< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (353. sayfa)
-
-
Beni bi kac dk icinde aramislardi. Ozel mesajla size basvuru icin link de attım ref kodu içeren. Ordan da deneyin ama zaten basvurunuz var diyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vdsl mi?
vagenet vdsl tarifler - yüksek hızda internetVagenet VDSL Tarifler - Yüksek Hızda İnternethttps://www.veganet.com.tr/vdsl-tarifeler
yazıyo pahalı ama şubata kdar ucuz kullanabiliyoruz
-
evet vdsl hizmeti almaktayım.
poyraz hizmeti kestiğine dair sms gönderdi geçiş sonrası bakalım fixnet ne zaman dönüş yapacak.
-
O zaman çok sürmez hocam. Bende netgsme gecerken o asamadan sonrası çok hizli olmustu
Değerli PoyrazWiFi Aboneleri,
E-Devlet onayında bulunan sistemsel hata 18:15 düzelmiş olacaktır. Bu saat den itibareten E-Devlet üzerinden sözleşme onayı yapabilirsiniz.
Fiber alt yapı ile hizmet alan abonelerin, modem değişiğimi olamayacağı gibi modem ayarlarında da ( wifi kullanıcı adı , şifre ) değişimi olamayacaktır. Modem ayarlarınız değiştirmemeniz gerekmektedir.
VDLS alt yapı ile hizmet alan abonelerin, modem değişiğimi olamayacaktır. Modem arayüzünde PPOE ismi xxxxx@poyraznet kısmında bulunan poyraznet i ( atlantisnet ) olarak da değiştirmeniz gerekecektir. Kullanıcı şifreniz aynı olmaasından dolayı değişiklik yapmanıza gerek yoktur.
Poyraznet tarifeleri web sitemizde görüntülenmemektedir. Bu sebeple geçiş işleminizi mevcut paketiniz üzerinden sadece e-devlet üzerinden geçiş sağlarken görüntüleyebilirsiniz.
Poyraznette kullandığınız tarife direkt olarak sistemlerimizde tanımlanacaktır.
Poyraznet tarifeleri arasında geçiş imkanı yoktur.
PoyrazNet terifelerinden atlantisnet terifelerine geçiş mümküdür.
Yaşanılan yoğunlukta dolayı Whatapp destek hattımızdan ve Donanımhaber üzerinden mesaj yoluyla da hızlı destek alabilirsiniz.
Sizlere verdiğimiz güvenceyi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Atlantis Telekom
-
-
dostum attığın linkten bilgileri doldurdum başarılı dedi ve tek kullanımlık şifre ile o.i.m. giriş yapabilirsin vs yazdı da şifre yok şuan onu nerden almam gerek
-
Dediğiniz gibi yapıp önerilenin dışında bi iss ye geçtim. Netgsm bu uzun soluklu olur, umarım.
poyraz 17:39da hizmeti kesti, fixnet 17:47de bağladı. çok hızlı oldu her şey. isteyenlere fixnet referans kodum: 115T
siteye girip kayıt yapmam, poyranızın hizmeti kesmesi ile fixnetin giriş bilgilerini sms olarak göndermesi toplam 30 dakika sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 23 Eylül 2024; 18:9:55 >
-
Sms olarak gelir hocam zaten ararlar da sizi. Aramazlarsa bi kac saat sonra arayin siz.
Arkadaş aşağıda farklı bir yöntem sunmuş sanırım bu yeni eklenmiş. Tek sifre ile giriş yap kısmını da deneyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 23 Eylül 2024; 18:11:8 >
sizin refle üye oldum telefonla da aradım sizi arayacaklar dediler. gecici sifreyle kimligi yükledim. beklemedeyiz.
Bu nedir arkadaş büle; indirimli aypone satışı gibi oldu. Fuke hesaplarla abone kapma yarışındayız galipa.
-
Hayırlı olsun hocam sorunsuz kullanırsınız umarim.
Tek şifre ile giriş yap kısmına tıkla sonra telefon numaranı gir, gelen şifreyi yaz girdikten sonra zaten belgelerim kısmı aktif gerisi pasif.
Oraya kimlik fotokopisi yüklüyorsun ve bekliyorsun sonrası edevlet üzerinden onaya kalıyor, ben şimdi dönüş bekliyorum.
-
Fixnet ile referans kodu alayimda geçeyim kurtulayım
Fixnete geçiş sağladım yaklaşık 2 saatte geçişim sağlandı internetim dahi kopmadan bağlandı. Test yaptım değerleri çok beğendim. Referans kodum mevcut geçiş yapmak isteyen olursa paylaşırım. 12 ay boyunca 30TL indirimli kullanılıyor bu sayede. PM ATMANIZ YETERLİ.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vdsl mi fiber mi sizin ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X