Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
92
Favori
382.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hız testi ve kullanıcı deneyimlerinizi paylasabilir misiniz?
    Hazirani beklemeden hemen geçmeyi düşünüyorum Türk et den poyraznete.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egeli3543 E kullanıcısına yanıt

Yaşadığınız sorunu birebir takip ediyoruz. Son olarak Telekom ekiplerini yerinde kontrol için adresinize yönlendirdik. En kısa sürede nakil sonrası yaşanan bu sorunun düzeltilmesini umuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen arkadaş var mı? Birkaç kullanıcı yorumu okusak güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim geçiş işlemi tamamlandı.1 gündür kullanıyorum.Bir sorunla karşılaşmadım, memnun kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskişehir için altyapı olmayan yere kurulumunuz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef altyapı olmadan Eskişehir'e hizmet veremiyoruz.

Olumlu yönde geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz

• 61last kullanıcısına yanıt

Olumlu yönde geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

• oursoft O kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo kargomu almadı iade onay kodu istedi diye müş tem aradım bilmem dedi normalde gönderiliyor falan dedi öyle kaldı bakalım var mı yurtiçi kargo ile anlaşmanız yada hangi kargo bilelimde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

Bu süreçte bazı şubelerin gönderi kabul etmemesi üzerine bizde mağduriyet yaşanmaması için Aras kargo ile anlaşma sağladık.

Aras kargo ile gönderim sağlayabilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde yurtiçi kargo ile de anlaşmayı sağlamayı düşünüyoruz.

• @oursoft Selamlar,

Merkeze numaramı bıraktım fakat dönüş alamadım. Yardımcı olabilir misiniz.

Teşk.

• Yazlikta ki internet in Taahutu sorgulattim 29.08.22 de bitiyormuş ölme essegim ölme o zaman kadar fiyat 100 takla atar.

Evdeki int. İse kablonet 06.2023 neyse ondan fiyat harici zaten cok memnunum

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Taahhütlü internetin yararları olduğu gibi burada sizinde karşılaştığınız gibi bazı kötü yanlarıda olabiliyor maalesef.

Taahhüt bittiğinde firmamızın fiyatını yine en uygunlar arasında göreceğinize emin olabilirsiniz PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• Merhaba, ev için cuma günü başvuru da bulundum ve hemen gelip bağlantısını yaptılar. Ancak şöyle bir durum var ki internete bağlandığım zaman hızım gayet iyi ancak her 10-15 dakikaya bir internet mutlaka kesiliyor ve sonra tekrar geliyor. Bununla ilgili bir arıza kaydı bıraktım. Sizin de kontrol edebilmeniz için özel mesaj yoluyla bilgilerimi gönderiyorum. Teşekkürler

• Wewoin kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Talebiniz üzere arıza kaydınız Telekom ekiplerine iletilmiştir. Siz bu arada dış ortamdan ont cihazına yada modeme gelen kabloları çıkartıp tekrar takın ve bağlantınızı tekrar deneyin lütfen.

• Tesisatın kaldırabilecegi bir hız var üstünde hız almaya çalışıyor iseniz sık sık kopması mumkun

Kardeşim sana bi modem önereyim alabilirsen onu al ben çok memnunum

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diridiri06 -- 6 Mart 2022; 22:15:40 >
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

Ben de geçmek istiyorum. Eve 3-4 ay önce fiber geldi yalnız duvara bir kutu taktılar ve tam bağlantısını yapmadan gittiler. Telekomdan gelip modem takacaklar dediler. Ne olduğunu bilmediğim bu şeyin bağlantısını siz yapıyor musunuz?

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• Binanızda fiber aktifse hizmet verebiliriz. Altyapınızı kontrol edebilmeniz için özel mesaj yoluyla adresinizi iletin gerekli kontrolleri yapalım uygun görürseniz.

• tohr T kullanıcısına yanıt

Merhaba

En kısa sürede müşteri temsilcilerimiz sizinle iletişime geçecektir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.