Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
92
Favori
382.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet. Online işlemler uygulamamı üzerinden kredi kartınız ile otomatik ödeme talimatı verebiliyorsunuz.

• granma79 kullanıcısına yanıt

Yardımınız için çok teşekkür ederiz PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• İnternet sitesindeki alt yapı sorgulama işleminde şuan turknet ile internete bağlı olduğum halde altyapı bulunamamaktadır diyor. Hemen aradım eyvallahsız bir bayan müşteri temsilcisi gayet amatörce yardımcı olmaya çalıştı. Bulunduğunuz yer santrale uzak olduğu için hizmet veremiyoruz dedi. Hizmet verecek olsalardı müşteri hizmetlerine ayar olmama rağmen deneyebilirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engelli raporuna herhangi bir oranda indiriminiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • regalok R kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Çağrı kaydınızı dinledim. Adresinizi iletmişsiniz kendiside neden hizmet veremeyeceğimizin açıklamasını yapmış gözüküyor. Bize göre bir sorun göremedik fakat yanlış bir anlaşılma olmuş olabilir. Bundan dolayı özür dileriz.

Müşteri temsilcisininde ilettiği gibi firmamız ankastre uzaklığı belli seviyenin üstünde olan noktalara hizmet kalitesi gereği abonelik hizmeti vermemektedir. Sizin adresinizde belirlenen kalite standartlarına uymadığı için üzülerek hizmet veremiyoruz.

Diğer firmalarda bu sınırlama yok fakat biz belli bir kalite standardı oluşmadan abonelik sağlayamıyoruz.

Diğer taraftan adsl hizmetide veremiyoruz örnek olarak. Sadece fiber ve vdsl altyapılarda hizmet verebiliriz.

• granma79 kullanıcısına yanıt

Fiberde bu firma ekstra modem kira 10 tl ücret ödetiyor.

Diğer firmada yok. Ayrıca, kişi başına 5 tl indirim var. En kötü 81 tl ye alıyorsun canım benim :D hadi şimdi savunmak için başkasını bul...

• MMK46 M kullanıcısına yanıt

35Mbps tarifesinden bahsediyorsunuz sanırım. İlgili tarife bizde fiber altyapıda modem kira bedeli dahil 85 TL. Belirttiğiniz işletmecide 89 TL gözükmektedir.

Firmamızda kimsenin getir götürünü yapma zorunluluğu olmadan uygun fiyatlı hizmet alabiliyorsunuz PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Fakat sizinde belirttiğiniz gibi 35Mbps tarifesini arkadaşınızı getir kampanyası üzerinden 81 TL değil 84 TL olarak alabilirsiniz.

Ayrıca şuan bizim kampanyamızda 24Mbps tarifesini modem kirası dahil 65 TL tutarına veriyoruz ve daha yeni başladık.

Bir gece ansızın o tarife içinde gelebiliriz PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• 2-3 gündür poyraznet kullanıyorum. Önceden vodofone evde net kullanıyordum.bulundugum bölgede VDSL var 100 mbps olan tarifeye geçtim kablolu da 88 civarında bir hız alıyorum.kablossuzda bu değer 28-35 civarı.az olmasını modemin 2.4 ghz olmasına bağladım fiyat performans olarak genel anlamda memnunum

• Tahattut var mi

• joker155 J kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Belirttiğiniz gibi kablosuz olarak hız testi yapıldığında bir çok etmen hızı düşürebiliyor. Modeme uzaklığınız ve modem kanalı yada frekansı bunların başında gelmektedir.

2.4GHz frekansına sahip modemlerde ortalama 30Mbps-40Mbps arasında bir hız verebiliyor. Bu durum internet ile değil modem ile alakalı bir durumdur. 5Ghz frekansında yayın yapan bir modem temin etmeniz halinde bu sorun kalkacaktır.

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grimser G kullanıcısına yanıt

P24 tarifesi hariç diğer tarifelerimizde %25 indirim bulunmaktadır.

• Tarifelerimizde taahhüt yoktur.

• oursoft O kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerimin hepsini bir gün sonra geri almak istiyorum çünkü internetim yok şu an sürekli kopmalar mevcut. Whatsap destekten yazdığımda baglantinin aktif olduğu bir problem olmadığı söylendi.fakat ara ara kopma var ve 1 saate yakın kullanım saglayamiyorum. Diğer saglayicida bir kaç dk sonra gelir fark bile edilmezdi bu durum. ücret iyi ama bağlantı şu an için kötü

• joker155 J kullanıcısına yanıt

Hattınız ile ilgili yaşadığınız sorun devam ediyor mu?

• oursoft O kullanıcısına yanıt
    1.30 saattir devam eden internette kopma sorunum 15-20 dk önce geldi

• 09.03.2022 tarihinde kayıt belgelerini kargoyala gönderdim.

10.03.2022 tarihinde kaydım yapıldığına dair SMS aldım.

11.03.2022 tarihi, saat 17:30'da telekom ekipleri modem kurulumunu yaptı. Aynı gün geceyarısına doğru internetim açıldı.

12.03.2022 tarihi öğleye doğru internetim kesildi 2-3 saat kadar gelmedi. Whats'up'dan yazdım düzelttiler. Saat 21 civarında tekrar kesildi. hala yok. Saat 23:00 hala internet yok. Whats-up ve telefon üzerinden firmaya ulaşılamıyor.

13.03.2022 sabah 08:30'da internetim vardı. Gece geldi muhtemelen, tam saatini bilmiyorum.

Bu şekilde devam ederse hafta içi abaneliği iptal ettireceğim. 10 lira ucuz kullanacağım diye rezillik çekmeye gerek yok.

Sayfayı güncelleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 14 Mart 2022; 13:54:50 >
  • Öğleden bu yana canımdan bezdiren bir internet problemi ile uğraşıyorum aynı adreste yaklaşık 4 senedir 16 mbps kullanıyordum hiç bu kadar uzun kesilme olmamıştı. Fakat öğlen saat 14 den bu ganay sürekli kopmalar meydana geliyor. Bölgemde vdls var ankastreye 10 MT uzaklığındayim.mh. bina tesisatinda problem olduğunu söyleyip baktirmami söyledi ve hızımi bı alt pakete düşürdü. Fakat hala internet kullanamıyorum. Telekom servis sağlayıcısında genel bir problem olduğu söylendi. Modemi aç kapa yapın dediler hala aynı. VDSL hızi arttıkça donma kopma normalmiş fakat ben kullanamayacak olduktan sonra indirimin ve geçişin bir anlamı kalmiyor malesef

• Modemin ışıkları bile yanmiyor PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• Merhaba, bugün bizim internette öğle saatlerinde ve akşam saatlerinde kopma oldu,genel bir sorun olabilir arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.