin bu forumda sevilmiyor vs. yazmakta.

Biz burada elimizden geldiğince bölümü düzenli tutmaya çalıştıkça sizlerin bu şekilde ön yargıları ve habersiz şekilde bu ithamlarda bulunmanız beni artık yoruyor maalesef. Bende mücadele etmek yerine bu şekilde cevap vermeyi tercih edip işime bakıyorum.

Forumda moderasyon büyük bir çoğunlukla şikayet sistemi bazlı çalışmakta. Bu nedenle benim mesajım silindi ama aynısı duruyor hemde ceza almıyor diye bize kızmak yerine mesajı şikayet ediniz. Şikayet ettiğiniz halde işlem yapılmamışsa ve yanlışlık varsa bize bildirin yine bakalım. her zaman söylediğim gibi bizler kusursuz değiliz elbet hatalarımız olur ancak bunları çözmek sadece ve sadece karşılık güven ve saygı ile olur.

• powerstorm hoca bak ben chp yi gördükte sonra okumadım diye yazdım 15 gün bölüm uzaklaştırması verdiniz,büyük ihtimalle de sendin cezayı veren,ama şikayet ettiğim halde kyunlar okuyamaz ve bilmemkimle allah dese bu adam allah yok der diye yazan 2 mesaj duruyor.benim chpden sonrasını okumadım cümlem tahrikse bilmemkim allah dese bu adam allah yok der cümlesi ne?allahın kitabın futbolla alakası ne? bırakalım bunları ya kocaman adamlarız hepimiz kimi kandırıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 1 Mayıs 2012; 12:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

powerstorm hoca bak ben chp yi gördükte sonra okumadım diye yazdım 15 gün bölüm uzaklaştırması verdiniz,büyük ihtimalle de sendin cezayı veren,ama şikayet ettiğim halde kyunlar okuyamaz ve bilmemkimle allah dese bu adam allah yok der diye yazan 2 mesaj duruyor.benim chpden sonrasını okumadım cümlem tahrikse bilmemkim allah dese bu adam allah yok der cümlesi ne?allahın kitabın futbolla alakası ne? bırakalım bunları ya kocaman adamlarız hepimiz kimi kandırıyoruz?

Kendini kandırıyorsun, öyle dediyse şikayet et kardeşim o zaman adamlar kural dışı mesaj mı arayacak forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

powerstorm hoca bak ben chp yi gördükte sonra okumadım diye yazdım 15 gün bölüm uzaklaştırması verdiniz,büyük ihtimalle de sendin cezayı veren,ama şikayet ettiğim halde kyunlar okuyamaz ve bilmemkimle allah dese bu adam allah yok der diye yazan 2 mesaj duruyor.benim chpden sonrasını okumadım cümlem tahrikse bilmemkim allah dese bu adam allah yok der cümlesi ne?allahın kitabın futbolla alakası ne? bırakalım bunları ya kocaman adamlarız hepimiz kimi kandırıyoruz?

Kendini kandırıyorsun, öyle dediyse şikayet et kardeşim o zaman adamlar kural dışı mesaj mı arayacak forumda.

güzel kardeşim bu forumda insanların okuma yazma sorunumu var,şikayet ettim 2 gün durdu orda mesaj diyorum.

• quote:

quote:

quote:

güzel kardeşim bu forumda insanların okuma yazma sorunumu var,şikayet ettim 2 gün durdu orda mesaj diyorum.

Çok fazla konuşuyosun sen

• quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Ben orada diğerler yazdıklarım gibi sadece espiri yaptım. Çünkü ben ne dersem diyeyim hala fenerlilere ceza verilmiyor bize veriliyor, gs liler kayrılıyor fenerliler kesiliyor, bjklilerin bu forumda sevilmiyor vs. yazmakta.

Biz burada elimizden geldiğince bölümü düzenli tutmaya çalıştıkça sizlerin bu şekilde ön yargıları ve habersiz şekilde bu ithamlarda bulunmanız beni artık yoruyor maalesef. Bende mücadele etmek yerine bu şekilde cevap vermeyi tercih edip işime bakıyorum.

Forumda moderasyon büyük bir çoğunlukla şikayet sistemi bazlı çalışmakta. Bu nedenle benim mesajım silindi ama aynısı duruyor hemde ceza almıyor diye bize kızmak yerine mesajı şikayet ediniz. Şikayet ettiğiniz halde işlem yapılmamışsa ve yanlışlık varsa bize bildirin yine bakalım. her zaman söylediğim gibi bizler kusursuz değiliz elbet hatalarımız olur ancak bunları çözmek sadece ve sadece karşılık güven ve saygı ile olur.

Aynı şeyleri Galatasaraylılarla, Beşiktaşlılarda söylüyor. Forumda, yöneticiler tarafından rakip takıma tolerans gösterildiğini zannediliyor. Bir çok taraftarında böyle düşünmesi normal ve bunun önüne geçilmesi için yapılacak hiç bir şey yok maalesef, siz ne yaparsanız yapın bu taraftar böyle düşünür, ben hiç bir forumda veya ortamda, taraftar ve yönetimin çok iyi şekilde anlaştığını görmedim. Takımın bariz şekilde gözüken ofsaytına, taraftarının yanlış karar deyip hakeme çıkışması, karşı takıma gösterilen sarı karta da, kırmızı kart olmalıydı demek gibi birşey bu. Normaldir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

quote:

quote:

Çok fazla konuşuyosun sen

çok konuşmuyorum çok yazıyorum denir ona...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

espri foruma yansımaydıysa sorun yok.

Evet yansımamış.

http://forum.donanimhaber.com/m_60347006/tm.htm
     Powerstorm

• şu mesaja yazdığım .

quote:

Masum insan hatta saf.

Daha yasa değişmeden 6 ay önce bize takibe almışlar. Buldukları da rahatım, iyi güzel, tarla başka bir şey yok.

Ona rağmen İ. Akın'la beygir muhabettiniz çıktı gelmiş konuşuyorsun. İnsanda yüz olur biraz.

şu cevap tahrikmiş

quote:

ne oldu canım niye üstüne alındın iddianamede herşey yazıyo dedik sadece?

ben artık birşey söylemiyorum.kendiniz çalın kendiniz oynayın.
  • Futbol hakemlerinin de gönlünde mutlaka bir takım sevgisi vardır ama önemli olan kararlarında objektif olmasıdır. Burada görev yapanların da durumu aynı olmalıdır.
    Söz konusu yönetici espri yapmış mış. Bu alternatif daha kötü bence. Espriyi yaptığı kişi ile bir samimiyeti var mı ? Sanki adamın kişisel yapısını biliyor da espri yaptığını anlayacak ! Tamamen üyeye tepeden bakan, eğlenen bir yaklaşım gibi görünüyor.
    Oysa hatayı kabullenip tek bir cümle ile "yazılan cevap bu olmamalıydı" denilebilse üyelerde güven duygusu uyanır. Ama olmaz, çünkü yönetici her zaman haklıdır ve diğer yönetici arkadaşları da gelir ona destek vermek için her türlü şeyi yazarlar. Aynen şike mevzusu gibi ortada bir şey kalmaz, yine üye haksızdır, kafa yapılması, ceza verilmesi gereken deryada damlalardan biridir.
    Özellikle futbol bölümünde çok fazla kişide adil olunmadığı kanısı var.
    Peki yöneticilerin umurunda mı ? Hiç zannetmiyorum. Üyenin yapacağı iş "burası böyle" diyerek kabullenmesidir veya çekip gitmesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Yıldızları sarı , nick lacivert dikkat çekerim

Bunu yazan da bir yönetici, dikkat çekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Fenerbahçeli olmam sıkıntı yaratıyormu ?
  • quote:

quote:

quote:

Elbette yaratmıyor. Ancak olayı açıklığa kavuşturmak varken böyle bir cümle kurmak tuhaf olmuş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

quote:

quote:

Elbette yaratmıyor. Ancak olayı açıklığa kavuşturmak varken böyle bir cümle kurmak tuhaf olmuş yani.

Konuyu tam olarak okursanız yukarda gerekli açıklamaları yaptık. Bugün tekrar konu güncellenmiş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• işini tarafsız bir şekilde yapabiliyorsan sorun yok
    ama yapamıyorsan o işi bırakacaksın çünkü bu o iş sana göre değil demektir
  • quote:

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim , forumda ayrımcılık olduğu apaçık ortada. Eşcinsellik konusu serbest iken cinsellik yasak. İnanmayanlar her türlü serbest iken dinimizi konuşmak yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||

quote:

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim , forumda ayrımcılık olduğu apaçık ortada. Eşcinsellik konusu serbest iken cinsellik yasak. İnanmayanlar her türlü serbest iken dinimizi konuşmak yasak

inanmamak bir din değildir, belki ondan olabilir :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.