Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
92
Favori
382.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçiş yapan çokta, hız..ping gibi testleri koyan yok nedense

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar ne kadar süre geçerli, 1 yıl sabit fiyat garantisi var mı? En son bu şekilde uygun tarife diye netglaksi de geçmiştim. 3 ay olmadan %60 civarı zam yaptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetini taşıyan arkadaşlardan, konsol veya PC oyuncusu olanlardan Ping, Latency, Lag hakkında yorumlar bekliyoruz. 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taahütlü paket var mı

• UGUR19 U kullanıcısına yanıt

Belirtilen fiyatlar temmuz ayına kadar değişmeyecektir. Temmuz ayından sonra eğer yüksek bir maliyet çıkmaza yine yükseltmeyi düşünmüyoruz.

• başka sağlayıcıdan geçiş işlemleri nasıl oluyor? eve kargo ile evrak mı gönderiliyor? kargo vs. işleri nasıl oluyor bir bilgi verilirse güzel olur.

• dublex06 kullanıcısına yanıt

Maalesef taahhütlü paketlerimiz bulunmamaktadır.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Farklı firmadan geçişlerde kurulum ve aktivasyon ücreti kampanya dahilinde alınmamaktadır.

Aşağıdaki adreste bulunan sözleşme ve işletmeci geçiş formunun doldurularak firmamıza ulaştırılması gerekmektedir.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçişpoyraz net | evde İnternet, İşte İnternet | hızlı, özgür, uygun
    Sözleşme ve Form | Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/sayfa/sozlesme-ve-form
  • Kullanan arkadaşlar lütfen hız testlerini ve deneyimlerini paylaşabilir misiniz?
    Ona göre geçiş yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuruyu yaptım. Gelişmeleri (kaç günde bağlandığı hız testleri vs) yazarım

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

Başlangıç olarak 35 mb tarife ile başladım kablolu hız testlerinde 33-35 mb kablosuz hız testinde ise modem ile aynı oda içerisinde 25-30 aralığında hız veriyor...İlk başlarda tereddütlerim vardi fakat Gerek geçiş aşamasında gerekse geçtikten sonra hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Memnun olduğum için Çevremdeki eş dost arkadaşlara da tavsiye ediyorum

• @oursoft Dijital başvuru 1-2 haftaya gelir mi bekleyelim mi?

• 24Mbps paket aldım, değerler linkte
    poyraz.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    https://poyraz.speedtestcustom.com/result/5dc11b60-9e33-11ec-966c-8194d1cd3718

• VDSL de modem veriyor musunuz

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Dijital kurye süreci Mart ayı sonuna kadar aktif edilmesi bekleniyor.

Siz bu sürece takılmadan internet sitemizde bulunan evrakları imzalayarak kargoya ücretsiz olarak teslim edebilirsiniz.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Anladım, açıkçası şuan kullandığım sağlayıcı eve kargo göndermişti imzalayıp geri gitmişti öyle geçmiştik. Şimdi dışarı gidip sayfa sayfa çıktı alıp bir de onu kargolamak benim için mesele, yakında kargo şubesi de yok.

Şimdilik bekleyelim bakalım, uğraştırmadan geçiş yapılabilir bir sisteminiz olursa o zaman değerlendiririm. Yanıt için teşekkürler PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• nPerf testi istemişti bi arkadaş.. Paketim 35 mb..
    PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANSLI38 -- 7 Mart 2022; 21:23:42 >
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt

VDSL altyapıda modem kiralama gibi bir hizmetimiz maalesef bulunmuyor.

• 61last kullanıcısına yanıt

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

• Alt yapımda ttnet fiber var daha önceleri millenicom fiber kullanıyordum, gecen ay Türknete geçtim modem degistirmediler, size geçince modem degişecekmi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.