< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (351. sayfa)
-
-
Mevcut rüterle devam ediyorsunuz geçişte; mülkiyet yeni firmaya geçiyor. İptalde en son hangi firmadaysanız ona teslim ediyorsunuz.
-
Değerli PoyrazWiFi Aboneleri,
Atlantis Telekom olarak, yüksek kaliteli ve kesintisiz internet hizmetlerimizi genişletmek için önemli bir adım atmış bulunmaktayız. Bu kapsamda, PoyrazWifi ile yaptığımız anlaşma doğrultusunda, talepte bulunan PoyrazWifi abonelerinin tüm hak ve tarifelerini koruyarak Atlantis Telekom çatısı altına geçişleri sağlanacaktır.
Bu geçiş süreci, abonelerin hizmetlerinde herhangi bir kesinti ya da kayıp olmadan gerçekleşecektir. Atlantis Telekom olarak, mevcut tarifelerinize ve haklarınıza aynen devam edeceğinizi ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde sunacağımızı temin ederiz.
Abonelik devri sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına PoyrazWifi ile yakın iş birliği içerisinde çalışıyor ve her adımı titizlikle yürütüyoruz. Sorularınız ve talepleriniz için çağrı merkezimiz ya da web sitemiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Sizlere verdiğimiz güvenceyi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Atlantis Telekom
-
Peki yeni firmada modem kira ücretini, yeni firmanın belirlediği fiyattan devam ediyoruz değil mi?
-
Evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atlantis müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede fiber için modem iadesi olacağı(ttnet görevlilerine verilecek), poyraz netten alınan modem yerine türk telekom ekipleri tarafından başka bir modem verileceği söylendi. atlantisteyken üyelik iptal edilince kargo ile modem iade edilecekmiş. ekstra bir ücret ödemesi yokmuş, fiyat da aynı poyrazdaki fiyattan devam edecekmiş 2025 şubat'a kadar. müşteri hizmetlerine de yeni bilgi verilmiş. modem işlerinin kısa sürede bitip bitemeyeceği konusunda bir bilgileri de yokmuş henüz yoğunluktan ötürü. yani birkaç gün internetsiz kalınılabilir. vdsl için ise modem iadesi durumu yokmuş, e devletten başvuru yeterliymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 23 Eylül 2024; 17:12:16 > -
poyraz nette kalan 20 gunluk kullanım ucretı ne olacak bılgısı olan varmı ben musterı hızmetlerıne ulasamıyorum poyraznetın
-
Atlantis'e geçenler için öylede peki benim gibi anlaşmasız Netgsm gibi firmalara geçenler ? Çünkü PoyrazNet'in PoyrazWifi diye bir şirketi daha var. Modemleri kendi kapsamlarında kullandığı TT'nin kullanmadığı / support etmediği modemlerden olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 23 Eylül 2024; 17:8:4 > -
Hocam yeni modem gelince kurulum ucreti yazmayacaklar mi bunu teyit edin
Buralar hep çelişkili. Şuan PoyrazNet e ulaşılamıyor da telefon / whatsapp ile.
-
özellikle sordum kurulum ücreti vs olmayacağını söylediler.
-
O Telekom altyapı değil; Airfiber. Kendi altyapısı.
-
Bendeki modem tt'nin verdiği modem. Daha önce netspeed kullanırken poyraza aynı modem ile geçmiştim. Yine aynı şekilde olmayacaksa uğraşmaya değmez,kendimce.
-
Aynen bende TT altyapı olmadığı için öyle söyledim. Düne kadar birşey olmaz sorunu çözeriz diyen PoyrazNet, şimdi 2 günlük bir sürede herkesin elini ayağına dolaştırıyor.
-
Benim sıkıntım (sıkıntılarım) ise epey var ve değişik...
1) Atlantisnet'e telefon üzerinden ulşmayı denedim. 39. sıradasınız dedi; yani beklenecek gibi değil.
2) Şu anda istanbul dışındayım ve ev kapalı. Yani Poyraz'la olan sözleşmeyi iptal etsem de (ya da oluşan durum nedeniyle PoyrazNet bu sözleşmeyi kendi açısından iptal etse de...) ben en azından HGW Router'ı PoyrazNet'e şu birkaç gün içinde yollayamam.
3) Söz konusu Router'da Poyraznet hattı üzerinden tanımlanmış ama aylık ödemesini Türk Telekom'a yaptığım (VoIP olarak çalışan) bir de sabit telefon hattı var. Ama bir nedenle PoyrazNet interneti kesildiğinde bu hat da kesilmekte. Tamam şu anda İstanbul'da olmadığımdan o sabit telefon hattına da ihtiyacım yok ama HGW'yi iade etmediğimde ne olabilir? (İstanbul'a döndüğümde ya aklıma yatan bir ISS'e geçeceğim, ya da şimdiden yapabilirsem E-Devlet'ten AtlantisNet'e geçeceğim...)
-
Özel mesaj atın hemen yardımcı olalım :) -
Fiber kullanan aboneler için modemi iade etme işi saçma biraz. Yada bilgi kirliliği olustu. Poyraznet airfiber abonelerinin modemlerini geri istiyordur. Fiberi istemesi demek size yeniden kurulum ücreti demek bence.
Merhaba, VDSL 35 mbps 270 TL kullanıyorduk. Aynı tarife aynı fiyat devam edecek değil mi? Sizde 35 lik tarife yok galiba gözükmüyor sitede. Nasıl olacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
müşteri temsilcisinin yalancısıyım. airfiber kullanmıyorum. üyeliğimi de kontrol ettiler. ardından müşteri temsilcisindeki kişi bu dediklerimi söyledi. zaten türk telekom görevlilerinin gelmesi gitmesi ayrı bir curcuna olur. ekstra bir kurulum ücreti vs de olmayacak dendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 23 Eylül 2024; 17:17:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X