Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.411
Cevap
86
Favori
384.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yıllık azami hat dondurma işlemi ne kadar yapılıyor ve ücreti ne kadar hat dondurma işleminin ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

Hat dondurma işlemi 31.12.2022 tarihi itibariyle kaldırılmıştır. Hat dondurma işlemi firmamızda bu tarihten itibaren yapılmamaktadır.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam e devlet ile geçiş olduğu için sormuştum bu firmaya gigaspeed gecmeyi düşündüm ancak onlarda e devlet üzerinden başvuru ve geçiş işlemi yokmuş bildiğiniz hat dondurma işlemi uzun olup ve ücreti makul olan e devlet üzerinden geçiş yapabildiğimiz bir firma var mı ? Çünkü bir an önce yaninetden yeni fatura çıkarmadan kurtulmam gerekiyorda o yüzden başvuru işlemini bir an önce halledecek bir yer arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Aralık 2023; 19:15:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi değerlendir bence de

Poyrazda dondurma hizmeti yok ve cgnat ip sabit modem kapat aç yapınca ip değişmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Machen Sie Werbung? Haben Sie schon einmal davon gehört, dass Sie schlecht über das Unternehmen reden und auf der Unternehmensseite Werbung schalten?

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Aralık 2023; 20:18:49 >
  • 11 aralıkta taşıma yapmak için taşıma ücretini ödedim. PoyrazNET'e ancak internetim 7 iş günü geçmesine rağmen bağlanmadı kimse de beni aramadı. Sorduğumda Telekom sizi aramış ulaşamamış dediler ancak böyle bir durum söz konusu değil. Şimdi 13 gün geçmesine rağmen hala bana kimse ulaşmadı. Üstelik bu konuyu onlarla konuşmaya çalıştığımda Telekom'un işlemine karışamayacaklarını söylüyorlar. O zaman kullanamadığım internetin parasını ödemek istemediğimi söyleyince önce ödemeyeceksiniz dediler daha sonra ise ona da müdahale edemeyeceklerini söyleyip onu da ödeyeceksiniz dediler. Müşteri hizmeti sıfır.

• LahmacunKüreği L kullanıcısına yanıt

Vdslden fibere mi geçiş yapıyorsunuz?

Ben vdslden vdsle başka firmadan geçiş yapmıştım.Arama falan olmadı.Onay verecekler sadece.

• RocknRoll@ R kullanıcısına yanıt

Hayır hocam. Eski evimde ethernetti eve gelen kablo şimdi ise gpon yani modemin değişmesi lazım. ama yok aramıyor telekom ve aradık ulaşamıyoruz diye not düşüyorlar. poyraznet ise hiç yardımcı olmuyor.

Poyraznet değil hiçbir firmanın yapabileceği birşey yok. Telekomun iş sırasına bağlı. Bazısında daha çabuk bazısında daha geç olabiliyor. Poyraznet sizin adınıza talep oluşturup süreci takip ediyor; bütün firmalar için aynı durum geçerli. Sorununuzun kısa sürede çözümünü temenni ederim.

• 3 ay kullandım. Nasıl olsa aynı alt yapı, ne değişebilir ki dedim. Geçtikten sonra iki günde bir kesildi internet ve öyle saatler süren değil en az bir gün süren kesintilerden bahsediyorum. İşten eve gelirken "acaba internet var mıdır" diye düşünüyordum, o derece bi kesinti oranı vardı. 2023 başında, mecburi 3 aylık kullanım süresi dolar dolmaz kaçarak kurtuldum (3 aydan önce churn yapamıyorsunuz). Aynı alt yapı ile Türksat'ın telekom üzerinden berdiği taahhütlü internetine geçtim. Kesinti filan yok.

Demekki alt yapı aynı diye bişey yokmuş. Ben bunu anladım. Tüm uyarılara rağmen hala geçenler, sorumluluk size ait. Gerekli uyarıyı yaptım. 3 ay boyunca poyraza kilitleneceksiniz. Bunu göze alıyorsanız geçin.

• Deneyimini aktardığın için teşekkürler. Ben poyraznete geçeli 4 gün oldu. Henüz değerlendirme yapmam için erken ama 23 Aralık günü yaklaşık 50 dakika süren bir kesinti haricinde sorun yaşamadım. 1 ay sonra ben de genel bir değerlendirme yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, sorması ayp hangi tarifeyi aldınız? aylık kaç lira ödüyorsunuz?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam üçüncü kez ulaşamadık diye not düşmüşler. Poyraznet ne yapabilir o zaman bu durumda. Ben neden alamadığım hizmetin ücretini ödüyorum?

• yeni yıl zammı için uygun fiyat sözü aldım. piyasaya göre yine uygun fiyatlı olacak şekilde bir artış olacakmış ama fiyat vermediler.
    referans kampanyası yapmaları gerektiğini söyledim ama firma buna pek sıcak bakmıyor nedense. bunun yerine sabit fiyat talep edenler için yeni bir sistem yapabilirlermiş yeni yıl için.

kim ne derse desin adamlar yapıyor bu sporu

• Benim ilk tecih sebebim uygun fiyatlı olmasıydı. umarım fiyatlandırma politikasını buna göre yaparlar.

• Poyraz candır. Internetsizlikten çöle dönmüş evime serinlik kattı. İnternetsiz geçen 20 günün ardından 3 gündür poyraznetle problemsiz şekilde yola devam ediyorum. Bekar bir kullanıcı olarak 35 mbps paketi gayet yeterli oldu. Umarım bir sorunla karşılaşmadan kullanırız ki o durumda da ilgileneceklerini tahmin ediyorum. Hem fiyat iyi, hem sorunsuz, hem de ilgi var. Bir kullanıcı başka ne ister ki teşekkürler Poyrazwifi

• Bugün itibari ile Adana'da iskanı yeni alınmış FTTH altyapısı olan daireme sıfırdan kurulum ile PoyrazNet'li oldum. Araştırmalarıma göre hem evrak kargolama işi olmadan, hem de kurulum ücreti en ucuz firma PoyrazNet idi. Önceki evimde 250/30mbps ile İK kullanıyordum. İK'de taşıma ücreti, PoyrazNet'in sıfırdan kurulum ücretinden pahalı olduğu için PoyrazNet'e riske girip abone oldum. Fiyatlar Kolombiya olduğu için 250'lik pakti değil 100'lük paketi seçtim. 8 saatlik test sonucumda ortalama bir aile için yeterli seviyede gözüküyor. 21-27 arasında ping 100-112 arasın download, 18-22 arası upload alıyorum. Şimdilik bir sorun görmedim. Hafta onu maç saatlerinde yurt dışı çıkışlarını da kontrol edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.