< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (10. sayfa)
-
-
Fiyatlar ne kadar süre geçerli, 1 yıl sabit fiyat garantisi var mı? En son bu şekilde uygun tarife diye netglaksi de geçmiştim. 3 ay olmadan %60 civarı zam yaptılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetini taşıyan arkadaşlardan, konsol veya PC oyuncusu olanlardan Ping, Latency, Lag hakkında yorumlar bekliyoruz. 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
taahütlü paket var mı
Belirtilen fiyatlar temmuz ayına kadar değişmeyecektir. Temmuz ayından sonra eğer yüksek bir maliyet çıkmaza yine yükseltmeyi düşünmüyoruz.
-
başka sağlayıcıdan geçiş işlemleri nasıl oluyor? eve kargo ile evrak mı gönderiliyor? kargo vs. işleri nasıl oluyor bir bilgi verilirse güzel olur.
-
Maalesef taahhütlü paketlerimiz bulunmamaktadır.
-
Farklı firmadan geçişlerde kurulum ve aktivasyon ücreti kampanya dahilinde alınmamaktadır.
Aşağıdaki adreste bulunan sözleşme ve işletmeci geçiş formunun doldurularak firmamıza ulaştırılması gerekmektedir.
poyraz net | evde İnternet, İşte İnternet | hızlı, özgür, uygunSözleşme ve Form | Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygunhttps://poyraznet.com/sayfa/sozlesme-ve-form -
Kullanan arkadaşlar lütfen hız testlerini ve deneyimlerini paylaşabilir misiniz?
Ona göre geçiş yapacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvuruyu yaptım. Gelişmeleri (kaç günde bağlandığı hız testleri vs) yazarım
-
Başlangıç olarak 35 mb tarife ile başladım kablolu hız testlerinde 33-35 mb kablosuz hız testinde ise modem ile aynı oda içerisinde 25-30 aralığında hız veriyor...İlk başlarda tereddütlerim vardi fakat Gerek geçiş aşamasında gerekse geçtikten sonra hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Memnun olduğum için Çevremdeki eş dost arkadaşlara da tavsiye ediyorum
@oursoft Dijital başvuru 1-2 haftaya gelir mi bekleyelim mi?
-
24Mbps paket aldım, değerler linkte poyraz.speedtestcustom.comSpeedtest Custom - Test your internet speedshttps://poyraz.speedtestcustom.com/result/5dc11b60-9e33-11ec-966c-8194d1cd3718
VDSL de modem veriyor musunuz
Dijital kurye süreci Mart ayı sonuna kadar aktif edilmesi bekleniyor.
Siz bu sürece takılmadan internet sitemizde bulunan evrakları imzalayarak kargoya ücretsiz olarak teslim edebilirsiniz.
Anladım, açıkçası şuan kullandığım sağlayıcı eve kargo göndermişti imzalayıp geri gitmişti öyle geçmiştik. Şimdi dışarı gidip sayfa sayfa çıktı alıp bir de onu kargolamak benim için mesele, yakında kargo şubesi de yok.
Şimdilik bekleyelim bakalım, uğraştırmadan geçiş yapılabilir bir sisteminiz olursa o zaman değerlendiririm. Yanıt için teşekkürler
-
-
VDSL altyapıda modem kiralama gibi bir hizmetimiz maalesef bulunmuyor.
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.
Alt yapımda ttnet fiber var daha önceleri millenicom fiber kullanıyordum, gecen ay Türknete geçtim modem degistirmediler, size geçince modem degişecekmi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X