Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.411
Cevap
87
Favori
384.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da mesaj geldi şimdi. Uğraş dur artık.

Mutemelen Netgsm'e geçerim. 100Mb'e kadar 299 lira.

Farklı önerisi olan varsa haber verebilir mi? :(

• Ben yazlık için kullanıyordum. 1 ay daha kullanıp kapatıcakdım. Geçişden sonra kapatmak için ekstra ücret fln çıkmaz inş. Atlantis için ekside iyi yazmışlar ama bilemiyorum. Bir de 24 mb vdsl kullanıyorum alt yapı olmadığı için 260 TL veriyordum. Atlantis de boyle bir seçenek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 23 Eylül 2024; 16:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 100 Mbps kullanıyordum. Poyraz'dan az biraz farklı (10 TL) ve aylık ön ödemeli olan Gigaspeed'e geçeceğim. Ancak bu şirkete E-Devlet üzerinden geçiş (henüz) yapılamıyor. Veganet bana da güven vermedi; Atlantisnet o.k. gibi.

• Kapattıktan sonra haber verseydiniz bu ne yaa ortada kaldik her türlü öneriye açığım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 gün kala haber veriyorsunuz bir de baktığımda 20 günlük süre gözüküyor kullanımım için parasını geri hesabıma yatırın o zaman. @poyraznet

• O kadar yalanladılar şimdi kapatıyoruz mu diyorlar hahaha. Neyse ki inanmayıp iss değiştirdim geçen haftalarda. Fixnete geçtim memnunum, düşünen arkadaşlar olursa poyraznete göre artılarından bahsedebilirim mesaj atarsanız.

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt

hocam dijital sözleşme var mı e devlet uzerinden hızlıca halledelim kargo falan ugrasmak istemiyorum

• Raz3rs kullanıcısına yanıt

Hocam fixnet 100 fiber 360 tl modem kira ücreti dahil mi ? Birde edevletten başvuruluyor mu ?

• EmbreTmc E kullanıcısına yanıt

Evet hocam ver benim geçişim 20 saat gibi bir surede olmustu. Poyrazdan mesaj gelmişti su kadar borcunuz var ödeyin geçişi saglayalim diye. Odedikten kisa sure sonra da netgsmden aradilar son kez teyit için ve acilmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 23 Eylül 2024; 16:45:21 >
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt

fixnet le ilgili detay paylaşirmisiniz hocam ?

cok iyi birazdan bakacagim

bende telekomun modemi var direk geçiş oluyor mu modemleri farklı mı onların?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Dahil. 350 (300+50)

• alicanyalman kullanıcısına yanıt

Fiberde geçişte; kendi rüterinizi kullanmaya devam.

Mevcutta kullandığınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Eylül 2024; 16:45:45 >
  • Bir de şu durum var. Bunların sistemi ön ödeme ile çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum? Ben daha yeni ödeme yaptım. Ben şimdi bunların önerdikleri hariç başka operatöre geçersem ödediğim kalan 20-25 gün ne olacak. Bu kadar acemice ve özensiz davranılması, durumu 2 gün kala duyurmaları gerçekten sıkıntılı. En azında 1 ay önce duyurmaları lazımdı.

• tam bir saçmalık, eski kullandığım şirkete geri dönüyorum.

• alicanyalman kullanıcısına yanıt

Oluyor hocam. Modemi kapatip acma bile yapmamıştım. Fiber tabi bu.

• Fixnet 6 ay 280 TL diyor sonra ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • netgsm haziran 2025e kadar sabit fiyat garantisi veriyor oraya geçicem sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.