Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.410
Cevap
87
Favori
384.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle güncel hat değerlerinizi aşağıda iletiyoruz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

Siz hattınızı 75Mbps'e yükseltme talebinde bulundunuz bizde bu talebe istinaden hızınızı 75Mbps'e yükselttik fakat hat değeriniz bunu desteklemediği için sorun yaşadınız. Konuyu Whatsapp destek hattından da ayrıntılı bir şekilde ilettik.

Ardından modeminiz 5Ghz frekansını desteklemediği için modem üzerinden kablosuz 30Mbps-40Mbps üzerinde hız alamayacağınızı ve bunun sebeplerinide anlattık.

Yaşadığınız sorun öncelikli olarak altyapınızın 75Mbps hızını kaldırmaması sorunudur. Ek olarak modem ve iç network kaynaklı sorun yada sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuyla ilgili öngörülerimizi ilettik.

Sonuç olarak eğer onay verirseniz arıza kaydını alıp ekipleri yönlendirebiliriz. Gelen Telekom ekibide belirtilen yönde size bilgi verecektir.

Abonelik hizmeti ilk üç ay içerisinde sonlanırsa kampanya dahilinde sunulan kurulum ve aktivasyon bedelinin alınacağı sözleşmenizde açıkca zaten yazmaktadır ve bu konuda bilgi sahibisiniz.

• aynı başlikta neden 2 farkli konu var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkartaln kullanıcısına yanıt

Ping'te türk telekom patlıyor gibi görünüyor ip'ler tam görünmesede. Firma atmış sizde modem arayüzünden değerlerinizi paylaşır mısınız ?

• B#K B kullanıcısına yanıt

Konulardan biri sıcak fırsatlar bölümünde bulunuyordu ama moderatörlerden biri konuyu buraya taşımış PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Oysa aynı bölümde farklı internet sağlayıcılarının konusu bulunuyor. Neden sadece bizim konumuz taşındı bizde anlamadık.

• ADSL modem ile 35 mbite kadar hızı olan 55 TL lik paketin hizmetinden yararlanabilir miyim. Aldığım hızın yavaş olması sorun değil benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

bence tek konuya düsürün

bu sekilde takibi zor oluyor

• düş hekimi D kullanıcısına yanıt

Adsl hizmeti maalesef veremiyoruz. Hattınız VDSL ise yardımcı olabiliriz. Uygun görürseniz açık adresinizi özel mesaj olarak gönderin kontrol edelim.

• Konu hakkında gerekli bilgilendirmeyi forum yönetimine iletettik.

• kadir.21D kullanıcısına yanıt

-Salı günü evraklarım ellerine ulaştı çarşamba günü itibariyle geçişim tamamlanmış oldu

-Müşteri hizmetlerine ulaşmak istediğimde hep ulaşabildim

-24 MPS 55 ₺ olan pakete geçiş yapmıştım ilk geçişte hızda düşüklük vardı 12 civarı çıkıyordu bildirdim hemen çözdüler şu an 22 civarı alıyorum

şu anlık bi sorun gözükmüyor ilk izlenimler iyi

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• kadir.21D kullanıcısına yanıt

Olumlu yönde geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Bu paket hangisi link var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulum parasi olmadigini yazmissiniz bugun basvuru icin aradilar 100 tl kurulum parasi alinacagini yazdilar

• altmisbir61 kullanıcısına yanıt

Fiber altyapılarda ve farklı firmadan geçişlerde kurulum ücreti alınmamaktadır.

Altyapınız Vdsl olarak gözüküyorsa 100 TL kurulum ücreti alınmaktadır.

Şok netten 69 TL ye al 1 ay dolmaya yakın taşıma başvurusunda bulun.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Böyle yapınca ne oluyor hocam. Ben mevzuyu tam anlamadım. :ok nete de baktım adsl veriyorlar mı diye ,bir şey göremedim.

• torquehp kullanıcısına yanıt

Kullanmak istiyorsan sana kullandırtmaya çalışıyorum

Poyraz nette ADSL yok şok nette var.

Dediğin olursa kabul ederlerse kullanabilirsin

Peki şok nette adsl modem ne kadar ? 69 tl olan tarife sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 9 Nisan 2022; 5:14:15 >
  • torquehp kullanıcısına yanıt

69.90 TL

30 TL De kurulum ücreti var

Yanlış sordum gocam adsl modem ücreti ne kadar ? Sitesinde modem hakkında hiç bilgi bulunmuyor da.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.