Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.411
Cevap
86
Favori
384.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

Aktif olarak Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız geçis sürecini aşağıdaki adresten ücretsiz olarak başlatabilirsiniz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçişpoyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/basvuru-yap
  • @PoyrazNET bişey sormak istiyorum, paketim 100mbps

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazzle9 -- 15 Aralık 2023; 21:54:13 >
  • Merhaba.

WhatsApp destek hattı, online islem merkezi yada çagri merkezi üzerinden talepte bulunmanız halinde kontrol sağlanacaktır.

İyi günler dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ping, tracert değerlerine bakabileceğimiz bir LG adresiniz var mı? Bir de Ocak 2024'te fiyat güncelleyeceksiniz sanırım, tahmini fiyat nedir, şu an 35 MBit olarak gördüğüm 2. uygun fiyatlı operatörsünüz. Bu iddianız sürecek mi yeni fiyatta? @PoyrazNET

• Milenicomun durmak bilmeyen zamlari yuzunden poyraza gecis yapayim diyordum ama 1 tane bile olumlu yorum yok nerdeyse.24 mbite basvurucam bir sorun olur mu sizce? Su an millenicomda 24 kullaniyorum memnunum bir problem yok.Sadece her firsatta zam yapiyorlar.Yilbasindan 2 ay once zamladilar yilbasinda bidaha gecirecekler.Senede 4 kez falan geciriyorlar:)

• 3-4 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı yok ama sanırım bu firmada zam yapacak. sitelerinde ocak ayına kadar yazıyordu fiyatlar şimdi bu yazıyı kaldırmışlar. fazla bir artış yapacaklarını sanmıyorum ama yanlışta yönlendirmeyim.

• en uygun fiyatı yine bu firma verecektir, sorun diye tabir edilen problemlerin çoğu kullanıcı hatasından veya kullandığı kablo sisteminin kötü olmasından kaynaklı, yüksek hız istiyorsanız bir de modeminizi değiştirmenizi tavsiye ederim; uygun koşullar sağlandığı taktirde benim gibi hiç sıkıntı yaşamadan internetinizi son hız alabilirsiniz...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Bu firma mı uygun ?

• Bu firmanın Google yorumları neden bu kadar kötü? Buraya churn (geçiş) yapacaktım ama vazgeçtim galiba.. Bir de arıza için teknik servis geldiği zaman ücret ödediklerini yazanlar olmuş. Bunlar doğru mu @poyraznet ? Arıza olursa ben niye ücret ödeyeyim ki çok saçma

Buradaki yorumlar da çok çelişkili.. Çok kötü, kesintiler bitmiyor, çıktım kurtuldum diyen de var, bağlantı iyi memnunum diyen de var. Hangisine inanacağız şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 17 Aralık 2023; 20:26:18 >
  • Türktelekom ekibi geliyor ekibin dediğine göre ücret yansıtıyorlar .

bi ara sürekli kopma olup uzun süre gelmediği olmuştu

forumda da destek alamamıştık

telefonları direk meşgule alıyorlar

bundan kaynaklı

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler. şu an durum nasıl peki? Halen kesintiler oluyor mu

• Arkadaşlar X de (Twitter) sorun yaşayan var mı ? İnternet gayet iyiyken, bu uygulamada video, resim vs yüklenmiyor, sayfa yenilenmiyor, kısıtlama mı var acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 ay oldu taşındım kullanmıyorum artık .

• ssouness S kullanıcısına yanıt

VDSL abonesi olduğunuzu tahmin ederek söylüyorum: bulunduğunuz bölgenin VDSL altyapısından emin olmadan PorazNet'e geçmeyin derim; hatta herhangi bir diğer alternatif ISS'ye... Birşey düzgün çalışıyorsa, bırakın çalışsın (ama habire artan/artacak bedeline katlanmak istemiyorum derseniz, o da sizin tercihiniz...).

• Sagolun vdsl kullaniyorum,daha once 35 mbite kadar kullanirken sık sık kesilmeler ve asiri yavaslama oluyordu sonra hizi 24 e dusurdum yani bir alt pakete gectim ve tum sorunlarim yok oldu demek ki altyapim kotuymus.Poyrazda ayni hizda bir pakete gecis yapacagim icin sorun yasamam herhalde diye dusundum ama forum olumsuz yorumlarla dolu.Fiyat sebebi ile gecis yapicaktim ocakta herkes zamini yapsin bir goreyim ona gore hareket edicem

• ssouness S kullanıcısına yanıt

sen bu foruma bakarak internet almaya kalkarsan internetsiz kalırsın PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

bunlara göre her firma kötü, rezalet kullanılmaz durumda. olumlu yorum yapanlarında çoğu arkadaşını getirden bedava internet kullanma derdinde. bu firmada başlasın arkadaşını getir demeye o zaman bu firmadanda iyi kimse olmaz PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

ben 3-4 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.

• modemi kapatıp açınca ip adresi değişiyor mu poyraznet'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 19 Aralık 2023; 0:22:47 >
  • cgn havuzundasın değişmiyor hocam, yine aynı yerine geri dönüyorsun

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.