Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.410
Cevap
87
Favori
384.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan şok net kullanılıyor. Farklı firmadan geçiş yapmak istiyorum

2 Nisan da 1 ay olacak bende poyraz nete geçmek istiyorum.

İnternet sitesinden abone ol kısmından abone olabilir iyim?.

XDSL numarası istiyor şok netten nasıl bulabilirim?

Aktif İşletmeciye şok net alfa iletişim hizmetleri aş yazmam gerekli

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Abone ol bölümü üzerinden abonelik sürecini başlatabilirsiniz.

XDSL numarasını hizmet aldığınız firmayı arayarak öğreneceğiniz gibi e-devlet üzerinden sabit hat sorgulama servisini kullanarakta öğrenebilirsiniz.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

geciş için guncel fiyatlatınizı bekliyoruz bilginiz olsun

• B#K B kullanıcısına yanıt

Bizde bekliyoruz.

• B#K B kullanıcısına yanıt

Merhaba.

1 Haziran tarihine kadar herhangi bir artış planlanmamaktadır.

1 Haziran tarihi sonrasıda eğer maliyetler bu seviyede ilerlerse yine bir artış düşünmüyoruz.

1 Hazirandan sonra zam yapılacak diye kesin bir kanıya varılmasın diye açıklama yapmak istedim PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 31 Mart 2022; 13:3:26 >

Port ücretlerinede zam ertelenmiş. Kimse ne yaptığını bilmiyor. Bir zam gelecek bir gelmeyecek yok ertelendi. Baştan 3 gün sonrası için zam belirlenmemeliydi.

• o zaman gecis yapalım beklemeye gerek yok

1 Nisan'da zam yok o zaman? Doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için fiyat güncellemesi gibi bir planımız bulunmamaktadır.

• Netgalaksiye gelen zam üzerine poyrazNet e geçiş yapıyorum olumlu olumsuz deneyimleri buradan aktaracam.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Bu süreçte firmamızın bir zam belirleme gibi bir durumu olmamıştır. Farklı firmalar paket ücretlerini bu aşamada arttırmış olabilir. Bu aşamadan sonra onlarda geri çekebilir belki uyguladıkları fiyat artışlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 31 Mart 2022; 17:48:7 >

Taahhüt olsa geçerdim.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Pelicell olmadı mı sizin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

Cuma günü gelecekler imza atacağım benim tek aboneliğim yok insanlar anlamak istemiyor.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Maalesef tarifelerimizde taahhüt şuan bulunmamaktadır.

• kadir.21D kullanıcısına yanıt

Deneyim ve görüşlerinizi bekliyor olacağız PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• kkartaln kullanıcısına yanıt

Kesinlikle önermiyorum.. Milenicom da aboneliğim 35mb dı ve 28in altına düştüğünü ve 10ping değerinin üstüne çıktığını görmedim. Bu firma anca modeme yada bilgisayara bahane buluyo. Abonelik 75mb ama hız maksium 20. ping değeri de 20 nin altına düşmüyo. Abonelik iptal etmek istediğimde de 100 tl para istiyolar. Güya taahhütsüz abonelik ve yeni kurulum falan yapılmadı, sadece geçiş.

Sakın ha sakın bulaşmayın. Eski firmama geri dönüş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkartaln -- 5 Nisan 2022; 1:54:58 >
  • kkartaln kullanıcısına yanıt

Bi speed test ile hız testi ve tracert örnekleri paylaşır mısınız? ( tracert için gereken adresler 1.1.1.1 , vie.valve.net , 8.8.8.8 )

• Miga kullanıcısına yanıt
    PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• Doğru yapabilmişmiyim bilmiyorum. Şu saat itibariyle durum bu.

Not: Hızım yüksekmiş, yavaşlık ondan oluyomuş. Bu durum hızım 50mb düşürüldükten sonraki hali..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.