Şimdi Ara

Powerstorm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

powerstorm hoca bak ben chp yi gördükte sonra okumadım diye yazdım 15 gün bölüm uzaklaştırması verdiniz,büyük ihtimalle de sendin cezayı veren,ama şikayet ettiğim halde kyunlar okuyamaz ve bilmemkimle allah dese bu adam allah yok der diye yazan 2 mesaj duruyor.benim chpden sonrasını okumadım cümlem tahrikse bilmemkim allah dese bu adam allah yok der cümlesi ne?allahın kitabın futbolla alakası ne? bırakalım bunları ya kocaman adamlarız hepimiz kimi kandırıyoruz?

Kendini kandırıyorsun, öyle dediyse şikayet et kardeşim o zaman adamlar kural dışı mesaj mı arayacak forumda.

Kardeşim bu adminlerin görevi ne o zmn.Tmm bizde şikayet edecez ama adminlerinde ilgilenmesi lazım o kadar bölüm yöneticisi var onlarda bir zahmet ilgilensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neler olmus buralarda
  • Barış abi güzel yazmış, benim ismimi de zikretmiş sağolsun, teşekkür ediyorum.

Hashus hocam bu konuyla ilgili daha öncede yazıp çizmişti, mevcut durumdan hepimiz endişeliyiz.

Sertaç hocam ve Gürkan hocamla da konuşmuştum, bu konuda ince eleyip sık dokuduklarını söylemişlerdi. Yönetimin de kendilerine göre haklı tarafları var tabi ki.

Spor bölümü gün geçtikçe kan kaybediyor maalesef. Yakın zamanda Akın abi olmak üzere birçok değerli arkadaş yazmayı bıraktı. Sertaç hocamın dediği gibi artık spor bölümü geçen seneler gibi değil, husisi olarak buraya yazmak için bile foruma üye olanlar olabiliyor. Türlü türlü arkadaş var, hepsiyle ilgilenmek için sabır ve zaman gerekiyor. Bana göre tek sorun futbol konuşmakta. Spor bölümünde genellikle spor ile ilgili konuşmayı alışkanlık haline getirebilir, o doğrultuda bir ortam hazırlayabilirsek, geri kalan sorunlar halledilemeyecek türden değil.

Provokatörlüğü, bilerek ve isteyerek yapılan tahrikleri engellemek imkansız. Ya da ısrarla basit transfer duyumlarının, gazete haberlerinin, benzer konuların açılmasının tamamen önüne geçmek çok zor. Aktif, forumu ve forum yapısını tanıyan görevliler olacak ki olaya anında müdahale edip caydırıcı cezalarla olayları minimuma indirebilsinler. Mesele bunları minimuma indirip, ortamı en kaliteli şekilde muhabbet edilebilir kılmada.

Bu sene zaten ilginç bir seneydi, nasıl futbol kan kaybettiyse haliyle bu durum foruma da yansıdı ve spor bölümünde de eski ortam kaybolmuş oldu.

Benim yönetime daha önceki istişaremde de belirttiğim gibi ; Bu konu ile alakadar olmaya zamanım ve enerjim müsait. Bakalım, yönetimle görüşüp karşılıklı bir mütabakata varabilirsek, bölümü bir nizama sokmak adına birçok şey yapabiliriz. Tabi diğer arkadaşların yardımı ve hassasiyeti de çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 21 Mayıs 2012; 19:11:55 >

• Konuşturmayın beni şimdi powerstorm candır can !

Hiçbir zaman üslubunu bozmamış bir insan onca şikayeti tek başına ilgilenmiş adam evet tek başına diyorum çünkü şikayeti yönlenen yetkili ilgilenmiyor genellikle powerstorm ilgileniyor atanan yetkili değilde neden powerstorm bu fedakarlığı gösterip ek uğraş sergiliyor ? kaldı ki zaten gönüllü yaptıkları bu işde size şaka yapmış eğer beğenmiyorsanız şuanda kendilerini lider ilan eden diğer forumlara gidinde güzel bir mod küfürü yiyin

Kalın sağlıcakla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatesmer

Konuşturmayın beni şimdi powerstorm candır can !

Hiçbir zaman üslubunu bozmamış bir insan onca şikayeti tek başına ilgilenmiş adam evet tek başına diyorum çünkü şikayeti yönlenen yetkili ilgilenmiyor genellikle powerstorm ilgileniyor atanan yetkili değilde neden powerstorm bu fedakarlığı gösterip ek uğraş sergiliyor ? kaldı ki zaten gönüllü yaptıkları bu işde size şaka yapmış eğer beğenmiyorsanız şuanda kendilerini lider ilan eden diğer forumlara gidinde güzel bir mod küfürü yiyin

Kalın sağlıcakla,

Dediğiniz doğru değildir hiçbirine katılmıyorum. 2 ay kadar önce haksız yere konum silindi şu anda şikayet listemde gözükmüyor bu arkadaş ilgilenmişti. Daha sonra 4 admin ilgilendi şikayetimle başka 2 admine mesaj atmıştım hala duruyor mesajlar forumdestek@donanimhaber.com mail atmıştım hiç bir sonuç alamadım. Bu arkadaş kurallara uymadığımı söyledi bende uyduğumu kanıtlarıyla gösterdim. En son AjanHakan ile konuştum eğer ürünleriniz gelirse konu açılır demişti ürünler geldi mesaj attım resimlerini çektim şikayette de belirttim ama bir sonuca varılamadı. En eski bu arkadaş olduğu için herkes bu arkadaş yaptıysa doğrudur diyerek benimle ilgilenmedi. Ben bu arkadaşın adil olduğunu hiç bir zaman söylemeyeceğim üslubumu bozmadım bu arkadaşa karşı tekrardan konumun açılmasını istiyorum bunu da burda belirtmeden geçmemem gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 22 Mayıs 2012; 3:01:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.