Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
92
Favori
382.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline fiber kullanıyorum. Wifi 6 destekli bir modem ile internete bağlanmak istiyorum. Sizin modemleriniz wifi 6 varsa taahhüdüm yakında bitiyor, düşünebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formu doldurup imzaladım. Kimlik fotokopisiyle birlikte bugün kargoya vereceğim. Başka birşeye ihtiyaç yoktur umarım.

• ONUR.U kullanıcısına yanıt

Fiber altyapınız varsa ilk kurulumda verilen modem her operatör değişikliğinde değişmez. Aynı modem ile kullanmaya devam edersiniz.

Sadece en son hangi firmadaysanız modem mülkiyeti bu firmaya aittir. Hattınızı tamamen kapatmak isterseniz fiber modemi son kullandığınız firmaya teslim etmeniz gerekiyor.

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Şuan için Turk Telekom altyapısı ile alınan fiber hizmetinde WiFi 6 destekli bir modem teslimi yapılmamaktadır. 5Ghz destekli modemler teslim edilmektedir.

• altyapı sorguladığımda sadece boş port yok diyor. ama aktif internetiniz varsa başvurabilirsiniz diyor. altyapıda fiber varmı yok mu anlamadım.

• Sorgulama yaptığınız adreste aktif olarak internet kullanıyorsanız portu aktif olarak siz kullandığınızdan bu uyarıyı dikkate almanıza gerek yoktur. Firmamıza geçiş yapabilirsiniz. Altyapınızı kontrol etmek için dilerseniz özel mesaj yoluyla adresinizi iletin yardımcı olalım.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Telekom ekiplerince fiber in adaptörü değiştirildi ve şu an sorun düzelmiş gibi duruyor. Teşekkürler, bu piyasa da bu fiyata iyi hizmet gibi duruyor şu an :)

• Wewoin kullanıcısına yanıt

Olumlu yönde geri bildiriminiz için biz teşekkür ederiz.

• Arkadaşını getir kampanyanız var mı?

• Usturlap kullanıcısına yanıt

Şuan için maalesef belirtmiş olduğunuz şekilde kampanyamız bulunmamaktadır.

• Merhabalar. Daha bir hafta oldu Turknet imi kapatalı şimdi bunu gördüm ama altyapı sorguladığımda 2 bloklu bir sitede oturuyoruz yan bloğu görüyor ama bizim blok listede çıkmıyor. Yan bloğu sorguladığımda boş port bulunamadı hatası verdi. Normalde 24 mbps Turknet kullanıyordum ondan öncede turktelekom kullanıyordum bulunduğum yerde bulunmaması garip olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akifs44 kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Adres sorgulama sistemi ortak bir sistemden alınıyor. Yani x bir sorgulama sisteminde olup bizde olmayan bir adresin olmaması lazım.

• Merhaba 1 mert poyraznete geçtim 10 gun oldu hizmet iyi hiç kopma olmadığı hiz tam aliyorum memnunum

Teşekkürler
    Bilginize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netspeed sizden daha uyguna veriyorken neden size geçelim ki ?

• PoyrazNet'i savunmak bana düşmez ama nasıl Netspeed daha uygun oluyor anlamadım?

PoyrazNet:

24 Mbps 55 TL

35 Mbps 75 TL

75 Mbps 80 TL

100 Mbps 85 TL

----------------------------

Netspeed:

16 Mbps  76 TL

35 Mbps  86 TL

75 Mbps 94 TL

100 Mbps 98 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 11 Mart 2022; 11:33:20 >
  • Pdokhan P kullanıcısına yanıt

Olumlu yönde geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

• otomatik ödeme talimatı var mı

• MMK46 M kullanıcısına yanıt

Her firmanın kendine özel hizmetleri yada uygun tarifeleri olabilir. Aktif olarak bir firmadan memnunsanız biz zaten sırf fiyatı yada farklı bir özelliği iyi diye geçiş yapılmasını tavsiye etmiyoruz. Fakat bazı etmenler sizin için önem arzediyorsa geçiş bazen kaçınılmaz olabiliyor.

Belirtmiş olduğunuz firmada en az bizim kadar kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet vermeye çalışan bir kuruluş. Ana sağlayıcılar tarafından belirlenen fiyatlar ve yoğunluktan kaynaklı müşteri memnuniyet sorunlarının önüne geçilmesi için belirttiğiniz firmalar gibi internet servis sağlayıcılarının çoğalması gerekmektedir.

Fiyat konusuna gelecek olursak bir çok tarifemiz belirtmiş olduğunuz servis sağlayıcıdan daha uygun fiyatlarda bulunmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.