Üç hattı da yarım saat içerisinde Fixnet'e taşıdık. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (355. sayfa)
-
-
Bilgi smsi falan geliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reklam yapmayı birakinda en Uygun f/p sağlayıcı önerin arkadaşım milletin canı sikkin bazısı abone kasma derdinde
Evet arkadaşlar poyrazdan golü yedik. Ne yapıyoruz şu an nereye nasıl geçiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum, herkes fix falan demiş...ben euronet 200mbit 289tl tarifesini gözüme kestirdim, başvuru yaptım ama e-devlet onayı yok, evrakları PDF attım. Yetişmez diye düşünüyorum. Yetişmezse 900 TL aktivasyon çıkar.
Sitesinden e-devlet transfer başvurusu yaptık. 5-10 dakika içerisinde aradılar, bilgi verdiler. E-devletten onay verdik, bu işlemi takiben birkaç dakika içerisinde yeni DSL bilgileri tarafımıza gönderildi. Aylık 250 TL'ye geliyor, forumdan birisinin referans kodunu kullanın geçecekseniz. Muhtemelen e-devlet üzerinden onay verilebilen tüm işletmelerde durum böyledir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 23 Eylül 2024; 18:51:49 > -
Reklamcılardan nefes aşamıyoruz :) boğuluyorum :)))
Şaka bir yana e devlete bankacılık aracılığıyla girince iki iss hazırlanış poyraz hangisini seçersek seçelim aynı fiyatttan şubata kadar gidecek. Millet işten güçten yeni geldi bakalım ortak akıl napacak.
Listeye göz atın; seçtiklerinizi kullanan arkadaşlar sorun; önfikir olur.
https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637
https://forum.donanimhaber.com/pesin-odemeli-iss-ler--157127361
-
İlk etapta mağduriyet yaşanmaması için birine geçelim diye düşünüyorum. Sonrasına sonra bakarız ne dersiniz?
Edevlet ile artık kısa sürelerde geçiş oluyor ama riske atmamak lazım doğru.
Kalan 20 günün ücreti ne olacak cevap alabilen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir adrese Gigaspeed de yeni abonelik düşünüyoruz. Sitede aktivasyon ucretsiz yazıyor.Ama müdürü hizmetleri aktivasyon + kurulum yapilip 1200 tl aliriz diyor. Bilginiz var mı bu konuda?
Madem bu böyle bu işlemi 10 gün önce yapsalardı. Burda baya bir artniyet gözüküyor.
Gigaspeed'e pm den yazın; bence de kur + akt olabilir. Belki bilgi hatalıdır.
Acaba ücretsiz akt. geçiş için mi? Bazı firmalar geçişte alabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Eylül 2024; 19:2:52 > -
Bende diğerlerine göre uygun fiyatlı onu gözüme kestirdim. Bence 900tl aktivasyon ücreti ödemek yerine önce başka firmaya geç sonra ona başvur böyle daha garanti olur.
-
Artniyet olduğu bariz belli bilerek insanları panik yapıp anlaştıkları yani müşteri olan bizleri sattıkları firmaya geçişi sağlamak
-
Beyler fix net kodu olan varsa göndersin akşama gecicem nasip
20 gün yok 13 ünden 13 üne faturalama yapılıyor
tahminimce ya aynı devam ettirirler yada 13 Eylül den kullandığın güne kadar faturanı çıkarırlar
Evet satışa geldik poyraznet ile ilgili duruma duyarsız kaldık sonuç ortada demekki neymiş biryerden koku geliyorsa gitmek en doğrusu imiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X