Şimdi Ara

Powerstorm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

işini tarafsız bir şekilde yapabiliyorsan sorun yok
    ama yapamıyorsan o işi bırakacaksın çünkü bu o iş sana göre değil demektir

O zaman o göreve talibim. Adaylığımı koyuyorum.

şimdi onlar düşünsün diyorum başka bir şey de demiyorum

Hacı kızmayın darılmayın bana, beni zaten biliyorsunuz süzme fanatik Galatasaraylıyım ama beni yarın yönetici yapsalar GS bölümündeki Galatasaraylı üyelerin %70'ine bölüm yasağı veririm. Çoğuna da sınırsız. Çok bozduk son 2-3 senedir. Ha bizim durumumuz böyle ama diğer takımların taraftarlarınında bizden aşağı kalır yanı yok. Aslında burada ince bir nokta da var söylemeden geçemeyeceğim. Gs'li provokatör üyelerin birçoğu yeni üye foruma, eskilerin birçoğu zaten forumu bıraktı, ama Bjk ve Fb'li provokatörlerin birçoğu forumun eskisi. Bunu görmek beni ayrıca üzüyor. 6-7 yıldır forumda olup ta hala forum adabını öğrenemeyen adamı (buna bende dahilim eğer hatam var ise) en başta sınırsız uzaklaştırmak lazım. Yeni üyeyi, fake üyeyi uzaklaştırmak çözüm değil. Yeni türeyen provokatörler zaten eninde sonunda ya küfürden, ya kural dışı hareketten, ya da sıkılıp bırakacağından dolayı devre dışı kalacaktır bir süre sonra. Dediğim gibi asıl cezayı bu yeni üyeleri zaptedemeyen ve hatta daha da azdıran eski üyelere kesmek lazım.

Asıl konuya gelirsek te powerstorm orada kinaye yapmış. powerstorm'un takım falan umurunda değildir. Ayrıca herhangi bir yönetici espri veya makara yapamaz diye bir kural olduğunu sanmıyorum. Onlarda bizim gibi insan, mahkeme duvarı gibi bir yönetici yerine eğlencelisini tercih ederim. Bu adamların hepsi para almadan yapıyorlar bu işi. Onlarda bizim gibi üye olarak başladılar, bizimle makara yaptılar, eğlendiler, katılımda bulundular kimi de sonrada yönetici oldu. Şimdi 3 gün önce farz-ı misal geyik yaptığım Amadeus'la yönetici olduktan sonra da aynı geyiği yapamayacaksam başlarım ben öyle işe. Kurumsal şirket değil sonuçta burası. Alt tarafı forum.

Neyse adaylığımı tekrarlıyorum. Yönetim gör beni.

Ekleme Not : Bölüm Yetkilisi, Yönetici, Genel Yönetici olarak değil direk Adminliğe koyuyorum adaylığımı.

barış abi, ben kendim kadar kefilim zaten sana. objektif aday arayışı da zaten acayip bir konu, arkadaş sanki şimdiki yönetim objektif bulunuyor da, daha sonra da objektif olabileceklerini sanıyorlar.

• Futbolda yaşanan olaylar ile ilgili konu takibi bir yana futbol konuşulmayan bir forum olmuş bulunmaktayız. Bununla ilgili maalesef bir tasarrufumuz yok. Yaşadığınız bu günlerden ders alıp bölümü yenilemeyi düşünüyoruz. Tabi bunu yaparken sizlerinde öneri ve görüşlerinizi almak isteriz.

Kısaca yapacağınız öneriler. Yönetici adaylarınız , Kural değişiklikleri ve bunun gibi isteklerinizi yazabilirsiniz. Gerekirse anketle destekleyebiliriz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Futbolda yaşanan olaylar ile ilgili konu takibi bir yana futbol konuşulmayan bir forum olmuş bulunmaktayız. Bununla ilgili maalesef bir tasarrufumuz yok. Yaşadığınız bu günlerden ders alıp bölümde bazı değişikliklere gitmeyi düşünüyoruz. Tabi bunu yaparken sizlerinde öneri ve görüşlerinizi almak isteriz.

Kısaca yapacağınız öneriler. Yönetici adaylarınız , Kural değişiklikleri ve bunun gibi isteklerinizi yazabilirsiniz. Gerekirse anketle destekleyebiliriz.

Süreç ne durumda bilmiyorum ama benimde bir adaylığım var. En azından fanatik olmadığımı biliyorum, bu yüzden sinirle bir karar vermeyeceğimi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu -- 18 Mayıs 2012; 20:20:54 >

• Hangi bölüm için aday olmuştunuz ? Beşiktaş bölümü içinse , üyelerin sevdiği bir yöneticimiz var.
    Moderasyon için Fenerbahçe/Galatasaray taraftarların dan alımlar olacak.
  • quote:

Futbolda yaşanan olaylar ile ilgili konu takibi bir yana futbol konuşulmayan bir forum olmuş bulunmaktayız. Bununla ilgili maalesef bir tasarrufumuz yok. Yaşadığınız bu günlerden ders alıp bölümü yenilemeyi düşünüyoruz. Tabi bunu yaparken sizlerinde öneri ve görüşlerinizi almak isteriz.

Hacı benim yıllar önce bir kural önerim vardı ve konu da açmıştım. Hatta sen o zamanlar bunu desteklemediğini söylemiştin. Ama şimdi sanırım bunca yaşanandan sonra bana katılıyorsundur. İncelemen için konunun linkini paylaşıyorum ve konuyu da uplıyorum.

http://resim.donanimhaber.com/m_35134730/mpage_1/f_/key_Katlamali//tm.htm#35134730

• Zaman ilerliyor. Eskiden forumun herhangi bölümünde yazan üye futbol bölümünü keşfederdi ve orda'da yazmaya başlardı.
    Şimdi ise futbol bölümü için üye olan çok. Bölümü bu duruma getirende budur. Son kural değişikliğinde bunu göz önüne alarak bölüm kısıtlamasına gidilmişti ama oda tam olmadı. Son önerdiğim sistem , beğenilmesede buna benzer. Bakalım karar üst yönetimin.
  • quote:

Zaman ilerliyor. Eskiden forumun herhangi bölümünde yazan üye futbol bölümünü keşfederdi ve orda'da yazmaya başlardı.
    Şimdi ise futbol bölümü için üye olan çok. Bölümü bu duruma getirende budur. Son kural değişikliğinde bu göz önüne alarak bölüm kısıtlamasına gidilmişti ama oda tam olmadı. Son önerdiğim sistem , beğenilmesede buna benzer. Bakalım karar üst yönetimin.

Ben bölüm kısıtlamasına kesinlikle karşıyım. Kurunun yanında yaş yanmasın. Birbirlerine rakip olsalar da seviyeli futbol konuşan bir sürü üye var. Onların da hakkını gasp etmek haksızlık olur. Bu işin tek çözüm yolu caydırıcı cezalar ve bölümü tanıyan bilen yeni yönetici atamasıdır. 4 büyüklerin her biri için en az 3'er yönetici atanmalı. Bu yönetici adayları tespit edilirken de mümkünse almış olduğu 3-5 uyarıya, cezaya bakılmamalı. Zaten futbol bölümünün müdavimi olup ta ceza almamak mümkün mü. Yönetici atarken de bu bölümde aktif, üyeleri tanıyan hatta mümkünse saygı duyulan ve sözü geçen ama en az provokatör üyeler kadar tabiri caizse yırtık birileri bulunmalı. Tabi dürüstlük ve tarafsızlık ta aranan başka bir husus olmalı. Böyle üyeler var ama işte yönetim bu üyelerin geçmişte aldıkları cezalar yüzünden onları es geçiyor.

Futbol bölümüne ayda 5 tane mesaj atan adamdan o bölüme yönetici olmaz orası kesin. Şu ana kadar denenen yöntem buydu. Sadece Bjk bölümünde dikişi tuttu Senceru sağolsun. Senceru gerçekten doğru seçimdi ama onun yanına da en az 2 kişi daha lazım, Gs, Fb bölümüne de 3'er yönetici şart.

Gs bölümü için adaylarım;

smyrna
    hashus1099
    reef1905
    Güven
    nolamaz
    Mexes

Fb bölümü için adaylarım;

Cris
    malumatfuruş
    Kuşburnu
    St.Rendroy
    Piêr Dé Sans
    radyasyo_N

• Bölüm kısıtlamasından kastım. Kural dahalinde verdiğimiz 15 günlük kısıtlama.
    Şahsi görüşüm üyeleri direk futboldan men etmekdense , farklı bir ceza sistemi ile futbolda uyarı limiti dolasıyla yazamamaları. Bu konuda hem fikiriz sanırım.

Yönetici alımı ile ilgili , Alınan uyarıları inceliyoruz sorun teşkil edecek olanları kabul edersinizki görevlendiremeyiz ama istisnalarda var.
    Güven ile görüşeceğiz. Fenerbahçe bölümünde son olaylardan ötürü uyarı almayan üyemiz kalmadı gibi. Aramalarımız devam ediyor.
  • quote:

Hangi bölüm için aday olmuştunuz ? Beşiktaş bölümü içinse , üyelerin sevdiği bir yöneticimiz var.

Hem Beşiktaş hem Futbol genel olarak. Genelinde görev yapabilirim dediğim gibi fanatik yanım yoktur.
  • quote:

Bölüm kısıtlamasından kastım. Kural dahalinde verdiğimiz 15 günlük kısıtlama.
    Şahsi görüşüm üyeleri direk futboldan men etmekdense , farklı bir ceza sistemi ile futbolda uyarı limiti dolasıyla yazamamaları. Bu konuda hem fikiriz sanırım.

Yönetici alımı ile ilgili , Alınan uyarıları inceliyoruz sorun teşkil edecek olanları kabul edersinizki görevlendiremeyiz ama istisnalarda var.
    Güven ile görüşeceğiz. Fenerbahçe bölümünde son olaylardan ötürü uyarı almayan üyemiz kalmadı gibi. Aramalarımız devam ediyor.

Hocam afedersiniz ama aradiginiz tum kriterlere sahip birini bulmaniz oldukca zor.

Son olaylardan sonra fenerbahce bolumunde kimse kalmadi demissiniz. 7 yilda 3. Kere son hafta sampiyonluk kaybetmisler, diger 2 yilda ise son haftaya kadar gelmeyi basarmislar, 1'inde anca sampiyon olmuslar.

Buraya yeteri kadar sik baglanip futbol bolumune girenler, duygusal anlarda tabi kendini kaybedebilir. Son olaylar nedeniyle kimsenin kalmamasi bence cok anlamsiz bir soylem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

quote:

Hangi bölüm için aday olmuştunuz ? Beşiktaş bölümü içinse , üyelerin sevdiği bir yöneticimiz var.

Hem Beşiktaş hem Futbol genel olarak. Genelinde görev yapabilirim dediğim gibi fanatik yanım yoktur.

Genel moderasyonu uzun zamandır vermiyoruz hocam. Her işte olduğu gibi bir bölümden başlıyoruz. Size konu ile ilgili pm yolladım.
    Maddeleri doldurup bana gönderebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Hocam afedersiniz ama aradiginiz tum kriterlere sahip birini bulmaniz oldukca zor.

Son olaylardan sonra fenerbahce bolumunde kimse kalmadi demissiniz. 7 yilda 3. Kere son hafta sampiyonluk kaybetmisler, diger 2 yilda ise son haftaya kadar gelmeyi basarmislar, 1'inde anca sampiyon olmuslar.

Buraya yeteri kadar sik baglanip futbol bolumune girenler, duygusal anlarda tabi kendini kaybedebilir. Son olaylar nedeniyle kimsenin kalmamasi bence cok anlamsiz bir soylem.

Biz sıfır hatalı üye aramıyoruz hocam. Bende dahil bir çok yönetici arkadaşımızın uyarıları mevcut ama şahsa hakaret/argo gibi uyarısı olan arkadaşlarımızı aramızda almamız zor. Bu sene içinde gidişatından memnun olduğumuz moderasyona getirmeyi düşündüğümüz kişilere uyarılar vermek durumunda kaldık.
    Kabul edersin ki türk futbolunda yaşanmamış bir süreç yaşadık. Uygun birilerini elbet buluruz ama 1 sene önceki gibi 7-8 seçeneğimiz yok artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

quote:

Genel moderasyonu uzun zamandır vermiyoruz hocam. Her işte olduğu gibi bir bölümden başlıyoruz. Size konu ile ilgili pm yolladım.
    Maddeleri doldurup bana gönderebilirmisiniz.

tamamdır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Biz sıfır hatalı üye aramıyoruz hocam. Bende dahil bir çok yönetici arkadaşımızın uyarıları mevcut ama şahsa hakaret/argo gibi uyarısı olan arkadaşlarımızı aramızda almamız zor. Bu sene içinde gidişatından memnun olduğumuz moderasyona getirmeyi düşündüğümüz kişilere uyarılar vermek durumunda kaldık.
    Kabul edersin ki türk futbolunda yaşanmamış bir süreç yaşadık. Uygun birilerini elbet buluruz ama 1 sene önceki gibi 7-8 seçeneğimiz yok artık.

siz hükümet, biz memur sendikaları; ortak noktayı bıraktım aramızda sıra dağlar var
    farklı tellerden çaldığımızı düşünüyorum. açıkçası pek bir çözüm bulacağımızı da düşünmüyorum artık.

• Futbol bölümünde aktif olan bir insanı o bölüme moderatör atamak bence çok yanlış olur. Tamam bölüme hakimdir ama tarafsızlığı her zaman tartışılır bir konu olacaktır. Başka bölümde görevli, futbolla pek ilgisi olmayan birinin görev alması daha uygun olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Futbol bölümünde aktif olan bir insanı o bölüme moderatör atamak bence çok yanlış olur. Tamam bölüme hakimdir ama tarafsızlığı her zaman tartışılır bir konu olacaktır. Başka bölümde görevli, futbolla pek ilgisi olmayan birinin görev alması daha uygun olur bence.

buna kesinlikle karşıyım. bölüm yöneticisi olacak insan empati yapabilecek önce. futbol bölümünü tanımayan biri ise kesinlikle empati yapamaz.
  • quote:

quote:

Zaman ilerliyor. Eskiden forumun herhangi bölümünde yazan üye futbol bölümünü keşfederdi ve orda'da yazmaya başlardı.
    Şimdi ise futbol bölümü için üye olan çok. Bölümü bu duruma getirende budur. Son kural değişikliğinde bu göz önüne alarak bölüm kısıtlamasına gidilmişti ama oda tam olmadı. Son önerdiğim sistem , beğenilmesede buna benzer. Bakalım karar üst yönetimin.

Ben bölüm kısıtlamasına kesinlikle karşıyım. Kurunun yanında yaş yanmasın. Birbirlerine rakip olsalar da seviyeli futbol konuşan bir sürü üye var. Onların da hakkını gasp etmek haksızlık olur. Bu işin tek çözüm yolu caydırıcı cezalar ve bölümü tanıyan bilen yeni yönetici atamasıdır. 4 büyüklerin her biri için en az 3'er yönetici atanmalı. Bu yönetici adayları tespit edilirken de mümkünse almış olduğu 3-5 uyarıya, cezaya bakılmamalı. Zaten futbol bölümünün müdavimi olup ta ceza almamak mümkün mü. Yönetici atarken de bu bölümde aktif, üyeleri tanıyan hatta mümkünse saygı duyulan ve sözü geçen ama en az provokatör üyeler kadar tabiri caizse yırtık birileri bulunmalı. Tabi dürüstlük ve tarafsızlık ta aranan başka bir husus olmalı. Böyle üyeler var ama işte yönetim bu üyelerin geçmişte aldıkları cezalar yüzünden onları es geçiyor.

Futbol bölümüne ayda 5 tane mesaj atan adamdan o bölüme yönetici olmaz orası kesin. Şu ana kadar denenen yöntem buydu. Sadece Bjk bölümünde dikişi tuttu Senceru sağolsun. Senceru gerçekten doğru seçimdi ama onun yanına da en az 2 kişi daha lazım, Gs, Fb bölümüne de 3'er yönetici şart.

smyrna
    hashus1099
    reef1905
    Güven
    nolamaz
    Mexes

Cris
    malumatfuruş
    Kuşburnu
    St.Rendroy
    Piêr Dé Sans
    radyasyo_N
    Konudan yeni haberim oldu düşünceleriniz için teşekkürler. Ayda 5 mesaj atmıyordum ben yahu , Playstation bölümünden kopup bir ara baya oraya yoğunlaşmıştım. Ondan sonra bir baktık yöneticiyiz. Birde benim ilk başvurum 2009 muydu , 2010 muydu neydi.

Mutlaka yönetici alımı olacaktır. Futbol bölümünde takviye şart.. Beşiktaş bölümünde pek bir vukuat olmasada yanıma biri gelebilir , işi öğretiriz..

quote:

Kimmiş beni seven sertaç başkan..

• Futbolla (en azından Türkiye ligi ile) aram yok.
    yabancı ligleri izlerim ve futbol konusunda da oldukça bilgim vardır.

Ancak Türkiye ligini futboldan saymadığım için izlemediğim gibi bu forumun da bugüne dek girmediğim bölümlerinden biridir futbol bölümü.

Anlayamadığım nokta şu:
    "dinsiz var, farklı dinden insan var, dini yaşayan insan var , her konuda sonu tartışmaya gidiyor" diyerek dini konu konuşulması yasak iken farklı takım taraftarı var, en ufak bir diyalog karşı tarafı rencide ediyor ve hakarete varan olaylar olurken neden bu futbol bölümü kapatılmıyor?

insanların birbirine hakaretini izleyip cezai yaptırımlar yapacağınıza dini ve siyasi konulara yaptığınız yaklaşımı futbola da yapın sorun çözülsün.
    bu ülkede insanlar nasıl ki din ve siyaseti oturup aynı ortamda konuşamıyorsa futbolu da konuşamıyor.

1985-1990 larda iyi hatırlıyorum tribünlerin yarısı rakip takıma ayrılırdı.
    sahadan çıkarken de izdiham nedir bilinmezdi. şimdi rakip takım polis çemberi içinde maç izliyor.
    futboldaki rekabet arttığı için değil, taraftarın bilgisizliğinden dolayı bu noktaya gelindi. aşırı fanatizme kendini kaptırdığı için bu noktaya gelindi.
    ateşin yanındaki barut gibi duran bu futbol neden hala bu forumda konuşuluyor ve bir bölümü var ben bunu hala anlayamıyorum.

"islam bilgisi" adı altında da bir bölüm açın, içinde hadisler paylaşılsın, dinimizi bilmeyenlere öğretici bilgiler verilsin , falan filan.

"siyaset meydanı" açılsın insanlar mensubu oldukları partiler, hükümetin yaptığı iyi-kötü yatırımlar hakkında konuşsun bilgillensin falan filan.

dediğimizde "tecrübeyle sabittir, konu muhakkak hakarete kayıyor" diyorsunuz da futbolda hakaretlerin havada uçuştuğunu görmek için daha ne kadar tecrübeye ihtiyaç var acaba?
    hala yönetici takviyesi yapmaya uğraşıyorsunuz. 100 tane de atasanız benim düşünceme uyan 10 tanesi iyi 90 ı kötü olacak.

• yazık beyler...yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

quote:

smyrna
    hashus1099
    reef1905
    Güven
    nolamaz
    Mexes

Cris
    malumatfuruş
    Kuşburnu
    St.Rendroy
    Piêr Dé Sans
    radyasyo_N
    Konudan yeni haberim oldu düşünceleriniz için teşekkürler. Ayda 5 mesaj atmıyordum ben yahu , Playstation bölümünden kopup bir ara baya oraya yoğunlaşmıştım. Ondan sonra bir baktık yöneticiyiz. Birde benim ilk başvurum 2009 muydu , 2010 muydu neydi.

Mutlaka yönetici alımı olacaktır. Futbol bölümünde takviye şart.. Beşiktaş bölümünde pek bir vukuat olmasada yanıma biri gelebilir , işi öğretiriz..

quote:

Kimmiş beni seven sertaç başkan..

Yok hacı az mesaj olayıyla seni kastetmedim zaten. Hem öyle olmuş olsaydı bile zaten sen görevini layıkıyla yerine getiriyorsun. Umarım sen de bezip bırakmazsın gün gelirde. Aslında senden 3-4 tane klonlayıp Gs ve Fb bölümüne salmak lazım.

Konuyla alakalı olarak ta;

Yukarıda belirttiğim gibi bölüme az uğrayan üyeleri yönetici yaptılar geçmişte bence bu yanlıştı, bir başka yanlış daha yaptı yönetim;

Bölümde sıkça bulunan ama aşırı efendi üyeleri yönetici yaptılar. Sonra ne oldu? Malum siz ak sakallı evliya olsanız bile bazı üyeler yönetici olan herkese haklı haksız saldırıda bulunuyor. Sonuç olarak yönetici olmadan önce bölümde aktif olan o saygı üyeler saldırıya maruz kalınca bir süre sonra forumu bırakmaya kadar gittiler maalesef. Bknz. Cscgeonly, Malazgirt.

Bu sebeplerden dolayı dediğim gibi hem bölümü bilen hemde lafını sözünü esirgemeyecek, bir provokatörün kafasında geçen şeyi bilecek kadar tabir-i caizse çakal olan birilerini bulmak lazım ve bu adamları tespit ederken de 3-5 ceza engel teşkil etmemeli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.