Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
92
Favori
382.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba.

Sözleşme ve formlarda herhangi bir sorun olmamaktadır. İnternet bağlantınız kaynaklı geç yükleniyor olabilir. PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Aşağıda ekran görüntüsü iletiyoruz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş
  • albaywolf kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Altyapı sorgulamasında port olmadığına dair uyarı alıyorsanız maalesef Turk Telekom altyapısı kullanan firmalardan hizmet alamazsınız. Port talepleri için Türk Telekom müdürlüğüne başuru yapabileceğiniz gibi acikkapi.gov.tr adresinden de talep oluşturabilirsiniz.

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Yaşadağınız sorun anlık bir sıkıntıdan kaynaklı olabilir. Sistemlerimizde bir sıkıntı bulunmamaktadır. Aşağıda örnek bir sorgu ağacını iletiyorum.

Çok amatör olarak gördüğünüz eksiklerimizi iletebilir misiniz?

Bu sayede hata ve eksiklerimizi görebiliriz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 15 Mart 2022; 13:52:14 >
  • vodafone net kullanıyorum bıktırdı bezdirdi

• crashserkan kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Eğer altyapınız uygunsa firmamıza geçiş yapabilirsiniz. İnternet sitemizden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Yada özel mesajla açık adresinizi iletin altyapınızı kontrol edelim.

• Merhaba iki farklı adreste biri Turk.net diğeri Milleni.com olmak üzere ses ve internet aboneliğim var.

Aboneliklerimi ses ve internet olarak daha uygun tarifeye taşımak istiyorum.

Önerilerinizi rica ederim.

Bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Emeginiz zayi olmasın dediğiniz gibi bu fiyatlara verince saldırı almanız normal bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim o K kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Firmamızda sadece internet hizmeti verilmektedir. Ses hizmetinizi telekoma aktarabilir yada ip telefon hizmeti üzerinden ses hizmeti alabilirsiniz. Bu durumda sabit hattınızı ip telefon hizmeti sağlayan bir firmaya taşıyabilirsiniz.

Örnek olarak bu hizmeti veren netgsm firmasını inceleyebilirsiniz. Bu sayede sabit hattınızı cep telefonunuzdan bile kullanabilirsiniz.

https://www.netgsm.com.tr/abonelik/numaratasima/bilgilendirme.php?tip=1

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt

İlgili saldırının ardından belli aralıklarla saldırı girişimi almaya devam ettik ama siber güvenlik birimi tarafından herhangi bir kesinti yada aksaklığa sebep olmadan bu saldırılar etkisiz hale getirilmiştir.

• Sizin gibi girişimciler olmazsa Türk Telekom bize interneti 200 300 liralara satardı haberleri yok böyle firmalar desteklenmeli böyle durumlar göz ardı edilmeli bence ben başka bir firmada 29 liraya kullanıyorum mesela Türk Telekom bana bu fiyata hizmet verir mi

• Benim Telekom aboneliğim Haziran'da bitiyor. Abonelik taşıma yapmak istiyorum ama altyapı sorgulama yaptığımda adresinizde altyapı yoktur uyarısı alıyorum. Bu durum 3 yıldır böyle. Bulunduğum sitede 7 yıldır altyapı var ama sorguda 3 yıldır çıkmıyor. Bu durumda abonelik taşımak için ne yapabilirim.?

VDSL degerlerim

Altyapı sorgulama

• kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Eğer VDSL kullanıyorsanız aktif olarak bosta vdsl portu olmadığı için adsl yapısı sonucu geliyordur. Firmamızda adsl hizmeti vermediği için uygun olmayan altyapı görebilirsiniz.

Belirttiğiniz gibi VDSL hattınız aktif kullanıyorsanız firmamıza geçiş yapabilirsiniz.

Aşağıda vermiş olduğumzu adresten "Farklı Firmadan Geçiş" butonu üzerinden gerekli adımları uygulayarak başvuruda bulunabilirsiniz. Ardından başvuru evrakları ve geçiş formları size özel doldurulmuş şekilde sms ile gönderilecektir. Siz çıktısını alıp imzaladıktan sonra firmamıza gönderebilirsiniz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçişpoyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/basvuru-yap
  • Toptan tarafta bizlere uygun fiyatlar sunduğu için sizlerde bu uygun fiyatlardan yararlanabiliyorsunuz.

Ana altyapı sağlayıcısı olduğu için bu hizmeti en azından sunduğundan dolayı kendilerine teşekkür edelim PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• @oursoft merhaba,

dün sanırım fiyat tarifeleri değişti. sizin fiyatlar sabit kalacak mı? ne kadar süre değişmeyeceğini taahhüt ediyorsunuz

• AdRenaLime kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Evet toptan fiyatlar değişti. Fiyatların değişmeyeceğinin bu koşulda kimse garanti veremeyeceği gibi bizde veremiyoruz maalesef. Üst fiyatlardan paket satanlar değiştirmeyebilir ama bizim gibi alt fiyatlardan paket satanlarda illaki bir fiyat güncellemesi önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Fakat piyasa koşullarına göre yine en uygun fiyatlarla hizmetimizi sunmaya devam edeceğiz.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

güncelleme ne zaman olur, mevcut sağlayıcım zammı yaptı sizin 55tlye geçiş yapmak istiyorum ama zam miktarınıza bağlı

55 olmayacak tabi farkındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 25 Mart 2022; 14:5:51 >
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt

Bu konuda net bir bilgi veremeyiz maalesef. Fakat abonelik işleminiz başladıysa en az bu fiyattan 1 ay kullanırsınız.

Artış oranı ile ilgili net bir şey maalesef şuan için söyleyemeyiz. Piyasa koşullarına bağlı olarak bir düzenleme yapılacaktır.

Yine belirttiğimiz fiyat güncellemesi sonrasında şuan olduğu gibi farklı firma tarifeleride gözetilerek en uygun fiyatlar üzerinden hizmet vermeyi düşünüyoruz.

• Bana da mesaj geldi. 39₺ lik tarifem 79₺ olacakmış. Burda fiyatlar ne olacak takip edelim ona göre geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur208 -- 25 Mart 2022; 14:38:14 >
  • ugur208 kullanıcısına yanıt

Açıkcası toptan fiyata gelen zamların ardından;

ADSL tarafta 70 TL nin altında,

VDSL tarafta 75 TL'nin altında,

FİBER tarafta 80 TL altında

kimse hizmet veremez gibi duruyor.

Aktif kullanım yaptığınız firma dahil bir çok firma kar marjlarından feragat ederek hizmet vermeye çalışacağını düşünüyoruz.

• Engelli müşterilerinize özel paketiniz ya da indiriminiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.